Фото: Рејмонд Венес објашњава рад ЛХЦ године 2013.

Дочекасмо и тај дан: 15. маја ЦЕРН планира да отвори Врата Бездана

ЦЕРН/Женева – 9. маја 2017. године, пуштен је у рад нови линеарни акцелератор протона, Линак 4, лансиран у Европском центру за нуклеарна истраживања (ЦЕРН), чији је задатак да повећа перформансе Великог хадронског сударача (ЛХЦ). Научници у свом саопштењу наводе, да је завршен „Линак 4“, 90 метара дугачка подземна машина која је била грађена готово 10 година и која ће испаљивати протонске зраке за многе експерименте.

Стари ињектор протона Линак 2, покренут пре четири деценије замениће потпуно нови линеарни акцелератор Линак 4 који може убрзати зраке негативних јона водоника до 160 MeV, односно три пута брже од свог претходника.
Како је јуче изјавио Рејмонд Венес (на фотографији, члан „комитета девет“ запослених у ЦЕРН-у), лансирајући Линак 4 отвориће се нове, велике могућности и 15. маја планирају да по први пут покрену Велики сударач честица (ЛХЦ) са максималном снагом и тада ће покушати да „отворе врата на Паралелном Свету“.

Највећа европска организација за нуклеарна истраживања на свету, позната као ЦЕРН (CERN), званично основана у лето 1953. године и много дуго јавност није обраћала пажњу уопште шта се тамо дешава. Међутим, појавом интернета стекла се могућност да се људи брже информишу, размењују информације, свет изненада дознаје шта се заиста у ЦЕРН-у дешава!

Ако поближе погледамо логотип истраживачког центра ЦЕРН, схватићемо да је то у ствари број „666“, односно, три шестице које се ротирају око своје замишљене осе. Питање: да ли се ове цифре случајно нашле на њиховол логотипу? Одговор је: Не! То је учињено намерно.

Овим је свету упућена јасна порука, да живимо у последњем времену, када се у пуном јеку врше припреме за дочек антихриста – ђавољег представника на земљи.

Даље, изненада некако се испоставило да је на барељефима Pilier des Nautes (тзв. „Стубови морнара“), изграђених у Паризу у 1. веку (у то време град се звао Летиција) приказано рогато створење, по имену (као што се види из натписа) CERNUNNOS.

Како се догодило да се име демонског божанства старе Европе поклопило са скраћеницом центра за нуклеарна истраживања – нико не зна. Исто као што нико не зна и шта на територији ЦЕРН-а ради Шивина статуа, древног индијског бога уништења?

Али најневероватнија ствар је да статуа приказује не само Шиву (као божанство), него приказује Шиву као космичку плесачицу која плеше космички плес Наданта (или Тандавам, у зависности од контекста) – то је, ритуални плес за отварање капије Бездана.

Наравно, Врата Бездана, Звезда Врата, портали у друге светове и древноиндијска космологија могу се сматрати и као алегорија – кажу, нуклеарни научници који добар део животног века проводе у ЦЕРН-у па се тако забављају. Међутим, по сведочењу већине физичара који живе у ЦЕРН-у, ово им уопште није забавно.

У ствари, готово чињенички сви су они тамо реални заробљеници подвргнути најокрутнијем контролном систему, о коме ЦИА може само сањати.
Сва кретања, све комуникације са спољним светом и међусобно су строго регулисана.

Неки су након својих службених посета ЦЕРНУ-у нешто од овог покушали предочити јавности, али би одмах доживљавали „саобраћајне незгоде“, „ударио би их ауто на пешачком прелазу“, „извршавали самоубоство скоком са прозора“, или чак нестајали без трага. Стога, шта се заиста дешава у ЦЕРН-у, јавност може само нагађати и бити задовољна коментарима познатих физичара, као што је Стивен Хокинг? Он је новинарима популарно објаснио какав је Велики хадронски колајдер, (Велики хадронски сударач, ЛХЦ).

Британски физичар Питер Хигс је 1964. год. израчунао судар два снопа протона, који би том приликом убрзали енергију до100 милијарди GeV (gigaelectronvolts). Као резултат судара два појединачна протона појавила би се хипотетичка честица, по имену Хигсов бозон, названа касније у част овог научника, или како је касније назвао нобеловац Леоне Ледерман – „проклети честица“ (goddamn particle).

