(Фото: Србија Данас)
(Фото: Србија Данас)

Важније му „пријатељство“ са Шпанијом од сопствене земље и народа

Београд-Председник Србије Александар Вучић изјавио је да на захтев Шпаније, у овом тренутку, Србија неће послати писмо Европској комисији са низом питања у вези са ставом Комисије да се случајеви Каталоније и Косова не могу поредити.

Вучић је новинарима у Председништву Србије, после састанака са европским комесаром за хуманитарну помоћ и управљање ванредним ситуацијама Христосом Стилијанидисом, рекао да је писмо завршено, да је озбиљно састављено, али да, иако га сада неће послати, Србија не одустаје од одговора.

Вучић је рекао да је потписао писмо, а да је остало да га потпише премијерка Ана Брнабић и да га Влада Србије прихвати.

“ Нећемо сада, јер смо замољени од Шпаније да то не учинимо, да не отежавамо њихову позицију. Урадићемо то у наредном периоду. Када? Обавестиц́емо вас. Имамо обавезу према шпанским пријатељима, јер су и они нама помагали“– рекао је Вучић.

Премијерка Србије Ана Брнабић раније је изјавила да председник Вучицћ и Влада припремају писмо за Европску комисију у којем цће поставити низ питања у вези са ставом Комисије да се случајеви Каталоније и Косова не могу поредити и да ће га однети када буде путовала у Брисел у раније договорену посету, 10. и 11. октобра.

 

Вестионлине/Србија Данас

5 коментара

 1. Бескичмењак био, бескичмењак остао, а исто важи и за оне који су за њега глсали.

  Руку на срце, да нема Баскије, Галиције, Катоалоније итд. Шпанија би међу првима признала КиМ. Овако, су против своје воље на нашој страни. А докле ће бити, видећемо.

 2. Важније му „пријатељство“ са Шпанијом од сопствене земље и народа
  ++++
  Погрешан наслов !
  Бар се на Васељенској зна ко је народ тог копилана.
  .
  http://www.vaseljenska.com/vesti/pravi-bioloski-otac-aleksandra-vucica-je-siptarski-novinar-fahri-musliu/

 3. dali su španski avioni učestovali u bombardovanju

 4. Njemu su svi važniji od Srba evo povodom oslobađajuće presude Oriću on pognute glave prima predsednika Turske koja je zaštitnik Bošnjaka i neprijatelj Srba.PRESTRAŠNO! Ko šljivi Brnabićku, Vučića, Dačića, Vulina ipak su oni samo sluge koji dobivaju naredbe sa zapada i glavu dole. Naser Orić oslobođen svih optužbi kao i Gotovina, Čermak, Markač i ostali ustaše. Sad će od njega praviti heroja kao i Hrvati od svojih zločinaca. A najveći srpski izdajnik i strani plaćenik Vučić poziva na novo ćutanje Srba? Taj monstrum i bolesnik nema nit stida nit obraza. Da ne uvredi Bošnjake kao pre Hrvate ili Albance. Pa do kada više njegovo puzanje pred eu i zamajavanje celog naroda. Kud gura Srbe u eu koja nam je uz Vatikan i katoličku crkvu vekovni neprijatelj. Pokatoličavanje Srba u privremeno okupiranoj Republici Srpskoj Krajini i Hrvatskoj Hrvati i katolička crkva sprovodili su i pre I svetskog rata, pa u II svetskom ratu i sad zadnji genocid nad Srbima Krajine potpomognut Vatikanom i EU Srbi bi po Vučiću trebali odobravati? Pa Bože jel narod slep ili samo glup pa ne vidi kako nas podlac vodi u nestanak naroda i država? Zašta genocid nad Srbima prikriva od sveta i ne govori jasno o genocidu kad Hrvati mogu po cele dana o srboćetnicima dok u našim portalima ne puštaju reč ustaša pravi administratori proustaše u pokorenoj koloniji Srbiji. Hrvati su kaže sanjali svoj san o državi 1000 godina a mi Srbi kao narod nikad ne smemo zaboraviti privremeno okupiranu Republiku Srpsku Krajinu koja za Vučića nije bitna.

 5. ПИЗДО ЖВАЛАВА ПОШАЉИТЕ ТО ПИСМО , КУРВЕ ПЛАЋЕНИЧКЕ !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Где су снимци са четири камере СДП?

Председник Србије Александар Вучић у четвртак је поново обећао да ће „у ...

Александар Вулин (Фото: РТС)

Вулину потребна подела Косова

Београд – Сматрам да је разграничење најбоље решење за Косово и Метохију, ...