Детаљ са прославе Теодориног рођендана у болници (Фото: Приватна архива)Детаљ са прославе Теодориног рођендана у болници (Фото: Приватна архива)
Детаљ са прославе Теодориног рођендана у болници (Фото: Приватна архива)

За 10 дана потребно сакупити 350.000 евра

Једина нада за спас деветогодишње Теодоре Врањешевић из града на Лепеници, која је оболела од тешког облика акутне мијелоидне леукемије, је трансплантација костне сржи у Немачкој. Међутим, за захват на Универзитетској дечјој клиници у Франкфурту је потребно 350.000 евра.

„Супруга и ја радимо у медијима и поменуту суму не бисмо успели да сакупимо ни за три живота“, каже Богдан Врањешевић.

У овој тешкој ситуацији је додатни проблем и – време. Јер, за прикупљање новца на располагању је тек десетак дана…

До априла прошле године малена Теодора је живела као и свако друго дете. Ишла је у други разред ОШ „Светозар Марковић“ у Крагујевцу, играла се са другарима и млађим братом Ђорђем. Изненада – због малаксалости, те болова у ногама и бледила – лекари су после анализа установили да болује од тешке болести и од 13. маја прошле године се лечи на Институту за мајку и дете у Београду.

Рачуни за уплате

Новчану помоћ за Теодорино лечење могуће је уплатити на динарски и девизни рачун Богдана Врањешевића у „Ерсте банци“: 340-32003872-78, односно Corespodent bank for 978 incoming payments (навести ознаку валуте) SWIFT CODE: GIBAATWG ERSTE GROUP BANK AG WIEN, AUSTRIA. ACCOUNT OF THE BENEFICIARI WITH SWIFT CODE: GIBARS22, ЕРСТЕ БАНК А.Д. НОВИ САД, BENEFICIARY:IBAN RS35340000003200387278, на име Врањешевић Богдан, Лепенички булевар 27, Крагујевац, Internacional Paiments Department Ерсте банк а. д. Нови Сад

Новости

3 коментара

  1. Хајде вучићу и остали вучићевци дајте паре помозите овом детету.
    ви имате паре,дајте 1% од харача кои отимате наруду кроз аксизе и пдв хараче.

  2. Толико школованих незапослених доктора из србије бежи у иностранство а србска деца морају такође ићи у иностранство да се лече за ненормално високе цене,пошто србска напредна влада није у способна да запосли србске докторе и да им купи одговарајућу потребну опрему у 21 веку савремене технологије а баца паре на којекакве непотребне евроинтеграцијске глупости дужна је да финансира сваку врсту лечења србског народа у иностранству…
    Хајде министаре здравства (у народу звани доктор смрти) транспортуј ово дете и финансирај његово лечење као и сва остала лечења у иностранству јер сте неспособни да обезбедите такво лечење…..господо не може се бити члан европске уније ако немате исте услове лечења,наравно и европске плате….

  3. INTERVJU: Velimir Ilić – Vučić je od naprednjaka napravio običan politički bućkuriš! (04.07.2017)
    https://www.youtube.com/watch?v=4W9HWN0T4_4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Данас)

Акција од једне паре: грешка или обмана

Београд – На друштвеним мрежама ових дана актуелне су фотографије производа у ...

Бања Ковиљача (Фото: http://besplatnefotografije.blogspot.com/)

Бањско лечење искључиво по препоруци лекара – не може се у свакој бањи лечити свака болест

О лековитим својствима термалних вода у нашим бањама знало се још у ...