Током објављивања главни уредник самостално име честице мења, називајући је Хигсов бозон „божија честица“, али оригинални назив изгледа више у праву. Према речима Стивена Хокинга облак Хигсових бозона представљаће брзо растућу сфера из нестабилног вакуума у којем ће концепти простора и времена престати да постоје. Сфера ће наставити да расте брзином светлости и тако мали објект као што је наша планета, биће апсорбована за трен ока.

Теоријски, а практично тешко, наравно, да су креатори ЦЕРН-а толико глупи и да не разумеју шта раде. Биће супротно, сви они знају и разумеју, посебно, знају и разумеју оно што обични људи попут Стивена Хокинга на универзитетима не уче.

Италијански физичар у ЦЕРН-у, Серђо Бертолучи (Sergio Bertolucci), именован од власника ЦЕРН-а за званичног шефа истраживања, још је 2009. године, објавио у штампи неке наговештаје о томе, шта је ЦЕРН и чиме се у ствари бави. Према његовим речима, Велики хадронски колајдер су врата за друге, непознате димензије у које се нешто може и послати. Или обрнуто – нешто што можете затражити да из тог света дође на овај.

Наравно, званично нико из ЦЕРН-а неће рећи људима истину, али заиста, ако погледате ЛХЦ фотографије, Велики хадронски колајдер заиста подсећа оне звездане капије из жанра научне-фантастике,

или нејасни механизми утиснути на глиненим таблицама древног Вавилона, барељефи на храмовима древне Индије и Централне Америке.

Образовани људи врло брзо уочили све паралеле, скрећући пажњу на следеће чудне случајности: чим се у медијима појаве званична саопштења и друге вести из ЦЕРН-а у вези физичара који врше неки нови експеримент – на небу изнад планете, а понекад и изнад самог ЦЕРН-а директно, уочавају се изненадни облаци чудне конфигурације.

Тада се обично образују нове и јаке олује и торнада, а понекад чак и велики земљотреси.

Али како се чини, оне који стоје иза ових ужасних експеримената, ово мало забрињава.

Док кадрови запослени у ЦЕРН-у, и те како разумеју до чега све ово може да доведе као што је др Едвард Мантила, физичар у ЦЕРН-у, који је извршио самоубиство 2016. године, када је схватио опасност која прети планети из ЦЕРН-а и његовог истраживања. Пре самоубиства, спалио све своје научне евиденције и „очистио“ рачунар. Он је уништио све осим једне текстуалне датотеке.

Последње речи др Едварда Мантила, физичара у ЦЕРН-у, пре него што је извршио самоубиство записане су овде:

А сада, стојимо на прагу или великог открића, или велике опасности. Шта ће се десити 15. маја током експеримента у ЦЕРН-у, може се само нагађати… И молити се!

Извор: https://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2017/05/15-may-cern-plans-to-open-the-gates-of-the-abyss-2481388.html

Са енглеског посрбио: Славиша Лекић, свештеник

9 коментара

 1. Sta mogu satanisti pametno da smisle!? A Bog kao Bog cuti i gleda nesrecnike!

 2. За Србију

  Зло спрема завршне ударце преко зомбираних и демонизованих идиота. Осим Церна, САД припремају нуклеарни удар на Русију и Кину.
  САЗНАЊА ИЗ РУСИЈЕ „ЛЕДЕ КРВ У ЖИЛАМА“: „Припреме су почеле…“

  http://www.intermagazin.rs/saznanja-iz-rusije-lede-krv-u-zilama-pripreme-su-pocele/?lang=cir

 3. ЦЕРН финансирају „Људи из сенке“, који желе да отворе портал за демоне. Те демоне би представили као ванземаљце, које су људи дуго очекивали. Тако би кренула индоктринација читаве Равне Земље.

 4. Da Bog da ih usisao taj bezdan.

 5. Какав 15.мај – ја сма открио црну рупу у новчанику – има томе 40 година. И шири се – све оће да прогута. Негде на Хоризонту догађаја моја жена објашњава „не сећам се, може бити“, али од тога ми не бива лакше.

 6. Suicidalni idioti se dočepaše mašine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Ђердап (Фото: Wikipedia / Geologicharka)

Потврђено: Европа је рођена на Ђердапу

Европска цивилизација води порекло са Ђердапа, потврдиле су ДНК анализе у оквиру ...

Вулканска ерупција на Хавајима (Фото: Јутјуб)

„Планета Девет долази, вулкан на Хавајима је само први у низу“

Вулканска ерупција на Хавајима је догађај који се дешава једном у животу ...