(Фото: Профимедиа)

Ужас: Напредњак купио жени диплому и запослио је као медицинску сестру

Сокобања – Госпођа, о којој је реч у наслову, нема никаквог претходног искуства у медицини!

За министра финансија га је препоручила плагирана диплома и знање прања прљавих пара које пљачкате од народа!

Напредњаци себи и фамилији купују дипломе (нажалост, у Србији то није ништа ново), а после купљене дипломе углавном запосле своје најближе у некој државној фирми или канцеларији у којој се онда „новозапослени“ редовно не појављује на послу.

(фото:Герила рс)

Међутим, једном СНС-овом „генију“ је сада пало на памет да жени купи диплому медицинске школе и да је запосли као медицинску сестру! Замислите себе да морате да одете у болницу и да о вама брине неко ко нема додирних тачака са медицином!

Ова прича коју можемо да ставимо у категорију „страва и ужас“ долази нам из Сокобање. Наш извор из овог познатог лечилишта у источној Србији је желео да остане анониман, али нам је пренео следећу причу.

Владимир Миловановић, председник Општинског одбора СНС-а у Сокобањи је годинама покушавао да запосли своју супругу Мају Миловановић (заједно, на слици испод), али пошто му то није успевало (наши извори тврде да није нарочито интелигентна) одлучио је да јој купи диплому и запосли је ни мање ни више него као медицинску сестру! Маја тренутно стажира у болници на Озрену, недалеко од Сокобање.

(фото:Герила.рс)

Према нашим инфорамцијама, овакав скандал је допустио лично директор болнице, Мишко Јовановић, особа која важи за потрчка који за Миловановића обавља шта год затреба.

Иначе, ова болница на Озрену (на слици испод) годинама је у тешком стању, а у жижу јавности је доспела и због тога што пре неколико година у њој није било грејања, па су пацијенти лежали у хладним собама!

Овај нови скандал везан за Миловановића је вероватно његова највећа брљотина икада! До сада је запослио своју сестру у књиговодственој служби оближњег рудника, али то није ништа у поређењу са овим.

(фото:Герила.рс)

Још једном, замислите да вам није добро и да се обратите за помоћ у овој болници. И онда о вама брине неко ко нема појма шта треба да ради! Јер није завршио медицинску школу!

То је ужас са којим се сви у Србији сусрећемо. Данас је то можда у Сокобањи, сутра ће бити и неко друго место. Мислите о томе.

СНС-овци нас сваким даном уништавају и очигледно је да немају намеру да стану!

Герила.рс2 коментара

 1. Ако неће своју супругу, кога ће. Шта је ту наопако. Ако је само она проблем онда болница на Озрену може да пева. Кад чујем анониман извор, онда је то јасно као дан. Недавно су преставници медија из Србије били на инструкције у Бечу и сада оркестрирано нападају све живо по Србији, као фол СНС. Ало па СНС није никаква партија, она нема идеје. Циљ је да се од Србије направи Сирија.

 2. туристички угоститељ. Келнер.

  Не волим пљувачке чланке искомплексираних личности, чак ни када истину говоре.
  Има то везе са писањем например, Таблоида против Вучића, али ми тренутно рука бржа од мозга па се не бих упуштао даље у то значење нечег што се може назвати „изазивање контраефекта“.
  И каже писац
  „Замислите себе да морате да одете у болницу и да о вама брине неко ко нема додирних тачака са медицином!“
  То вероватно подразумева да се Срби лече по болницама без икаквих проблема.
  Колико ја знам, Срби све мање иду у болницу. Готово нимало.
  Па здрави смо и баш нас брига ко ради тамо где неидемо.
  Али ријалитизам је ушао у све поре српског новинарства а резултат је овај текст који коментаришем.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Јутјуб)

Напредна лоповска банда почиње распродају ПКБ-а

Београд – Министарство привреде ће до половине августа расписати тендер за продају ...

Бахато: Грађевинска инспекторка државним новцем реновира свој стан (фото)

Сокобања – Бахатости и безобразлуку корумпираних сокобањских напредњака и њихових понизних послушника ...