Вук Јеремић (Фото: Ало)
Вук Јеремић (Фото: Ало)

Зашто Вук Јеремић пљује Србију у иностранству? Јер му не заборавља глупости које је направио у вези са Косовом

Београд-По ко зна који пут, Вук Јеремић је у иностранству о Србији говорио све најгоре. Та његова потреба да пред странцима пљује државу којој је хтео да буде председник, о Србији не говори много, али о самом Јеремићу говори све – рекао је у саопштењу потпредседник Главног одбора Српске напредне странке.

Не воли Јеремић данашњу Србију зато што од ње не може да узме 55.000 евра за дневнице, 3,6 милиона евра за путовања и 250.000 евра за кавијар и шампањац.
Не воли је ни зато што је прозрела његов лажни патриотизам и што му не заборавља све глупости које је направио у вези са питањем Косова и Метохије, од измештања овог питања из УН, до постављања несувислог питања пред Међународним судом правде, што је за последицу имало пресуду којом се каже да су Албанци имали право да отму Косово и Метохију.

„Антидот“ тврди: Вук Јеремић оштетио државу за 6.000.000 евра

Не воли је ни зато што Србија памти да је окружен људима који Србе називају геноцидним злочинцима.

Ипак, колико год Јеремић не волео Србију и колико год имао потребу да пљује по њој чим пређе границу, дужан је да јој одговори ко му је дао 7,5 милиона евра за председничке изборе и шта је од њега тражио заузврат.

 

Србија јавља/Србија данас

7 коментара

  1. Pljuje jer je PRODANA DUSA, bas kao i apsolutno svaka vucibatina, bez izuzetka, koja je u Srbiji odabrala zanimanje „politicar“. Ni jednog u Srbiji NEMA koji je pro- srbski orijentisan i koji se bori za srbske interese. Sta ce Srbima neprijatelji ? Ima ih i previse medju bukvalno svim politikantima ove zemlje.

  2. Дечко је био „тражен“ па је намлатио лову.

  3. —————————DEDINO VASPITANJE KAKO TREBA DA SE VOLI SRBIJA.Hamdija picko-zderac je bio“musli-srbo-JUGOS“.

  4. Nije vuk, neg je kera !

  5. Samo komentar: ovo sve ga optuzuje potpredsednik vuciceve stranke; znaci nastupajuci izbori su u pitanju..

  6. Narod treba da zna ,posle okupacije 2000-te na politickoj sceni Srbije uvek ima više partija američke opozicije.Uvek su okupatori nama sugerisali da je to opozicija a ono sve petokolonaš.SAdašnje politička scena je sleedeća.Na vlasti ekstremni strani poslušnik,više partija američme opozicije jeremic,jankovic,ceda,tadic,djilas i da se ne nabraja ima ih mnogo.Istinska opozicija i patrijoti Obradović,Stamatović.Postoje i radikali koje nebih znao u koji koš da stavim.Šešelj napada i patrijote i američku opoziciju ,sebe samo priznaje za opoziciju ,istovremeno nedira acu ,čak je više napadao proruskog Nikolića ali acu slabo ili nikako.Po meni u ovom trenutku to je promašena politika i glasti za njih je veliki promašaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Скандалозно ћутање: Тирана повезује Улцињ и Рашку област, а у Подгорици мук

Изјава  Реџепа Хотија да евентуална подела Косова не би била могућа без ...

(Фото: Вебтрибуне.рс)

„Осећа се приближавање и дисање антихриста … после ових картица стављаће жиг!“

Поштовани читаоци, доносимо вам превод разговора са чувеним сверуским старцем, Кирилом (Павловим) ...