(Фото: МОД)
(Фото: МОД)

Вулин дочекао америчке падобранце

Београд – Министар одбране Александар Вулин присуствовао је данас на аеродрому „Батајница“ дочеку припадника Оружаних снага Сједињених Америчких Држава, који ће са припадницима Војске Србије спровести заједничку падобранску вежбу.

Америчке падобранце на батајничком аеродрому дочекао је и заменик амбасадора САД Курт Донели, заменик команданта Ратног ваздухопловства и противваздушне одбране бригадни генерал Сава Миленковић и командант Специјалне бригаде бригадни генерал Зоран Величковић, саопштило је Министарство одбране.

У наредних пет дана заједничку падобранску вежбу реализоваће око 250 припадника Војске Србије и 173. падобранске бригаде Европске команде оружаних снага САД, која је стационирана у Вићенци и Рамштајну.

На аеродромима Батајница, Ковин и Лисичији јарак планирана је припрема ваздухоплова, обука у падобранском десанту, као и заједнички десант из два америчка авиона Ц-130 „Херкулес“, наводи се у саопштењу.

Фонет

3 коментара

  1. Тренда ради, нека „наши“ и амерички падобранци скину гаће и топлобратски се изљубе, на радост председника владе АБ и предсеника државе АВ.

  2. Taj sljam koji se sa pristojne visine izivljavao nad nasom decom i zemljom sada krocio nogom i na sveto srpsko tlo, i sto je najgore docekali i njih hlebom i solju, zapalo im da Bog da!
    Sramota „gospodo“ „drzavnici“, sramota, cak i za vas, iako ste najgorim moguci olos koji je ikada „vodio“ zemlju! Kakve ste bedne slugeranje zapada, pa to je za hronike i istoriju, za izucavanje!
    PU, IZRODI!

  3. Битанге(што би рек`о Дуци Симоновић),и гости и ови издајници који су их звали !!
    Све најгоре нам се дешава,стварно невероватно.Нешто између Недића и Љотића…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Чеда оптужио Захарову да успорава пут Србије ка НАТО-у

Београд – Чедомир Јовановић је поодавно за амбасаду САД најпожељнији политичар у ...

(Фото: КМ Новине)

Тачи подржао Вучића: И ја сам за „разграничење“

Окупиране територије – Самозвани председник „Косова“ Хашим Тачи навео је да „мирна и ...