(Фото: Јутјуб)
(Фото: Јутјуб)

Бивши канадски министар: Илуминати владају светом, а ванземаљци су спас од климатских промена

Отава – Бивши канадски министар обране Пол Хелијер недавно је јавно саопштио да сматра да илуминати заиста постоје и контролишу цео свет.

Тиме је постао највише рангиран званичник неке владе који је то икада изјавио. Функцију министра обављао је од 1964. до 1967. године.

Хелијер је за подкаст Лазарус Ефект објаснио да верује да светска елита има технологију којом може да поништи штетно дејство климатских промена, али ту технологију крије од јавности. Када су га питали зашто, одговорио је да је то зато што илуминати желе да помогну нафтној индустрији.

Илуминати су иначе „просветитељско“ друштво основано 1776. године. Деловање друштва крајем 18. века било је забрањено, а сматра се да је друштво од тада прекинуло своје активности.

Ипак, теоретичари завере верују да постоје и данас, и имају везе с другим тајним друштвима, попут слободних зидара, и да ‘кроје’ светску политику.

Хелијер тврди да илуминати из сенке утичу на финансијску стабилност нафтне индустрије.

„Тајна група заправо покреће свет и ту технологију успева да задржи далеко од светске јавности, све док од нафте може да зарађује милијарде. То се неће променити све док се стотине хиљада људи не уједине и кажу им ‘реците нам шта се дешава и промените приоритете како бисте спасли свет за будуће генерације“, поручио је.

Хелијер је и раније имао необичне изјаве. Тврдио је да су САД хтеле да интервенишу у канадској покрајини Манитобу како би преузеле контролу над локацијом за коју се сматрало да је место слетања ванземаљаца.

„Ти ванземаљци извор су технологије против климатских промена, а на нас људе гледају као примитиван облик живота“, говорио је.

Вести

један коментар

 1. Јебига…
  са илуминатима и масонима сада стигли и ванземаљци. Јадни, усамљени и забрањени илуминати и масони које свет поштује ко и Адама, нису довољни па их појачавају.
  Ко их појачава?
  Па ја сигурно не. Ја у њих уопште не верујем. Они су само параван Америчке, Британске и помало Руске и Кинеске антинародне политике.
  Направили атомске бомбе, фантоме, сухоје, каприје, спартлије, лендровере, јагуаре и само што нису уништили свет.
  Људи су почели своје зле планове да скривају иза ванземаљаца, а како то јесте помало идиотски, онда пусте неког старијег метузалема да се просерава.
  Ако ми плате коју стони хиљада долара, ја ћу све то испаковати 50 пута боље него овај бивши министар одбране.
  Али…ја нисам био министар, па ништа од тога.
  Немам министарску харизму која ти отвара сва врата без поговора, па чак и врата луднице.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Wikipedia/ Sémhur / Wikimedia Commons)

Тајни смисао блискоисточне кризе

МИСТИЧКА ГЕОПОЛИТИКА ДАНАС И ОВДЕ Раде Јанковић, правник и аналитичар духовно – ...

(Фото: Thinkstock)

Рат је почео – удар САД-а, Кина моментално узвратила

Вашингтон/Пекинг – Амерички председник Доналд Трамп увео је данас царине од 25 ...