Александар Вучић и Асмер Колашинац (Фото: Влада Србије)
Александар Вучић и Асмер Колашинац (Фото: Влада Србије)

Вучића његови муслимани у Пазару дочекали као Тита

Нови Пазар – Једино место где није морао да води екскурзију са собом да би публика била бројнија јесте Нови Пазар… Муслимани знају зашто подржавају Вучка.

Готово 10.000 људи је уз аплаузе и повике „Вучићу, мајсторе” дочекало премијера и председничког кандидата Александра Вучића, који је јуче свечано отворио атлетски стадион у Новом Пазару.

Вучић се једва пробијао кроз масу окупљених грађана, који су га грлили и љубили.

„Знам да ми многи Бошњаци нису веровали, али да данас виде да сам у сваком тренутку исто онолико колико сам поштовао Србе поштовао и водио рачуна о интересима Бошњака. Сигуран сам да сте то могли да видите и разумете“, истакао је Вучић и додао да је политика актуелне владе политика заједништва и будућности.

„А политика будућности је политика нових аутопутева, болница, фабрика, заједничког живота, а не ратовања и сукоба. Сувише смо крви проливали у прошлости да бисмо то могли да мислимо да понављамо. Поносан сам и срећан што видим да људи у Пазару не праве разлику по томе којем народу припадају. Људи се деле на добре, способне, поштене и успешне и оне који то нису“, поручио је премијер и најавио изградњу аутопута преко Пештера који би ишао до Бољара.

Републиком Санџак ће платити изборе

Премијер Вучић, који је свечано отворио атлетски стадион, најавио је да ће у стадион до краја марта бити уложено још 80 милиона за теретане, бацачки простор, простор за вежбање у зимским условима, те додао и да ће до 29. марта и у дијагностистички центар у Новом Пазару бити уложено три милиона евра.

„Својим резултатима смо одавно у Европи. Са чиме смо каснили – то је била инфраструктура. У протеклих пет година, захваљујући влади премијера Вучића, у координацији са Атлетским савезом, који је радио те пројекте, изграђено је 10 атлетских стадиона и једна дворана, међу којима је и овај драгуљ на Хаџету“, подвукао је Асмир Колашинац и обећао да ће се „овде ковати многе медаље које ће освајати на такмичењима”.

„Овај стадион је направљен због нас, за нас и сву омладину Санџака, а да бисмо схватили колики је његов значај потребно је да прође време. Његов значај је као и свака школа и факултет, па чак и аутопут који је планиран да прође овуда“, рекао је он.

Шта је Вучић обећао Зукорлићу за подршку на изборима?

Иначе, када су новинари питали Вучића колику подршку очекује у Новом Пазару, он је одговорио да не зна, на шта се убацио и Колашинац, који је добацио: „Највећу”.

Хоћу на КиМ, али не да Срби испаштају

Александар Вучић изјавио је да има жељу да у оквиру кампање посети КиМ и да може то да уради и без дозволе власти у Приштини, али да мисли да то не би имало смисла и да не жели да тако створи проблеме Србима из покрајине. Он је рекао да може да уђе на Косово преко алтернативних прелаза, али да не жели да створи немир и проблеме Србима који тамо остају да живе.

Васељенска ТВ / Ало

5 коментара

  1. Oni, ti izdajnici u narodu Srbskom , su najveće zlo Srbima i Srbiji!!!

    Nije kriv vučić njegova banda oko njega!! On otvoreno govori i pokazuje svim svojim delima da je protiv Srba i Srbije, da mrzi Srbe i Srbiju, da će sve uraditi i da sve radi, protiv Srba i Srbije, ali glupi Srbi ga i dalje podržavaju!! Lako bismo se mi rešili njega i izdajničke svite oko njega, ali su problem izdajnici u narodu Srbskom, koji predstavljaju samo dno Srba i koji za koru hleba izdaju i sopstvenu decu, svoje roditelje, svoju domovinu!!! Podržavaju ga izdajnici Srbi, oni koji za koru hleba izdaju sve što je Srbsko!! Na tim prokletim izdajnicima, on je stvorio sebe i širom otvorio vrata uništavanju Srba i Srbije!!! Srbi moraju da se obračunaju sa Srbima koji zarad kore hleba, dajući glas vučiću , njegovim satelitima i šešelju, izdaju Srbe i Srbiju!!! Nema nam druge!! Sada su podmukle izdajice počele da kriju da su za njega!! Znaju dakle šta rade svim čestitim, pametnim, obrazovanim i rodoljubivim Srbima!! Taj ološa od Srba moramo se nekako zaustaviti i obuzdati u daljoj izdaji Srba i Srbije!! Oni, ti izdajnici u narodu Srbskom , su najveće zlo Srbima i Srbiji!!!

  2. Pre nego sto sam videvsi njega ugasio televizor , jasno sam cuo kako Muslimanima u N.Pazaru obecava :“napravicemo vam auto put …sve tamo do Sarajeva da vas povezemo…“. Mozda sam koju rec drugacije napisao , ali je smisao bila takva. Licno nemam nista protiv da se Srbija bolje poveze sa nasom Republikom Srbskom , pa i sa Sarajevom ali , pored toga sto mislim da ce se svako kome Vucic nesto obeca nacekati , ne mogu da poverujem sta je sve sposoban da izgovori radi podrske na izborima.

  3. Ne tako, kaže se, „dočekali ga njegovi muslimani Pazarci, k’o Putina njegovi muslimani Čečenci“. E, to bi bio pravi naslov i kvit, jer naš je Vučko nama drugi Putko!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: АФП)

Француски новинар: Макрон указује да се Вучићу неће гледати кроз прсте

Париз – Чини се да се агенда у вези с Косовом убрзава ...

Срби у Црној Гори сви под једну шљиву?

Драматично упозорење које је упутио у писму* Александру Вучићу, председнику Србије (16. ...