(Фото: Вебтрибуне.рс)
(Фото: Вебтрибуне.рс)

Документа открила запањујуће податке: ЦИА контролише и Билдерберг групу, ко је онда на врху пирамиде?

Вашингтон – Конференција позната као Билдерберг састанак, развила је интересантан углед током протеклих пола века, са милионима људи широм света који сумњају да се глобални догађаји попут рата и промене финансијске политике планирају на овом годишњем догађају.

Када је овај састанак доспео у мејнстрим кругове, често је занемариван као “теорија завере“, али су сакупљени значајни докази од стране независних новинара током дуге историје овог догађаја.

Многи људи не верују независним истраживачима јер они имају склоност ка мејнстрим медијима, али ће можда бити склонији томе да погледају декласификовани извештај ЦИА-е. Како се наводи у декласификованим документима које је отркила агенција, ЦИА је надгледала Билдерберг групу још од пре првог састанка 21. маја 1954. године.

Мајкл Бест из Муцкроцк-а је недавно нашао пар занимљивих докумената који указују на интерес ЦИА-е за Билдерберг састанке. Једна ствар која није сасвим јасна је мотив ЦИА-е да документује ове састанке, посебно с обзиром на чињеницу да је тадашњи директор ЦИА-е Ален Дулс био сарадник Рокфелер династије, која се по имену спомиње у овим документима. Такође, многи учесници током година су заправо били запослени у ЦИА.

У тим недавним документима се помиње име Пола Ничеа као члана прве Билдерберг конференције, а само пар година касније га је ангажовала та агенција.

Четири године након што је одржана прва конференција, један члан Билдерберг групе је заправо стигао до Дулса лично да га обавести о састанцима. У мају 1958. године је Џозеф Џонсон из Карнеги фонда за међународни мир и члан управног одбора Билдерберг-а, послао Дулсу резиме питање о којима су расправљали на Билдерберг састанку. Наравно, ови резимеи нису пуштени у јавност, али су пуштена писма о резимеима, што даје бар доказ о постојању Билдерберга-а, иако не садржи детаље о томе шта се одвија унутра.

Следеће године је Џонсон поново писао Дулсу о Билдерберг групи, али овај пут је то било због разговора о његовој личној позивници, потврђујући да је и сам дугогодишњи директор ЦИА-е Ален Дулс био укључен у тајни састанак.

Дулс је узвратио рекавши да иако није био у могућности да присуствује ове године, нада се да ће моћи у будућности.

Иако ови документи само дају увид у однос агенције са Билдерберг групом, они показују јасну везу и пријатељске односе између њих. Још неколико помињања Билдерберг-а се појаљује у записима агенције, али је већина тих помињања у вези са појављивањима агената ЦИА-е и америчких председника.

Ови документи су револуционарни јер су влада САД-а и мејнстрим медији толико дуго негирали чак и то да су ови састанци постојали, а сада је доказано да је бар једна агенција и више председника имало сазнања о тим догађајима.

Вебтрибуне.рс

4 коментара

  1. Лазар Хребељановић

    На врху је Луцифер јер све што је тановито, скривено, незнано то је од оца сваке лажи и преваре, није од Бога јер Бог све и сваком даје да буде све јасхо и свако да буде јасно. Све ове тајне организације су нечастиви демони који се скривају од истине , од светлости, од Бога и људи !

  2. S vremena na vreme „slucajno“ se sazna za tamo neke kosti i lobanje, tamo neke bilderbergovce, tamo neki bohemian grove, i slicno, planski „iscure“ informacije, da bi se oni koji zaista drze konce u rukama jos malo sakrili u senu, tako da oni koji misle da su ovi sokacari i ulicari zvani bilderbergovci neko i nesto, vara se, to su obicni operativci koji su placeni da odradjuju svako svoj deo plana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*