(Фото: Дамир Дервисагић)
(Фото: Дамир Дервисагић)

Велеиздаја: Браћа Вучић покрали оружје из војних резерви и наоружали Шиптаре

Београд – По повратку из Њујорка српски председник Александар Вучић, којем су заплењени сви рачуни у иностранству, најавио је да ће сам донети тешке и болне одлуке, мислећи на признавање независности тзв. Републике Косово, како је то и неовлашћено потписао у Бриселу. Српска листа у парламенту Косова треба да изгласа Закон о Војсци Косова. Смртно болесни председник најављује да ће се сам повући са функције, “када заврши посао“. Уместо да заврши на доживотној робији, њега ће болест брзо одвести у гроб. А нас у потпуну пропаст

Председник Вучић у сарадњи са својим братом Андрејем, почетком августа 2016. године буквално је украо 3.000 тона муниције до калибра 23 мм, а што износи 98% свих ратних војних резерви Војске Србије. (Практично у случају рата немамо са чим да пуцамо), а целокупну крађу покривају Војска Србије и тадашњи министар Зоран Ђорђевић и пријављују и праве папире да је послата на уништавање у ремонтни завод у Крагујевцу, због старости (у који је и фебруара ове године подметнута експлозија са пожаром да би се прикрили трагови лажног складиштења те муниције украдене са стокова Војске Србије, који никад нису ни отишли за Крагујевац, него су натоварени у камионе и отерани у три луке (Ријека, Бакар и Плоче у Хрватској) за утовар на брод Монерон (капетан брода је био Грк Б. Вангелис ).

Тих 3.000 тона муниције конкретно је било намењено за ИСИЛ у Либији, место истовара је требало да буде лука Заwиyа ор Аззаwyа (Лат: 32:48 Н, Лонг: 12:42)

Тај посао је Андреј Вучић погодио директно са Турцима у јулу 2016. године на Турском делу Кипра, а платио је Катар износ од 245 милиона долара авансно, на њихове приватне фирме у Катару, Кипру и Саудијској Арабији.

У цео посао транспорта и опреме истурене су фирме Слободана Тешића и Петра Црногорца (Техноремонт Темерин) које су само били извозници робе због папира и лиценци које имају, а у сврху да би се стварни организатор прикрио (Андреј Вучић)

Да подсетимо да је 10. 9. 2013 године у Луци Ријека заплењено 40 контејнера са лансерима, ракетама 122 мм Град,128мм Пламен, С8, анти тенк програм Фагот, ракетним горивима и спектакл ракете Р73 преправљаних из ваздух-ваздух у земља ваздух (ВТИ Србија) као и пуно ракетног горива за те ракете.

Папири су били Катарски а већину Еуц сертификата при увозу дела робе (фагот) у Србији је потписивао лично Александар Вуцић, јер је тада био и министар одбране, али првобитни корисник је требало да буде АЗОВ батаљон у Украини (то је нацистичка формација која је била прва у сукобу са проруском армијом у Украјини). Катар, који је такође и за ово оружије платио на фирме Горана Веселиновића (Вучицев кум) 70 милиона евра авансно (све плаћено фебруара 2013) и требао је још да упалти 80 милиона евра.

У једном од контејнера ЦИА проналази и 900 милиона евра и долара, помешано у кешу ( новац Драгана Шутановца, Бориса Тадица и Микија Ракића ) који је требало да буде складиштен у банкама на Блиском истоку, а које ЦИА одмах конфискује и нигде их непријављују у документима о заплени у Луци Ријека.

Робу заплењује у луци Ријека ЦИА на основу те заплене држе Вућића у шаци све до августа 2016. године, када му лично Јосеф Бајден у посети у Београду 17.8 2016 даје зелено светло да бродом МОНЕРОН покупи и тих 40 контејнера из Луке Ријека и да припоји са муницијом украдену са војних стокова Војске Србије, која је већ била пребачена у луке Ријека, Бакар и Плоче и чекала утовар са уредном документацијом.

Бајден је испунио обећање и контејнери и муниција се утоварују у августу месецу на брод Монерон који креће са 3.350 тона робе на пут, а прва истоварна станица је требала да буде лука у црном мору у Украјини, лука Одеса, али руски бродови пресрећу брод Монерон и не дају му да приђе обали и држе га 25 дана у Црном мору, 30 км од луке Одеса. Монерон се креће 25 дана лево – десно и на крају добија нове координате да крене ка излазу из Црног мора и да иде ка Либији, да истовари робу негде близу обала Либије, са брода на брод, јер су се уплашили да, ако крену ка обали Либије, ка луци истовара у Заwиyа, да би могли бити заустављени од НАТО-а.

