Постаните део сарадничке екипе Васељенске ТВ

Београд – Јасно нам је свима да живимо у временима, можда најтежим за нашу земљу. Све државне и већина наводно независних институција је окупирана од стране страних плаћеника и домаћих издајника.

Медији, новинари и остали гласноговорници годинама већ раде против сопственог народа. Дужност и тежину своје професије многи који се баве јавним радом уопште не поимају. Управо то и јесте разлог зашто смо ту где јесмо. Ипак, то не треба да нас обесхрабри и да све пустимо да тече током којим је кренуло, већ да нађемо начин да то променимо.

Васељенска ТВ је медиј потпуно независан. Без симпатија према било којој партији и самим тим крајње објективан. Понекад и сурово искрен, али управо у томе и јесте снага и квалитет којим се поносимо већ годинама.

На жалост бројни портали у које смо имали поверења, као и аутори који су деловали са интегритетом, непоткупљиви и са чврстим ставом полако клецају, неки под слатким укусом новца а неки од страха од ове владе.

Зато је Србији и више него потребна нова генерација (и младих и старијих) – оних који и даље верују у Србију и свој народ. Уколико себе препознајете као такве, јавите нам се да заједно градимо, у оквиру могућности, објективнију и оригиналнију медијску слику Србије!

Сви заинтересовани могу нам писати на мејл: [email protected] и [email protected]

14 коментара

 1. Редовно пратим Васељенску и коментаре на њој. Свиђа ми се што је једна од ретких коју пре свега интересује држава Србија. Доследно примењује одредбе о службеној употреби писама. То што се многи коментари пишу на латиници, ствар је до оних који тако пишу, из незнања, навике, страха, додворавања, или се стиде свога писма, али то је на њима.
  Предложио би да се на локо сајта нађе места за фрагмент тробојке заставе Србије. Не смета мени, то што Амери ни чарапе не носе без обележја америке, да не кажем остале гардеробе, јакне, џемпера, привеска,… тако је и у Немачкој, Швајцарској, Француској…. Не смета мени што они носе своје обележје, већ то што ми не истичемо своје. Многима када причам или покажем сајт. Прва асоцијација им је да је Руски, македонски или бугарски.

  • Помаже Бог,

   ја сам тај који је 2011-те у кишно лето шетао са телефоном по Новом Београду док је са друге стране слушалице, причао Ђорђе из Канаде. Он је формирао Васељенску а ја сам му правио гледанст, прилозима са барикада. После тога, од децембра 2011-те народ је навикао да прати Васељенску. И то је све било одлично. И није било утицаја са стране, а далеко било да је новац могао да утиче на истину.

   Тако би требало и данас да се дешава, али морате ми дати одговор, само је питање једно. Где је и шта се дешава са Ђорђем?

   Ако немате одговор, онда је то одговор зашто нема сарадника. А ако имате одговор, онда је то одговор, да ће се појавити још неко ко ће за Србију и Православље СветогаСаве да шета Новим Београдом, телефонира са Канадом и оде било где, нпр.до Ваљевске Грачанице и сваким даном извештава водостај.

   Србија је вечна док су јој деца верна.
   Сретно у победу, са Вером у Цара Србскога и Бога Свевишњега.

   • Srbine ima saradnika, ali u ovom medijskom mraku valja pokrenuti neke nove ljude, idealiste da progovore… a realno kad pogledas vecina analiticara su postali direktni ili indirektni glasnogovornici stranaka. Sto se tice Gracanice, prvi smo koji su alarmirali narod oko desavanja i i dalje to radimo. Ja se izvinjavam na latinici, pisem sa telefona.

   • А ти си та јуначина што је кукавички причао и вређао људе а да се не показује у камери?
    Срам те било.

  • остај збогом Васељенска!
   кад би барем угасили име, да га не прљају.

   преплавиће те геј лоби, нво, либерали, социјалисти и интернационалисти.

   ево, јато ликова са чудним презименима чека да запоседне твоје компјутере.
   бутик је отворен.

 2. @….Pozdrav…NAJ…NAJ INTRESNIJI,ROMAN SVIH VREMENA BIO BIH____________“SRBI MEDJU RUSIMA-ZA POSLEDNJIH 20-k godina“…..ISTINITI DOGADJAJI,od profesionalnih majstora,ljubavnika,prevaranata,do beskucnika…JAD I CEMER……Plac Majke Bozje,materijala za bezbroj serija…..“JEL TAKO ZEMLJACI,BEZ MOZGA“.

 3. Лазар Хребељановић

  Хајде мало да се гордим, пратим Васељенску од самог почетка , буквално од првих дана !

 4. @…REDAKCIJI TV-Vas…….VELIKI POZDRAV iz RF,,,,Sacuvace Bog srbina svog sa Matuskom Rusijom…2016-a,godina vernika….AMIN.

 5. Хвала на позиву за сарадњу. И ово је начин организовања родољубних снага. Поздрав.

 6. молим васељенску да ми одговори:

  није проблем окупити родољубиве репортере, али шта ћемо са цензуром?

  ко одлучује овде шта ће се објавити а шта не?

  ко одлучује о правцу писања и деловања сајта?

  како ја да имам утицаја на оно што објављују други сарадници?

  како да имам утицаја на коментаторе. ја бих 10% коментатора одавде избацио!

  има ли васељенска тело које се састаје, макар и телефонски и које одлучује о правцима и карактеру извештавања?

 7. Поздрав свима који су писали за Васељенску – ТВ , а ми даље ширили истине преко друштвених мрежа . Нормално ни једној персони која је прошла или још увек актуелни , није се свидело откривање њиховог правог идентитета . Где је запело , не знам , исто ни о Ћорћу из канаде . Верни сам пратилац Сајта и на неки начин давао допринос на публицитету . Ја нисам кадар да било шта више од овога што сам навео допринесем , једино молим новинаре из Басељенске да преузме неко нови кормило и да опстане Сајт . Од срца поздрав свима . . .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Зашто медији у Србији ћуте? Зашто није пренесена порука Путиновог сарадника?

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ у потпуности подржава изјаву ...

Градоначелник Ниша би да уређује медије

Ниш – Поред сталног реплицирања опозицији, градоначелник Ниша Дарко Булатовић јуче је ...