(Фото: АФП)
(Фото: АФП)

Ђаво је дошао по своје: Милијардер Дејвид Рокфелер умро у 101. години

Вашингтон – Амерички милијардер Дејвид Рокфелер умро је у 101. години, јављају медији.

Рокфелер је рођен 12. јуна 1915. године у Њујорку, један је од најбогатијих људи на свету.

Дејвид је најмлађи од шест синова Џона Рокфелера Млађег, сина Џона Д. Рокфелера сениора, оснивача нафтне компаније „Стандард оил“.

Био је најстарији живи члан породице Рокфелер.

Познат је јавности и по томе што му је седам пута рађена трансплантација срца.

Спутњик

17 коментара

 1. tako dugo su ga u paklu cekali…

 2. Kao da je dosad ova mumija bila ziva!? Ma koga vi z….

 3. Жалосно је што та багра није умрла у затвору због наручивааних убистава. Једно од најзлогласнијих и са најчвршћим докаазима да је ова џукела наручила убиство двоје секретарице бацили су је са 74 спрат зграде а у трулој америци тада нико није ни помислио да пита ову џукелу што уби своју секретарицу која га је лично оптужила са доказима о пљачкиа државне касе труле америке. Но није и једини јер тих багри и пљачкаша има још подоста али дошао им је крај.

 4. после шест-седам мењажа срца, ко зна колико бубрега, јетри, ампера крви, бешика, јаја, китица, хормона, силикона … 101 и није нека цифра и још приде ако се зна да га је и у клозет пратио конзилијум „врхунских лиценцираних“ лекара … а те године може доживети и чобан који се сам о себи стара и још у старости да изгледа као људско биће, љупки старац-старица а не сотона као ова наказа са фотографије са крвавим очима као и сорош и остала им банкстерска братија … исти ћаћа, кева и нељудска свест подређена не људским циљевима … требао је сигурно више билових вакцина да прими и надува се више прашкова из ваздуха које грађанима света сервирају. Сада ће му у „сложној“ зомби фамилији да настане макљажа за оставинско „благо“, свима буздоване и сатаре у руке и угасити светло, биће резервних делова колико оћеш

 5. HA,HA,HA ..ETO JEDNE LEPE VESTI
  GOVNA SE POLAKO CISTE ..AJMO LEPO SADA NA RED SOROS, OLBRAJT, KLINTON ,KANDICKA…SAV SMRAD NIZ REKU..

 6. Dabogda vecno goreo u paklu!

 7. Ја мислим да је Ђаво мало много закаснио.
  Са својим љубимцом је већ све одрадио шта је хтео и сада га је одвео на обнављање, а Планету оставио да се полако распада и улази у нуклеарни сукоб.
  Такви се увек враћају на ову планету.
  Ђаволска посла.

 8. Горан Живковић

  Отишао је код оног, коме је служио читав живот. Ад је пун таквих као Дејвид Рокфелер. Сваког стиже она мудрост:“ Можеш како хоћеш, али не можеш докле хоћеш“.

 9. I milijarde koje je na prljav nacin skupio ne mogu mu pomoci! Ima nesto sto je jace od novca, koje je gramzivo krao ceo zivot. Tridesetih godina je bio vlasnik nekog rudnika (zaboravila sam u kojoj njihovoj drzavi) rudari su se digli na strajk, jer su radili u uzasnim uslovima, mnogo se stradalo i ginulo u rudniku, ta sotona u ljudskom obliku je doveo policiju i naredio da pucaju u rudare. Desio se strasan maskr, i naravno nije niko odgovarao. Definitivno ce vecno goreti u paklu. Takodje zelim i celoj njegovoj familiji da zavrse u najstrasnijim mukama pakla. Sotone repate, kapitalisticke, imperijalisticke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*