(Фото: Printskrin: Youtube/KAFA Lebanon)
(Фото: Printskrin: Youtube/KAFA Lebanon)

Американци се све више жене са девојчицама: Законски је секс са малолетницима силовање, али они овако успеју да избегну затвор

Тенеси – Дечији бракови, који су често врста легализовања силовања деце, алармантно се увећавају у САД.Службеници и судије отворено дају лиценце за венчање одраслим мушкарцима који се жене са девојчицама и самим тим им дају „карту за избегавање затвора“. Док је већина америчких држава поставила границу од 18 година за склапање брака, често се проналазе се „рупе у закону“, као што су родитељска сагласност или трудноћа.

Према последњим подацима, више од 200.000 деце је ступило у брак у САД у последњих 15 година. Девојчица од 10 и дечак од 11 година су међу најмлађима који су ушли у брачну заједницу, проналазећи поменуте „рупе у закону“ које дозвољавају малолетницима да се у одређеним околностима жене/удају. У 2015. непрофитна огранизација „Унцхаинед ат ласт“, која се бори против принудног брака, прикупљала је лиценце за брак у америчким државама од 2000. до 2010. године. У само 38 америчких држава које имају податке о старости младенаца, више од 167.000 деце, од којих су били и они од 10 година, ушло је у брачну заједницу.

Педофилија цвета! У Србији је секс са децом од 14 година одавно дозвољен!

Организација процењује да је у свих 50 држава 248.000 деце ступило у брак, а који су имали испод 18 година. Од укупног броја, већина су биле девојчице удате за одраслог мушкарца показују подаци. У многим случајевима, због старосне доби детета или старосне разлике међу супружницима, полни однос међу њима представљао би законско силовање према законима те државе. Од 1995. године, 105 мушкараца је добило венчане дозволе од стране судија у Њу Џерсију, а који су уместо тога требали бити истражени за силовање по државном закону. Оснивачица организације „Цхаинед ат ласт“, изјавила је да се „буквално тресла“ када је први пут добила податке за Њу Џерси, где је и смештена сама организација.

Верује се да је права цифра дечијих бракова много већа за све америчке државе, јер 10 њих није пружило никакве или непотпуне статистичке податке. Скоро 3.500 деце је ступило у брак између 1995. и 2012. године. 7-8 одсто малолетника који су се венчали широм земље између 2000. и 2015. године биле су девојчице, већина их је имала 16-17 година. Најмлађе су биле три 10-годишњакиње из Тенесија, које су се удале за мушкарце старосне доби од 24,25 и 31 годину. Најмлађи младожења био је 11-годишњак, који је оженио жену стару 27 година. Дечије невесте долазе обично из сиромашних слојева, рекао је др Николас Сајрет, аутор књиге „Америчке дечије невесте“.

„Скоро сви докази указују да се девојке у градовима не удају младе, као и девојке из средње класе или из богатих породица, што је рурални феномен и то је феномен сиромаштва“,  тврди доктор.

Телеграф

3 коментара

  1. Svetu je definitivno neophodno veliko ciscenje i temeljna dezinfekcija!

  2. Pa sad ce t se jave fanatci kaptalzma s priicom ono ma kakve to ima veze ne mora tamo ni da rads daju ti na lepe oci 100 USD dnevno i pride stan i ‘ranu za dzz )))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Gettyimages)

Загреб: „Заштитимо свештенике педофиле, гласајмо“

Загреб – Контроверзни хрватски уметник Синиша Лабровић на Тргу краља Томислава прикупља ...

Асад ал Башар (Фото: Getty Images)

И најљући ривали признају: Асада не можемо да победимо!

Дамаск – Руска интервенција у Сирији 2015, политички сукоб Турске са једном ...