Када су били надомак обале Малте, где су такође 9 дана стајали привезани у ничијој територији, обалска стража Малтешке војске пресрећу брод, врше преглед папира и учинило им се нешто сумњиво. Они део робе тачније (2.000 тона) тј део муниције (муниције украдене са војних стокова Војске Србије) истоварују у Луци Валета у Војној бази, као на мерење тежине и проверу, а брод Монерон смишљено задржавају до 30. марта 2017. када га пуштају да са остатком контејнера (1.350 тона) и регуларним папирима крене даље, што Монерон и чини и креће даље, али мистериозно добија координате да део робе (1.000 тона) контејнера одвезе до луке Саранде (Албанија). Брод допловљава у луку Саранде 16. априла ове године и истоварује робу(1.000 тона). А, 29. априла из Луке Саранде у Албанији (120 шлепера са косовским таблицама), албанска мафија одвози робу на Косово за будућу Војску Косова.

Договор о куповини оружја је Александар Вучић лично направио са Тачијем у Бриселу, а Андреј Вучић је спровео у дело. А за узврат, одатле друга албанска мафији, због незавршеног посла са акцизним маркицама и са реверсом лажног кинеског Малбороа кроз Србију)

Брод Монерон наставља даље из луке Саранде да проба да се пробије до обала Украјине да АЗОВ батаљону испоручи тај део робе, који вози са 350 тона робе и пролази поред обала Крфа у Грчкој. И тада Војска Грчке прилази броду, доводи га до Крфа и заплењује сву преосталу робу у контејнерима (350 тона) (Зато је Милорад Додик ишао на Крф три пута недељно, да проба да одблокира ту робу, а замолио га је Андреј Вучић).

Косовским Албанцима је фактички испоручено оно што никад не могу да купе, јер немају ЕУ сертификат, а друго то им нико сем Вучића не би ни у лудилу продао. А, из следећих разлога…

1. ПВО систем ракете Р73 са лансерима модификоване на (земља-ваздух) лете 20 км у ваздух (са стокова Војске Србије покрадено)

2. Антипешадијске ракете 128 мм Огањ и пламен и Албанци имају лансере остали од Војске СРЈ (ова роба такође је покрадена са војних стокова војске Србије)

3. Антитенк програм лансер и ракета 9К 111 Фагот (покрадено са стокова Војске Србије), увезено из Белорусије и Украјине .Вучић лично потписивао ЕУЦ сертификате, јер је био тада министар одбране)

Александар Вучић је све плански смислио и сковао заверу против Срба и Руса у једном даху, наоружао је Војску Косова до зуба, спремио их је за могући удар српске војске и омогућио Војсци Косова да нанесе ненадокнадиве губитке адутима српске војске, српске пешадије, авијације и тенковском нападу. Фактички, Албанци би нас десетковали у даху.

И тако је још једном председник Вучић са својим вољен им братом потврдио колико органски мрзи Србе и колико им жели зла, а и што је такође трагично, он из дна душе мрзи Русе, а као ћеркица му иде у руску школу а он говори руски, а даје оружје руским непријатељима.

Изненадни позив на смену министра одбране Александра Вулина, одмах након његове посете Русији, којом приликом м у је и саопштено шта све раде браћа Вучић, са својом камарилом, последица је да је он упознат са злочиначком завером породице Вучић према Србији.

Министар Вулин је такође описао, дан након повратка из Брисела, да када су Вучић и Дачић неовлашћено признали независност Косова, такозвани Бриселски споразум, да се Вучић, када му је баронеса Кети Ештон запретила објављивањем досијеа, ваљао по поду као свиња, да је кукао и молио да то не чини, а да ће он све да потпише. Господин Вулин је по повратку из Брисела, одмах поднео и оставку, али је Вучић “имао јаке разлоге да га убеди да остане уз власт“, што је он и учинио.

мајор Горан Митровић / Магазин Таблоид

16 коментара

 1. Svaka cast majoru Mitrovicu, ali je ceo tekst sa toliko detalja skoro neverovatan da ne znam sta da mislim…Ako je sve ovo tacno, onda svako moze da zakljuci sta bi bilo koji patriotski Srbin trebalo da uradi!

 2. Zalosno…………………………………………………………………………………………………………………………

 3. Jel major zna da puca jednom rukom u trku? Ako…

 4. Nije mi jasno kakav bolestan um moze ovakvu glupost da izmisli pa i da napise.

 5. Smrtno bolestan? Treba da bezi? A gde? U Rusiju? Kod „prijatelja“ Putina koga je glatko lagao godinama? Kod svojih jos boljih prijatelja koji su ga postavili, a sada mu spremaju optuzbu za sve zamislive i nezamislive radnje koje radi sa clanovima porodice dok nam deca svakodnevno umiru gladna i bolesna a roditelji se ubijaju jer nemaju hleb da im daju da pojedu?

 6. Još jedna priča za zabavu naivnih i ogorčenih ,jer im je stao na žulj .

  • Божо пророче, не баш на жуљ, пре би се рекло завукао руку у џеп…
   Не негујем жуљеве, али као и остали поштен народ, тешко живим….

