Вакцине (Фото: Вестинет)
Вакцине (Фото: Вестинет)

Стоп обавезној вакцинацији

Драги родитељи, будући родитељи, баке, деке и сви који се залажу за основно људско право на избор када су медицинске мере у питању, заједничким снагама чинимо велики корак у циљу слободе избора, одбране наших права загарантованих Уставом РС и измене члана 32 Закона о заштити становништва од заразних болести. Стога покрећемо
ПЕТИЦИЈУ
којом тражимо да се вакцинација може извршити само уз сагласност родитеља/старатеља, и укидање прекшајних пријава и казни за родитеље/старатеље који не пристану на ову спорну превентивну меру.

Да бисмо прикупили потребних 30.000 потписа, сви морамо помало бити активисти и учествовати, а не чекати да неки други родитељ то уради уместо нас. У нашој групи и на сајту налазе се формулари петиције спремни за штампу, са комплетним текстом и рубрикама за потписе. Свако од нас у окружењу има макар неколико особа које се слажу да се вакцинација не може спороводити без информисаног пристанка и не сме бити спровођена уз претње и кажњавање, па је од великог значаја за нашу борбу да прикупимо потписе истомишљеника. Листе се могу послати координаторима у Вашем граду, или директно админима групе. Уколико нисте у могућности да одштампате формулар, јавите се админима и биће Вам послат постом. Ако желите само лично да потписете петицију, упутићемо Вас на Вама најближег координатора.
Молимо да приликом потписивања проверите бројеве личних карти потписника, да због могућих грешака и покушаја саботаже не би било невазећих формулара.

Уколико имате на располагању локал у коме грађани могу потписивати петицију, то би нам била велика помоћ у прикупљању што већег броја потписа.

Следећи корак биће штампа и лепљење плаката, где ће нам такође бити потребна помоћ, а о чему ћемо Вас ускоро обавестити.

Иза петиције не стоји ни једна политичка или било која друга организација, већ искључиво ентузијазам чланова и админ тима групе Стоп обавезној вакцинацији у Србији.

Формулар можете преузети овде.

Молимо вас да при штампању формулара изаберете опцију ДВОСТРАНО, како би се на лицу петиције нашао формулар а на наличју текст петиције.

Редни бројеви ће бити уписани накнадно, стога вас молимо да исте не уписујете.

Петицију могу потписати само пунолетне особе.

Важно обавештење за Београђане:

Од уторка (23.05.2017) петицију можете потписати сваког радног дана од 10 до 22 часа у кафе-читаоници Цароставник, у Далматинској улици бр.84.

хттпс://www.фацебоок.цом/пг/цитаоницацароставник/абоут/?реф=паге_интернал

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Мундијал (Фото: Sputnik / Виталий Тимкив)

A шта ће албанских 16 милиона наспрам 200 милиона Срба и Руса?!

Политизовање меча Србије и Швајцарске почело је одавно, а кулминирало је тако ...

Руси у Србији: Не желимо натраг. Знате зашто?

Београд – Према подацима руске агенције за статистику Ростат, након почетка рата ...