(фото:НСПМ)

Весић славио у друштву криминалаца! (фото)

Весић славио у друштву криминалацаЗаменик градоначелника Београда Горан Весић пре око месец дана био је гост на свечаном ручку који је у свом ресторану приредио Петар Панић, криминалац близак земунском клану. Нове фотографије показују и Панићево пријатељство са Дарком Глишићем, једним од главних људи у Српској напредној странци, као и са другим функционерима.

Петар Панић звани Пана и данас одржава везе са утицајним људима из власти и функционерима СНС, откривају две фотографије до којих су дошли новинари.

Подсећамо, против Панића је било поднето 13 кривичних пријава и судило му се за различита кривична дела укључујући пребијање, изнуде, недозвољено држање оружја. Био је близак пријатељ са вођом земунског клана Душаном Спасојевићем и радио је као телохранитељ осуђеног ратног злочинца Војислава Шешеља.

Једна фотографија приказује свечани ручак који је пре око месец дана био приређен у Панићевом ресторану у Земуну. Прослављало се пунолетство његовог сина, судећи по Панићевим објавама на фејсбуку.

Одмах до Панића за столом седео је заменик градоначелника Београда Горан Весић.

Ово није први пут да се Панић и Весић налазе за истим столом.!

Они су тако, осим овог приватног дружења, били заједно на састанку у просторијама Града Београда са делегацијом из Кине. Није познато која је била Панићева улога на том састанку, а како је Град одговорио, није направљен никакав записника са тог састанка.

На прослави пунолетства, био је и Драган Вељић, функционер СНС-а који је од доласка те странке на власт био директор дирекције Електропривреда Србије, као и на руководећим положајима у још неколико државних фирми. Данас је директор предузећа ЕПС Термоелектране Косово-Обилић и члан Управног одбора Института за кардиоваскуларне болести „Дедиње“.

На ручку код Панића био је и Предраг Милановић, актуелни председник општине Свилајнац. Милановић је пре десет година дошао на функцију заменика председника општине, а од 2012. је на њеном челу.

Између Милановића и Вељића, како се види на фотографији, седела је Марија Блечић из СНС-а, бивша народна посланица. Блечић је била шефица кабинета министарке Зоране Михајловић од 2013. до августа 2016, када је, како је раније Михајловић изјавила отпуштена због „многих пропуста у раду“.

На другој фотографији Панић је у друштву једног од утицајнијих људи у СНС-у.

Панића је, како се види на фотографији, загрлио председник Извршног одбора СНС-а Дарко Глишић, један од главних страначких оперативаца задужен за изборе и рад локалних одбора. Глишић је недавно отворио шампањац на прослави победе СНС-а на последњим београдским изборима. Од доласка напредњака на власт Глишић је постао председник општине Уб и на тој функцији је и данас.

(фото:Герила.рс)

Није познато када је настала његова фотографија са Панићем. На њој, новинари су препознали да је Панић загрлио бившег функционера Милисава Чогурића, који је током 2012. и 2013. био помоћник тадашњег министра правде Николе Селаковића.

Нико од актуелних функционера није одговорио на питања упућена посредством институција у којима раде, као и службе СНС-а задужене за сарадњу са медијима, о свом познанству са Панићем.

Новинари су позвали Панића, али је рекао да не жели да коментарише свој однос са људима из власти.

Стара познанства

Новинару су недавно открили да је министар здравља Златибор Лончар, док је био лекар Ургентног центра, издавао лекарске налазе Петру Панићу који су му омогућили да избегава суђења. Лончареви налази, по свему судећи, нису садржали тачне податке о Панићевом здравственом стању.

(фото:Герила.рс)

Због ових изостанака суђења су одлагана, а један поступак против Панића обустављен је јер је застарео.

Панић се на свом фејсбук налогу отворено хвалио везама са људим у самом врху власти. Поделио је фотографије са председником Александром Вучићем, бившим председником Томиславом Николићем и министром полиције Небојшом Стефановићем. Сви они одбили су раније да говоре о свом познанству са криминалцем Панићем.

Крик.рс

 

2 коментара

  1. Mafijaška pudlica, začin u svakom kriminalu u Srbiji u poslednjih 20 godina. Engleski rezident sa zaštitom. Kad kranu da beže, sačekati ih na Aerodromu.

  2. Vucibatina opšte oprakse. Najnoviji J***č izvesne Leontine, koju je postavio na funkciju i natrpao joj džepove parama. Iskompleksirani zdepasti provincijalac, koji samo za pare može da dobije p***u.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Напредњаци СМС порукама врше притисак на чланство, грешком послали поруку и новинару Данас-а

Београд – Новинару Данаса јуче у поподневним часовима, очигледном омашком тима Српске напредне странке ...

Зорана Михајловић поручила Дачићу: Брини ти о својој партији, Вучића има ко да брани!

Београд – Потпредседница Владе Зорана Михајловић оценила је као „у најмању руку ...