(фото:Јутјуб/Принтскрин)

Акција ужичке полиције: Докторка, гинеколог ухапшена због мита (видео)

Ужице-Докторка специјалиста гинекологије ухапшена је јутрос у ужичкој болници, а разлози хапшења засад нису познати, сазнаје Курир.

Подсетимо, пре петнаестак дана у истој болници такође је ухапшен доктор специјалиста гинекологије.

У међувремену, МУП је саопштио да су припадници Одељења за борбу против корупције, по налогу Посебног одељења за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Краљеву, ухапсили Љ. В. (1960) лекара специјалисту Опште болнице у Ужицу, због постојања основа сумње да је извршила кривично дело примање мита. Полиција је такође ухапсила и З. К. (1990) из Пријепоља, осумњиченог за давање мита.

Сумња се да је она 28. августа ове године захтевала, а два дана касније и примила 200 евра како би извршила прекид трудноће пацијенткињи у шестој недељи. З. К. се сумњичи да је након извршеног прекида трудноће лекарки предао новац.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и уз кривичну пријаву биће спроведени Посебном одељењу за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Краљеву.

Погледајте видео овде

З.Ш./Курир

 

3 коментара

  1. I opet ce je pustiti i nikom nista
    Koji lekar je odgovarao za mito ikada?

  2. Uzela je 200 evra i prekinula jedan nerođeni život ( gde se smtra da su 200 evra problem ali ne i prekid trudnoće ) ali zato niko ne spori pravo da se rođenima legalno i zakonito otimaju rođeni organi a samo jedna očna jabučica košta 15 000 $ na crnom tržištu. Posle će neko reći da je medicina humana? Onda su i zakoni džungle humani a grabljive krvoločne zveri su plemenite jer prosto moraju da žderu, baš isto onako kao i mafija u belom.

  3. Smatra se da nemate pravo na 200 evra od pacijenata ali da imate pravo na tuđe organe opet od pacijenata? Tako je kad majmunolike spodobe iz sns postaju profesori na pravnom. Predlažem kasape i ubice sve do jednog na doživotnu robiju kao i one koji ih ozakonjuju i legalizuju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Стаматовић: Полиција управо затворила „Омладинско-патриотски камп” на Златибору! Западне слуге се уплашиле тридесетак деце од 10-20 година! (Видео)

Златибор – Чему 20 полицајаца вечерас у касне сате да малтретирају децу ...

Бомба подметнута под аутомобил (Foto: Cafe.ba)

Паљење аутомобила – нови тренд за обрачунавање?

Београд-Серије паљења аутомобила у Нишу и Новом Саду, за коју се почетком ...