(Фото: Принтскрипт)
(Фото: Принтскрипт)

Црква луда, народ луд, војска луда, само си ти паметан?

Добро бре људи докле ћете ви да трпите ову напредну фукару коју су на власт инсталирали странци а која вам већ више од шест година ради о глави, како вама тако и вашој земљи!? Шта треба још да ураде да бисте схватили да имате посла са обичном велеиздајничком групом којом се управља из иностранства и која за циљ има рушење територијалног интегритета и суверенитета земље у којој живите?Видите ваљда својим очима и чујете својим ушима да вас по васцели дан убеђују да су сви осим њих луди и блесави. Верујете ли ви људи уопште у те ноторне лажи и идиотизме којима је читава земља и народ изложена?

Схватате ли да су у врху садашње власти која је инсталирана уз помоћ страних служби, пара и медија оперишу безобзирни скотови који су спремни на све?

Знате ли да је добар део тих људи тешко болестан укључујући и главног жреца велеиздаје Вучића? Знате ли да су поред тешких менталних и психичко патолошких болести они буквално и физички болесни? Знате ли да их нико не лечи већ да се њихове болести било психичке било физичке природе користе како би се на њих остварио све већи утицај? Знате ли са каквим тешким менталним поремећајима ти људи данас управљају критичним системима државе?

Да се не лажемо више. Ми бре људи на власти имамо болеснике. Болеснике са тешким психичким и физичким болестима. Што би народ рекао ЛУДАЦИ! Зато су их странци и инсталирали на власт. Са таквима се веома лако управља и манипулише. Шта ви мислите? Да ли ће комадање Србије престати ако ови лудаци успеју да теритроију Косова и Метохије бар де факто предају шиптарским терористичким бандама и НАТО пакту? Па неће. То ће само да их осили и да нову енергију за даље комадање земље. Велики део предуслова за то даље комадање Србије већ постоји а они који су им још потребни биће уграђени у нови Устав којим имају намеру да оседлају Србију у наредне две године.

Знате ли да било какво потписивање било каквог Споразума са шиптарским терористичким бандама повлачи и формирање војске шипатрских терориста? Лудаци који су инсталирани у власт да читав план спроведу у дело покушавају да вас манипулишу уз помоћ страха плашећи вас новим ратовима, сукобима и економским кризама. Зар не схватате да је Србија читав 20. век па и овај 21. провела у стању латентног рата где су само смењују форме којима се тај рат пројављује у нашој земљи. Где се иза политичких и обавештајно-пропагандних операција прелази на оне кинетичке и да се то ради по потреби оних који нам од слома Отоманске империје на нашим просторима раде о глави?

Да ли схватате да се те црне обавешатјно-пропагандне операције усмерене ка Србима и Србију у увом тренутку изводе из самог врха власти тј. кабинета председника Републике? Да ли схватате и знате да у влади оперишу професионали страни обавештајци којима су маска за обавештајно и пропагадно деловање саветничке улоге које пружају велеиздајничкој групи који су инсталирали у сам врх државе? Ти страни обавештајци су сви на платном списку страних држава за које раде. Њихов посао није никакво саветовање већ контрола и надзор инсталираних велеиздајника.

Знате ли да већ деценијама врше масовне отмице српске деце коју за велики новац продају страним господарима? И то им није више доста већ су почели да отимају децу од српске сиротиње и да је продају странцима.

Знате ли да је Србија у задњих деценију ипо постала европско средиште најдеструктивнијих секти које данас оперишу у свету? Знате ли уопште колико је људи из самог врха власти у тим деструктивним сектама? Знате ли да је главни циљ тих секти уништење човека и знате ли да они који у те секте улазе полажу заклетву да ће на Страшном суду сведочити против Бога?

Не може човек на пречац овако ни свега да се сети. Схватате ли колики је велики талас таме који већ деценијама удара по Србији и Србима?

