(фото:ilovezrenjanin.com)

Ужас на зрењанинској онкологији: Умиру гладни, без климе, и уз мишеве

Зрењанин-Поред болова и здравствених проблема, најтежи пацијенти често последње тренутке живота на зрењанинској онкологији проводе у мукама, гладни, без клима уређаја и у нагомиланим собама које смрде на буђ и мишеве, каже за Говорисрбија.рс разочарана ћерка једне оболеле особе смештене у ту установу!

Ево која реч је забрањена за употребу у панчевачкој болници (фото)

Поред нехуманих услова, махом умирући пацијенти, наилазе и на несвакидашњу нељубазност запослених!

Брука: Искључена вода дечијој болници и породилишту

„Пацијенти леже у соби са поквареном климом, чека се ненормално дуго на хемотерапију, а поред је празна соба у којој ради клима. Међутим, сестре су нам објасниле да не могу тамо да премештају пацијенте, јер би морале да намештају постељину!“ – каже Ј. П. за наш портал и додаје да су услови катастрофални.

„Собе се осете на буђ, шетају мишеви, а о храни је излишно и говорити. За доручак добијају два парчета хлеба, на једном мало маргарина, на другоме буквално пар капи меда“ – тврди наша саговорница и додаје да су и они, али и рођаци других пацијената нудили помоћ, у чему су без образложења одбијени.

„Супруг једне жене која је ту лежала је нудио да поправи ову или купи другу климу, али је то одбијено“ – прича она и додаје да је посебно апсурдно што је већина одељења пребачено у нову зрењанинску болницу, али је из неког разлога онкологија једна од ретких која је остала у старој и дотрајалој згради!

Говори Србија

 

један коментар

  1. Ko još veruje da bolnice služe za lečenje raje? Služe da se proizvede iskoristi i kontroliše ponuda i potražnja ljudskog mesa na međunarodnom tržištu kojim upravljaju medicinsko zdravstvene ustanove kroz tzv javno – privatno partnerstvo. Pacijenti su roba na tržištu robova i besplatni mesni resurs a krajnji proizvod su debeli i navatirani mafijaši u belom koji ovcama obećavaju izlečenje i produženje agonije kao izgovor što ih eksploatišu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Брнабићка и министри лове мишеве по згради Владе?

Београд-Веровали или не: Пацови окупирали зграду у Немањиној 11, па су запослени ...

(Фото: Free images Pixabay)

Тропског лета у Србији нема ни на видику

Београд – Право лето никако да дође, јер су кише готово свакодневна ...