(Фото: www.balkanmagazin.net)
(Фото: www.balkanmagazin.net)

Чудо на реци Јордан на Крстовдан (Видео)

Пошто Патријарх Теофил Јерусалимски освети воду, река Јордан престаје да тече својим током и тече на супротну страну, исто као што се догодило и на дан крштења Христовог. Ово се догађа сваке године. Чим се посребрени крстови спусте у мирну воду после молитве, река почне да мења свој ток за неколико минута.
Ово је уз Благодатни огањ и Благодатни облак који силази на празник Преображења највећи поклон који су од Бога добили православни.
Слава Теби Господе!

Хелена Гранић

12 коментара

  • Velika je verovatnoca da je snimao neko od starijih ljudi jer mlade vera i crkva ne interesuju. Verovatno je mobilni rtelefon sa kojim je snimano ovo Bozje cudo stariji i zato je snimak losijeg kvaliteta. Ali ako je kvaitet snimka jedino sto je na tebe ostavilo utisak, onda se zapitaj da li si na dobvro putu.

 1. Чекајте, ако сам добро разумео и видео, вода је прво текла на леву страну, а кад је крст спуштен у воду, кренуо је ток на десну страну ?

  • I ja sam tako razumeo ali , iskreno , nista nisam video na ovom snimku. Takvo BOZJE CUDO bi, ako se stalno ponavlja , moralo da bude lepo snimljeno profesionalnim uredjajima i prezentovano celom svetu. Inace…za to cudo prvi put cujem i , iskreno , mislim da je to ….obicna prica, ali zato znam za druga cuda koja nisu tako spektakularna ali su zadivljujuca i provereno tacna.

 2. Kao sto pise u Bibliji, rece im Isus: Video si i verovao si, blago onima koji ne videse a verovase!

  • Јеси ли ти сигуран да је то Исус изговорио? Или је то смислио неко од аутора Библије или неко од великог броја преписивача?
   Исус није говорио о веровању, већ о моралу и знању. Није имао намеру да слуђује народ, већ да га просветли и научи.
   Не лепите се за Библију, у њој има свега и свачега.

 3. Slava Bogu Ocu Sinu i Duhu Svetome.

 4. Slava ocu, Sinu i Duhu svetom, AMIN +++

  • Медиј који држи до себе не сме да допушта ОВАКВЕ СВИЊАРИЈЕ!
   Так снимак је ЈАКО ЛОШЕГ КВАЛИТЕТА, и постављен је овде ПРОШЛЕ ГОДИНЕ, и ја сам га тада скинуо!
   Ко зна, можда су сервирали ИСТИ ТАЈ СНИМАК и ранијих година ….

   • @ Zorbas,
    Добра метода антипропаганде јесте потурање лако доказиве лажне вести. Мислим да су аутори језуити, мора им се признати инентивност.
    Могла је ова вест да буде и на бољем снимку, да се фотошопира, што се не би могло открити голим оком. Али би тада изгубила сврху жеља да народ „види“ колики су Ови фалсификатори.
    У озбиљнијем, случај је карактеристичан када је историчар Душан Пленча обелоданио да је Курт Валдфајм познати председник УН, био нациста који је учествовао у злочинима у II светском рату на Козари. Поред многих валидних докумената, ипак њему подметну два лажна фрапантна документа. Он се залепи као лепак на муву, објави, онда Они докажу као од шале да је то фалсификат, као што је заиста и био. Докази тих фалсификата су комотно употребљени као доказ да је Курт оптужен на правди Бога, опрана му је каријера, па је чак изабран за председника Аустрије. Па смо после доживели да фашиста из Аустрије Валентин Инцко, оптужи Србе из Републике Српске да су фашисти. Значи миц по миц, језуити миле напред, па доказаше да фашисти нису они који су били фашисти, него фашисти су они који нису били фашисти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com