Видите ли покушавају да нам од читаве земље направе лудницу јер ти болесници не могу нормално да функционишу у нормланим и стабилним друштвима и околностима и да им је потребно да направе лудачки поредак и систем. Схватате ли да за огромну већину народа који живи у Србији у таквом поретку нема места?

Тако су и врховном лудаку којег познајете под именом Александар Вучић сви нормални криви за његове лудачке и манијакалне тежње. Данас му је крива црква због Косова и Метохије, па му мало мало крив народ који је лењ, глуп и традиционалан, па му је крива војска, па му је крив и куроња из Крема у његовом велеиздајничком лудилу. Само је он паметан. Он визионар и месија. Да ли вам то и такво понашање бар нешто говори о том створу?

За крај и једно конкретно питање.

Докле ћете бре да трпите лудаке да вам уништавају животе,земљу и будућност? Колико још лудила и понижења треба да вам сипају у ту вашу чашу жучи који пијете већ деценијама да би се она прелила? Аман више људи!

Милинко Милинчић / Србија данас

10 коментара

 1. Kako ti pričaš, a ne radiš ništa, tako i komšija pera, komšija laza,… Svi čekaju nekog ko će da se žrtvuje za njih. A niko neće i voz ide dalje…

  • Милко Цвијовић

   Ајде „@misa pisa“ не буди заједљив и злонамјеран и не постављај оваккве коментаре, а ако си тако храбар и прозиваш Миленка Родољуба и храброг Србина који својим писанијем истинито и храбро разобличава лудога шиптарског копилана и остале лудмане и лудаке око њега, ајде ти нешто овако напиши и подпиши пуним именом и презименом, ајде ти почни нешто да радиш, а не да кудиш брата који је од 90% нас Срба храбрији, поштенији и моралнији, јер истином о напредној фукари са постављеним питањима отвара очи Србима који су у заносном сну и не виде да их ови лудаци воде у ништавило адско!

   Нека нам је Бог у помоћи!

   • Милко Цвијовић

    Опрост Милинка!

    • Milko, nisi ga najbolje shvatio.

     Čak i da se pederski šiptarski kvisling ukloni oružjem, ništa to ne bi promenilo, jer ga zapad već šalje na klupu i sprema zamenu.
     Naravno gorim izdajnikom i izrodom.

     Pa ni mnogo veći i bogatiji narodi od nas (francuzi, nemci…) nemaju vlast na sopstvenoj teritoriji, nego za sve pitaju amero-izrael i paradiraju na njihovim samoubilačkim peder balovima.

     Dok svetom vlada Amero-Izrael, neće srbinu osvanuti, u rođenoj otadžbini.

 2. Сви на суботње Литије испред зграде Владе испод Часног Крста!

