Грађани Бајине Баште захтевају од градоначелника да објасни да и њихове паре није појео неки "Сигнал" (Фото: Владисав Биљић)
Грађани Бајине Баште захтевају од градоначелника да објасни да и њихове паре није појео неки "Сигнал" (Фото: Владисав Биљић)

Дигли се љути грађани Бајине Баште! Где су паре од наше улице? (Фото)

Бајина Башта – Грађани насеља Плана из Бајине Баште данас су одржали протест испред зграде општине.  Они су захтевали од градоначелника општине Радомира Филиповића, који је подсећамо недавно ухапшен у операцији „Сигнал“ , па пуштен као и остали чланови СНС-а, да им објасни где је новац од њихових улица.

Фотографија корисника Владисав Др. Биљић

Улица у насељу „Плана се већ шест година налази у стању изградње, иако је новац за изградњу улице према речима протестаната већ одавно добијен, али изгледа и потрошен.

Фотографија корисника Владисав Др. Биљић

Грађани, међу којима је било доста жена са малом децом, неколико сати је провело пред општином и као и увек добило јалово обећање да ће улица бити завршена.

Улица Војводе Путника раскопана од септембра

Подсећамо да се у Бајиној Башти улице од 100 метара раде и по неколико месеци, па је тако улица Војводе Путника започета у септембру још увек у раду. Иначе, улица Војводе Путника је главна улица ка магистралном путу ка Ужицу и стање у ком се тренутно налази не приличи ни афричким путевима, будући да се по сред пута налазе отворене рупе из којих вири арматура а које се када напада снег уопште не виде, будући да нема никакве сигнализације за њихово постојање.

По угледу на Београд: Изборно раскопана и Бајина Башта, грађани бесни на власт

Васељенска ТВ

3 коментара

  1. Autor ovog teksta bi trebalo prvo da se informiše. Date su sve pogrešne informacije. Al dobro, kakav novinar, takve i vesti.
    Kakve pare građana, kakva glavna ulica, kakva armatura? Šta je potrebno da na gradilištu bude cveće?
    U svemu ovome jeste Plana zapostavljena, put je očajan. Žalosno je to što su građani Plane morali da blokiraju opštinu da bi oni nešto preduzeli.
    Radovi traju malo duže, ali tako je u celoj Srbiji, ali se ipak radi.
    Sve ostalo u tekstu je pisano sa dozom mržnje i neobjektivnošću. Autoru preporučujem da piše dešavanja nekog rijalitija, više mu leži.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Вучићу одлази: Упркос јакој киши више људи на Видовданском протесту (фото)

Београд-Говорници опозиције оптужују власт за издају, тражећи раскид Бриселских споразума. Окупљена маса ...

Македонија, Скопље (Фото: AP Photo/ Boris Grdanoski)

Скопље: Одржан још један протест против споразума са Грчком

Скопље-Група грађана одржала је миран протест испред Собрања у Скопљу против договора ...