Рамуш Харадинај (Фото: Getty Images)
Рамуш Харадинај (Фото: Getty Images)

Док Стаматовићу бране да гради пројекте од националног значаја, Вучић браћи Харадинај дели дозволе за градњу по Београду!

Београд – И док се на Златибору брани градња од националног значаја, шиптарски злочинци без казне и по дозволи Вучићевог режима граде по Србији.
Наиме, како сазнајеАло, браћа Рамуш и Даут Харадинај, вође злочиначке ОВK, истовремено док прете да ће истребити све Србе са окупираних територија и направити Велику Албанију, по нашој земљи зидају зграде и згрћу милионе.

Ало додаје да су до сада изградили 25 зграда, а што је најгоре од свега, како прича наш извор, у том послу им помажу сами Срби!

„Kад је реч о парама, и то великим, патриотизма нема, порекло новца је небитно, тако да браћа Харадинај имају помоћ наших грађана. Тај бизнис развијају годинама и не планирају да стану на ових 25 изграђених зграда у више градова по Србији, већ ће наставити са градњом“, каже наш извор.

Наша сазнања потврђује и аналитичар Саша Боројевић, који наводи да је апсолутно тачно да се део новца од шверца оружја клана Рамуша Харадинаја улаже у изградњу некретнина по Србији!

„Све радове изводи једна грађевинска фирма из Новог Сада, чији је власник Србин. Заправо, цео посао води један од водећих предузимача из Новог Сада, који све то оперативно ради са Даутом Харадинајем, братом бившег вође злочиначке ОВK, Ђуком Николајем Дукађинијем и Љуљзимом Беришаом, осумњиченима за шверц оружја преко Србије“, каже Боројевић, па наставља:

„Тројка Харадинај-Дукађини-Бериша ушла је у посао са градњом некретнина, стамбених зграда по предграђима Новог Сада, у Старој Пазови и још неким војвођанским местима. Због свега тога напомињем да би Србија требало да уведе економске санкције свим инвестицијама и инвеститорима који пласирају свој новац из сумњивих извора. Није спорно сарађиватри кроз легалне токове у делу привредне сарадње, али је спорно и жалосно да привредници из Србије немају нимало моралне патриотске културе“, закључује наш саговорник и додаје да је ова екипа већ изградила 25 зграда по Србија.

„Вредност станова у овим градовима је вишемилионска. Због тога се слободно може рећи да браћа Харадинај згрћу лепе паре у Србији на наш рачун“, завршава наш саговорник.

Држава међутим не ради ништа да спречи шиптарске терористе да граде по Србији. Без проблема им издају дозволу, баш као и муфтији Зукорлићу, али се зато свим силама труди да спречи општину Златибор да изгради гондолу која ће значајно унапредити развој туризма на Златибору.

Ко зна, можда је разлог неиздавања дозволе за градњу управо нека мутна сарадња премијера и председника Србије Александра Вучића са браћом Харадинај или неким другим Шиптарима и Арапима којима је намењена земља на Златибору.

Васељенска ТВ

6 коментара

 1. I, sta cemo povodom ovoga uciniti?
  Ovaj ce sutra da bude predsednik!? te iste zemlje koju potpuno i sistematski unistava.
  Sta ces uciniti, narode uspavani?
  Za pare, izgleda, sve!

 2. Dajte ime kompanije ili koje su zgrade u pitanju

 3. За Србију

  Србина-власника фирме, зна се …

 4. изађите опет сви на изборе, што више и биће боље, бавите се демократијом. „Роде аспидин!“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Н1)

У експлозији џипа погинуо још јеан „атентатор“ на Вучића!

Београд – Београдски медији су пренели да је мушкарац који је погинуо ...

Aлександар Вучић (Фото: Јутјуб)

Дно српског судства: „Вучић је изнад закона“!

Београд – Виши суд у Београду је 8. јуна 2018. одбацио тужбу ...