Баба Ванга (Фото: Wikimedia)
Баба Ванга (Фото: Wikimedia)

Баба Ванга предвидела Трећи светски рат?

Баба Ванга предвидела је многе догађаје, а сад сви страхују да је била и у праву када је рекла да ће доћи до новог светског рата!

Бугарска пророчица која је предвидела Брегзит и јачање Исламске државе, највероватније је била у праву и када је рекла да нас чека још један светски рат.

Теоретичари завере, како пише Мирор, верују да је Баба Ванга предвидела нови глобални рат с обзиром на све веће тензије између САД и Северне Kореје.

Баба Ванга је преминула је 1996. у 86. години, а пре смрти је имала тмурна предвиђања о употреби нуклеарног оружја и Трећем светском рату.

Она је предвидела и да ће муслимански екстремисти напасти Еуропу 2016. године, као и да ће у Сирији муслимани употребити хемијско оружје.

Баба Ванга је рекла и да ће 45. председник (Доналд Трамп) бити суочен са кризом која ће довести земљу на колена. Рекла је да ће сви положити своје наде у њега да оконча кризу, али да ће се догодити супротно, као и да ће ескалирати сукоби између северних и јужних земаља. Неки теоретичари спекулишу да је мислила на Северну и Јужну Kореју, иако се чини да је веројатније да је мислила на савезне државе САД-а.

Вангина пророчанства додатно потпирују и тврдње Хорасија Виљегаса, човека који је предвидео победу Трампа на америчким председничким изборима, који тврди да ће Трећи светски рат започети 13. маја!

7 коментара

 1. Хаха ево већ је наступила криза у америки. Гориво поскупело на $2,5/гал. Цигарете $12 пакла. Виски $22 флајка. Храна јефтина. Једино што су чварци скупљи и бурек. То кошта, а не зна се зашто? Нова кола $20-50,000. Стан двособан, мало мањи, тако 1-1,5 ар под паркетом $100-150,00. Куће од $200к па до нема краја. Плате солидне, мислим ко мора да ради.

  Мексиканоси све сређују, пицкају, чисте, гланцају, косе траве и скупљеју грање. Стазу поред реке, кроз шуму, по којој возим бицикл, а где има коњаника, сваке ноћи неко почисти од коњских гована, па тако само 60 миља.

  То је криза.

  • Video sam ja i malo drugaciju Ameriku. Istina je , posla ima „na svakom cosku“ , ali se sa platom koju dobijes za te poslove kojih ima „na svakom cosku“ ne moze preziveti do sledece isplate pa vecina „srecnika“ rade po dva posla. Tamo se bas zivi po onom receptu „kuca-poso“ pa dokle se izdrzi. Beda je prisutna na svakom koraku, i ma da je to „drugacija“ beda , ipak je beda , po meni gora nego ova kod nas ili u Rusiji i ja ne vidim nikakvu razliku izmedju kvaliteta zivljenja u predelima van velikih gradova Amerike, narocito na srednjem zapadu i zivota u Rusiji. Najgora je medjutim – duhovna beda. I u Rusiji ima sarenilo nacija i religija , ali ono sto sam video u Americi je pravi uzas. Mogu da ti kazem da , sve sto ta Amerika na silu sada gura nama , svojim gradjanima je uradila pre vise decenija. Uz sve to , Amerika se budi u politickom smislu. Amerika je jedna duboko podeljena drzava i to ne na dva , nego na vise delova.

  • Е то!! Знао сам ја да је криза, само нисам успео да уочим у чему се огледа, али сад једино да се поткупим у два кофера, па правац Екатаринбург. Због духовности. Велике цркве су изградили овде, али банке до неба, на 100 спратова. За сваког има где да се моли. Уђеш, платиш, помолиш се и терај.
   Добро, шалу на страну, то што си гледао је све индивидуално. Следећи пут кад идеш, а ти гледај неке лепше ствари. Или брате понеси паре да потрошиш, па да видиш да има и лепше.

 2. „POPUSI RUSKOM MEDI CUPAVAC“———KOZOJEPCU,ATEISTICKO-JALOVI.

 3. VRLINA : Nekada SKROMNOST..........danas POHLEPA

  E, ako je ………..načitana……………Baba Vanga rekla…………najebali smo!

 4. Предвидела је она много али шта се од тога остварило? Ништа. Само палите будале глупостима.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*