 7. Зашто нисам изненађен? Шта све може да уради болесни монструм? Не можемо ни да замислимо. А још није готово. За ово постоји само један лекић.

 8. Cudo je zaista kako se i koliko izivljavaju!
  Ovo je nevidjeno do sada!
  Toliko su pobesneli, toliko su bahati, toliko su primitivni, toliko su nekulturni, toliko pljackaju da je ovo nesto neverovatno!
  Pogledajte samo onu trepetljiku i nakazu koja „vodi“ zasedanja Skupstine, ono je krajnji primitivizam, izivljavanje tako mahnito, ocigledno smatra da joj niko nista ne moze!?
  Odakle tolika samouverenost, bre!?
  I onoliko i onakvo Rimsko carstvo pade, alo, nakaze!?
  Izgleda da smatraju da su nedodorljivi!?
  Mislim da je definitivno vrlo bolestan mozak u pitanju, vrlo!
  Metastaza.

 9. Оно што мислим о Вучићу и актуелним властима у Србији тренутно, је мање важно, него ме занима: КО СМИШЉА ОВАКВЕ БУДАЛАШТИНЕ?!
  Па када се већ смишљају ‘ваке глупости, дајте се онда мало информишите аутори – да би текст бар колико – толико звучао реално…
  Стоји у овом тексту да је (цитирам) „из магацина Војске Србије украдено око 3.000 тона муниције калибра 23 мм“, те да је то „98% укупне резерве наше Војске“…
  Већ ово када сам прочитао, престао сам да читам даље…
  Свако ко се иоле разуме у наоружање којим располаже наша Војска знаће да та муниција која се помиње у тексту нити јесте, нити може бити 98% укупне муницијске резерве ни једне војске на свету, па ни наше.
  Прво, наша војска је свеукупно наоружана пешадијским наоружањем (пушкама) домаће производње – Аутоматска пушка М-70, у верзијама М-70, М-70 Б1, М-70 АБ2 (све оне користе муницију калибра 7,62 х 39 mm); побројани модели су велика већина свеукупног пешадијског наоружања наше Војске. Даље у наоружању српске армије имамо и још једну верзију поменуте пушке м-70 АБ3 (са подцевним бацачем граната), али у мањем обиму. Затим у наоружању поседујемо Аутоматски пиштољ „Шкорпион“ (у калибру 7,65 х 17 mm), даље Пушкомитраљез М-70 (калибар 7,62 x 39 mm), па Митраљез М-84 (кал. 7,62 x 54 mm), па Снајпер М-76 (кал.: 7,92 x 57), затим Снајпер М-93 (12,7 x 108 mm), па онда такође Снајпер М-91 (7,92 x 57mm). Постоје у саставу војске Србије (у мањем броју) и пушке које пуцају муницијом која одговара НАТО стандарду (5,56 НАТО).
  Што се артиљеријског оруђа тиче, ту већину представљају: Топ М46 (130 mm), Хаубица Д30 (122mm), Хаубица Д32 (122mm), Лансер ракета „Огањ“ (128mm), Лансер ракета „Оркан“ (262mm), Топ-хаубица „НОРА“ (152mm)… И тако даље и тако даље…
  Према томе, калибар који је аутор текста навео – не да НИЈЕ „98% укупне резерве Војске Србије“, него је то невиђена будалаштина некога ко (очигледно) ни не зна шта значи реч калибар.
  Наведени калибар (23mm) користи Противавионски топ ЗУ-23-2 „Сергеј“, који нити може бити нити јесте 98% наоружања неке војске на свету. Поготово ако узмемо у обзир следеће две чињенице:
  – Ни једној војсци не представља 98% наоружања – оружје (оруђа) за ПВО дејства;
  – Већина резерве сваке армије (па и наше) по броју и количини јесте пешадијско наоружање и муницја коју та оружја користе… (што је у нашем случају метак 7,62 х 39mm)

 10. Па Таблоид је плаћен да смишља.
  Само ми не иде у памет да неко ово све и прочита.
  А још и да поверује…
  Па зар нема доста истине која је трагична по нас у вези Вучића него се смишљају неке нове истине.
  Јел треба да заборавимо оне праве?
  Све ми се чини да је Таблоид уствари договор ЦИЈЕ и Вучића.
  Слудићемо народ и он неће видети шта ти радиш.
  Можда чак и која истина, али то је саставни део оваквих тирада.
  Јебига, скидајте овај чланак…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Thinkstock)

Америка убрзава испоруку наоружања чланицама НАТО-а које користе руско оружје

Амерички сенатори намеравају да убрзају процес испоруке америчког оружја земљама-чланицама НАТО-а како ...

Украјина (Фото: Getty Images)

Америка дала Кијеву више од милијарду долара за војску

Вашингтон-Амерички Сенат је изгласао војни буџет земље који предвиђа издвајање 250 милиона ...