(фото:Јутјуб/Принтскрин)

Акција ужичке полиције: Докторка, гинеколог ухапшена због мита (видео)

Ужице-Докторка специјалиста гинекологије ухапшена је јутрос у ужичкој болници, а разлози хапшења засад нису познати, сазнаје Курир.

Подсетимо, пре петнаестак дана у истој болници такође је ухапшен доктор специјалиста гинекологије.

У међувремену, МУП је саопштио да су припадници Одељења за борбу против корупције, по налогу Посебног одељења за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Краљеву, ухапсили Љ. В. (1960) лекара специјалисту Опште болнице у Ужицу, због постојања основа сумње да је извршила кривично дело примање мита. Полиција је такође ухапсила и З. К. (1990) из Пријепоља, осумњиченог за давање мита.

Сумња се да је она 28. августа ове године захтевала, а два дана касније и примила 200 евра како би извршила прекид трудноће пацијенткињи у шестој недељи. З. К. се сумњичи да је након извршеног прекида трудноће лекарки предао новац.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и уз кривичну пријаву биће спроведени Посебном одељењу за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Краљеву.

Погледајте видео овде

З.Ш./Курир

 

5 коментара

 1. I opet ce je pustiti i nikom nista
  Koji lekar je odgovarao za mito ikada?

 2. Uzela je 200 evra i prekinula jedan nerođeni život ( gde se smtra da su 200 evra problem ali ne i prekid trudnoće ) ali zato niko ne spori pravo da se rođenima legalno i zakonito otimaju rođeni organi a samo jedna očna jabučica košta 15 000 $ na crnom tržištu. Posle će neko reći da je medicina humana? Onda su i zakoni džungle humani a grabljive krvoločne zveri su plemenite jer prosto moraju da žderu, baš isto onako kao i mafija u belom.

 3. Smatra se da nemate pravo na 200 evra od pacijenata ali da imate pravo na tuđe organe opet od pacijenata? Tako je kad majmunolike spodobe iz sns postaju profesori na pravnom. Predlažem kasape i ubice sve do jednog na doživotnu robiju kao i one koji ih ozakonjuju i legalizuju!

 4. Први комби сам купио са пањева. У њега се залегле неке кокошке и патка. Дошао чича да га одшлепамо, па ме зајебава: јеси и кокошке погодио за те паре – или само патке. После га уредимо и продамо неким ликовима.

  Више волим царство небеско него кингдом оф хевен. Милија ми ђедовача него стан у београду. Не волим град баш нешто. Можда мало. Он је расадник мангупарије и помодства. Највећи му је грех што бежи од тога да је село, а не примећује колико је каљавији од села. А кад зло легне на моје комшије ја се начиним ко лав у магарећој кожи некој, и одем за њија на шалтер код царских цариника и питам учтиво: Зашто нисам добио одговор на моју електронску пошту послату пре две недеље?

  Где год сам растао, ту било мајсторије. Циркулар звони, шљака се сазнојава са челика. Мирис материјала и мастила се мешао у тераси. До вука сам био вуковац, а после ништа. и спикер и глумац и кондуктер и рабаџија и шофер и шегрт и менџамент и техничар, медицинар, бедно пискарало и прокуратор. И све је таштина. Све је једно. А ја ниједно. Шта је сад то? Дал су и ниједно и једно исто све. И зато студирам аутодидактику. Није по болоњи.

  Рођен на камењару, преселио се подно познатих црвеном циглом зиданих фабричких цеви у град, после прешао у мачванску равницу чије су обале поплављење комасацијом. После одем низ дрину, па уз дрину. Живео сам и подно триглава и близу ђердапа. А забавио сам се и у црној гори о свом трошку. Убосну смо ишли и у провод и послом. А далмација ми врло срцу блиска. Македонску заставу гледам као своју.

  С коња нисам падао, са вола сам скакао на време, а са глисера кад сам пао није било страшно. Паде ми метак на метар од ноге. Добијао неке књиге за ваннаставне активности у школи, а из владања кеца и разредно веће. Први пут се побио насред градског центра јер је тип бацио маче. А сви смо зентали од њега. Не знам дал се мој крај променуо. Набацали су додуше бетона и цигле ал мени исто. Људи носе исте ствари у очима само у мало измењеном односу. Другови остали исти. Нема другова. Не пуно. Не увек. Облаци су можда мало другачији, ал кад погледаш опет највећим делом истог састава. Дал сам ја остао мали, или увек био матор – не знају.

  Запалио ме старији комшија кад смо били деца. Покупио ми целу лектиру а дао ми 10 голубова за које ме уверио да су писмоноше. После ми ујак објаснио да су шљуке, и да има таквих на стотине на том и том тавану и да могу да одем да наберем колико хоћу. А могу и да их млатим, као он, нпр. ијаболком. Незнам јесам ли био бешњи на ујака или на оног мангупа.

  После неколико година, тражи онај мој комшија карте. Оће нове. А имао неки леп ношћ. Имам ја неке карте. Није са њима никада играно. Ајд да дођем, нека доћи ћу ја код тебе. Вечерас бајсом. И по мрклом мраку му однесем карте. Нове. Горња и доња нове, а у средини старе избледеле ђедове карте. Он за карте, ја за ношћ. А у улици нема светла. Кад сутрадан – оћу назад мој ношћ! Може, врати ми књиге. Саћ те звекнути – мош ал изводим кера на пут сваки пут кад те видим с бајсом. И остане ми тако и пас и ношћ.

  А са другим комшијом сам ловио парцове. Надмудривали се с њима и замке им постављали. Мало касније кад сам био већи, ја потрчим са комшијама у лов и поведем своју теријад. Кад отрче сви испред мене а ја останем најспорији. Попустам и ловце и њихове керове. Кад: укаже ми се ко зец, сакрио се у бразду – кад керови пусти пројурише он у контра правцу назад и удари на мене. Заста под ручном и стаде на две ноге. Ја се насмеја и стаде по страни: салуте, бејж! Ту негде сам гледао у очи убијеном кобцу. Тој сили и моћи, устрељеној од глисте. И реко сам отад – до данас дани и навек! Проверено: мин њет.

 5. примећено
  јако
  А данашњи ратници?
  Докле могу да довате?
  Гледам их у тиширтови са американским словима док им се мамице грозе нашег окупатора.
  Ја их питам, одакле два лица?
  Мамине деце и маме?
  А једна мама ми каже да сам превише савремен.
  аве цезаре

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Стаматовић: Полиција управо затворила „Омладинско-патриотски камп” на Златибору! Западне слуге се уплашиле тридесетак деце од 10-20 година! (Видео)

Златибор – Чему 20 полицајаца вечерас у касне сате да малтретирају децу ...

Бомба подметнута под аутомобил (Foto: Cafe.ba)

Паљење аутомобила – нови тренд за обрачунавање?

Београд-Серије паљења аутомобила у Нишу и Новом Саду, за коју се почетком ...