 3. Господин Душан Ковачев је толико добро са свим потребним доказима описао и доказао ову велеиздајничку власт па се питам шта још треба човек да докаже да би се неко у држави запитао ЗАШТО НЕ ШТИТИ ДРЖАВУ СРБИЈУ КАКО ЈЕ ТО УСТАВОМ ПРЕДВИЂЕНО ЈЕР ЗА ТО ПРИМА ПЛАТУ. Доласком ове настране премијерке а поставио је вучић по налогу пентагона а она је одмах као кадар који се школовао у том пентагону довела пентагонову фирму у владу СРБИЈЕ КОЈА СЕ ЗА СВЕ ПИТА. Фирма се зове Деливери јунита или како је они зову Јуесејд. Поред те чињенице и доказа које је господин КОвачев изнео доказао је како је уз помоћ посланика нажалост велеиздајника та пентагонова фирма преко домаћих велеиздајника ушла у скупштину СРБИЈЕ ДА ОДРЕЂУЈЕ КО ЋЕ ОД НАПРЕДНИХ ПОСЛАНИКА ГДЕ ДА БУДЕ У КОМ ОДБОРУ И У КОЈОЈ КОМИСИЈИ АЛИ И ТА ФИРМА ОДРЕЂУЈЕ ДА СЕ МЕЊА УСТАВ СРБИЈЕ А НЕ ПОЛИТИЧКИ ЧИНИОЦИ ОВЕ ДРЖАВЕ. СВЕ ЈЕ ТО ГОСПОДИН КОВАЧЕВ ДОКАЗАО У СВОМ ТЕКСТУ ПА СЕ ОНДА ИСПОСТАВЉА ДА СУ СВЕ ОНЕ ТВРДЊЕ О НАСТРАНАОЈ ПРЕМИЈЕРКИ ТАЧНЕ ЈЕР ЈЕ ОНА ИСКЉУЧИВО ЧОВЕК ОД ПОВЕРЕЊА ПЕНТАГОНА НАЦИСТИЧКИХ УБИЦА СРБА И СРБСКЕ ДЕЦЕ ИЗ НАЦИСТИЧКЕ АМЕРИКЕ ПОСТАВЉЕНА ДА УНИШТИ СРБЕ И СРБИЈУ И ТО У ПРВОМ РЕДУ БАНКРОТОМ СРБИЈЕ ШТО И ОНА ОДРАЂУЈЕ АЛИ УЗ ПОМОЋ ВУЧИЋА КОЈИ СВЕ ТО ШТО МУ НАЦИСТИЧКЕ УБИЦЕ НАРЕДЕ И ОДРАЂУЈЕ НА ДИРЕКТНУ ШТЕТУ СРБА И СРБИЈЕ ПА ЈЕ ЗАТО И ПРЕ НЕКИ ДАН А И ДАНАС ВРЕЂАО СВЕ СРБЕ МУКА МУ ЈЕ ОД СРБА А ДАНАС КАКО САМ ПРОЧИТАО НЕЋЕ ДА ЧУЈЕ ЗА СПЦ ЈЕР КАКО РЕЧЕ НИЈЕ ВЕРНИК АЛИ ТО ЈЕ НАМА ПОЗНАТО ОД КАД СЕ ДОЧЕПАО ВЛАСТИ БЕЗ ОБРАЗА И ЧАСТИ.

 4. TAMO GDE,IZDAJNICI NE VISE,
  ONI NICU KAO PECURKE
  POSLE KISE…!!!

 5. Ma aj sto se sekirate samo opusteno uz ove kako zovete rialiti programe doce Rusi da nas spase hahaha

 6. Prema The Prez komentatoru uklanjanje vucka ne bi pomoglo; mozda bi a mozda I ne bi, ali hajde stanovnici Srbije probajte. Inace stvarno su I narod, I crkva, I vojska ludi kada dozvoljavaju da ovo kopile vec nekoliko godina bude birano na svim izborima (a kako da se to spreci ja neznam….).

 7. Опет кењаш у коментарима.
  Лепо ти човек написао оно главно, али ти се правиш велик са безначајним Вучићем кога ће заменити неко из непрегледног реда СНС клонова.
  Зато прочитај поново шта је Тхе През написао

  „Dok svetom vlada Amero-Izrael, neće srbinu osvanuti, u rođenoj otadžbini.“

  Према томе, свеједно да ли је Вучић или Ник на власти. Исти курац. Влада Америка а не Вучић.
  И рекао сам ти већ.
  Ајде, пробај да га срушиш и ја ћу стобом.
  Ја немам твоје квалитете и остаје ми само да следим.
  Тхе През је и практичар и логичар и мислилац. Критичари су само људи допуне и докази истине. Ето, ти си живи доказ! Ако ниси зомби.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Shutterstock)

Банке нуде за багателу некретнине: За 100 квадрата – 4.800 евра

Од банатске куће од 100 квадрата у Новом Милошеву за само 4.800 ...

(Фото: http://www.tvsrbija.net/)

Колико кошта Велика пропаганда лажи

Полудели Александар Вучић, бориће се за медијски мрак до последњег српског динара ...