(Фото: Шатерсток)
(Фото: Шатерсток)

Донет закон који омогућава да се родитељима који не подржавају ЛГБТ одузимају деца

Отава – Почетком јуна ове године парламент канадске провинције Онтарио донео је закон, који прописује да се од родитеља, који критикују нетрадиционалне бракове и гендерну иодеологију одузимају деца. О томе извештава руска организација „РУСКЕ МАЈКЕ“ , позивајући се на америчке новине ЛАЈФ САЈТ ЊУЗ.

Хришћанске породице Канаде закон број 89, који су писали либерали, назвале су тоталитарним – будући да овај нови закон омогућава одузимање деце од родитеља верника, који поштују традиционалне вредности и своје ћерке и синове васпитавају у томе духу.

Присталице „Канадског покрета за права породице“ упозоравају да овај нови закон држави даје широка овлашћења за притисак (напад) на породице које иступају против гендерне идеологије хомосексуалаца. Осим тога, овиме су канадски државни органи добили право да „традиционалним породицама“ забране да васпитавају или и да усвајају децу.

Закон бр. 89, коме је подло званично назван „закон о потпори деце, омладине и породице од 2017. године“, мења и укида ранији закон „Закон деци и породичним стварима“, који је раније уређивао питања заштите права деце, усвајања и усвојитељских породица. Осим тога у нови закон унесени су појмови као што су „гендерни идентитет“ (gender identity) и „гендерно испољавање“ (gender expression) – који су постављени на главно место, као околности које се обавезно морају узимати у обзир код одузимања деце из родитељских породица. При свему томе – то се објашњава, кобајаги, тиме, што је то „у интересу деце“.

Истовремено, овај закон појмове „веросиповест“ и „систем вредности“, по којима су родитељи дотле васпитавали своју децу, изузима из списка околности којима ће убудуће бити обавезне да се руководе службе надлежне за бригу о деци (све више се за те службе сада уводи назив „јувеналне службе“ – прим.прев.).

Усвајањем „Закона бр. 89″ Канада улази у епоху идеолошког тоталитаризма, до сад нечувеног у историји Канаде“ – изјавио је Џек Фонсека, старији политички стратег коалиције „Кампања за живот“.

Горе поменуте америчке новине такође примећују да је овај нови канадски закон озбиљна претња за хришћане и све верујуће људе, који имају децу, или који намеравају да усвоје дете. Родитељски активисти признају да је „Закон бр. 89“ врхунац борбе либерала и хомосексуалаца Канаде против родитељских и традиционалних вредности у земљи.

Наглашава се и да су овај закон либерали провукли под паролом „заштите права све деце Канаде да пробају и хомосексуалне односе“. Будући да породице које се придржавају традиционалних и верских вредности деци не дозвољавају да експериментишу с таквим изопаченостима, власти Канаде су своје напоре усмериле „на заштиту деце и омладине“ те земље управо од таквих „назадњака“.

У документу се наводи и став да је детету, које психички и емоционално трпи услед тога што борави у традиционалној породици – или је „изложено могућем ризику да ће у будућности од тога трпети“ (мисли се – патити од критике или од конзервативизма родитеља) – неопходна неодложна заштита од стране државе и да дете, коме прати таква опасност, треба да буде одузето од традиционалне породице и предато на васпитавање нетрадиционалним либералним паровима или невладиним организацијама.

По мишљењу стручњака у Канади се званично уводи „гендерна тиранија“, која је пре тога већ била успешно проверена на „експерименталном полигону“ у Норвешком Краљевству. Подсећамо да су у Норвешкој, ради борбе против оних који се не слажу с изопаченим идеологијама, биле основане нарочите полицијске јединице под називом БАРНЕВАРН (Barnevernet). Главна функција норвешких специјалних јединица БАРНЕВАРН је „заштита деце“ од конзервативних родитеља, а то путем масовног одузимања деце из традиционалних породица Норвешке. Убудуће ће овекве јединице специјалне полиције ступити у дејство и по Канади.

Новинари потврђују да је у Канади одбијање молби хришћана, да им се дозволи усвајање деце постало масовна појава. Још током децембра 2016. године власти су одбиле молбе више хришћанских парова да им се дозволи усвајање детета, с образложењем да су код њих очигледна „дубоко укорењена верска убеђења о традиционалном браку и непромењивости пола човека“.

У вези са изнетим требало би се подсетити да се у либералним канадским и светским медијима подигла незамислива граја кад је 1995. године суд Онтарија први пут у историји Канаде објавио званични став о томе да „Закон о деци и породичним стварима“ „дискриминише и нарушава права“ педера, будући да педерским паровима не допушта да подносе заједничке молбе ради усвајања деце у Канади“.

Данас су, 2017. године, содомисти Канаде, уверени у своју свемоћност, већином гласова гласова у парламенуту Онтарија, укинули овај закон и самим тим озаконили су (легализовали) потпуну дискриминацију свих традиционалних породица. И овог пута светска медија одлучила су да игноришу потирање права традиционално оријентисаног човечанства.

Ирина Бергсет, руководилац покрета „РУСКЕ МАЈКЕ“ упозорава „да ће „Закон бр. 89“ бити наметнут као шаблон за све земље у свету, те да је игнорисање ове „забране усвајања деце од стране хришћанских и традиционалних породицау Канади“ у најмању руку кратковидо. Оно што је јуче изгледало немогуће – данас се већ десило: шачица смрдљивих изопаченика усуђује се да нападне на 7 милијарди припадника традиционалног човечанства – путем прераде законодавстава, испрва појединачних провинција, па затим и земаља, а онда и светског друштва у целини.“

Извор: Лајф сајт њуз

Превод: Васељенска ТВ

8 коментара

 1. Марко Краљевић

  Ово је само остварење сатаниста о тоталном уништењу породице….
  Колико год је можда неморално убијати те исте болеснике -педере, јер болесном човеку треба помоћи да оздрави, толико је неморално седети скрштених руку и гледати како уништавају темеље човечанства, позивајући се на неке „слободе“ тј како су они „угрожени“ а у ствари они су ти који УГРОЖАВАЈУ друге својим смрадом, нападима на породицу, Цркву….
  Педери су наводно „мирни“ нису за рат, нису за насиље, пацифисти….док са друге стране нападају Цркву, Христа, Правослање и позивају на линч свеег православног јер су они „угрожени“ ЈЕР ИМ СМЕТА ГОСПОД КОЈИ ИХ НЕ ТРПИ ! док им њихов луциферјанац највише одговара јер то није слобода него болест и ГРЕХ.

  Нажалост у Србији они сад нису угрожени ОНИ СУ ТИ КОЈИ УГРОЖАЈАВУ ДРУГЕ!
  Ето то у Канади је прављење педер државе… кад ће фурунџија да затрудни ??? ко ће педеру родити дете…па нема жену….и ето решења отимај децу нормалним породицама као јаничари да би од њих правили педере!!!

  Једно размишљање……Господу није било жао да разори два града због гадости и РАЗОРИО ИХ ЈЕ!…..
  Илија Тесвићанин је призвао огањ са неба да спали теоце и покаже сатанским жречевима уз кога је Господ те их је онда 2000 побио!
  Ти жречеви су сатанске слуге иделопоклонци исти ко и педере који су још и гори јер и друге скрнаве својим гадостима, и Пророк Божји их је побио!!!
  А ми имамо кордон супер ултра модерних жандарма који „чувају чедност, слободу, мир, равноправност….“ педерске жгадије!

  • Свака Част, све си објаснио!

  • Изгледа да си ти један од избеглица из Сирије,маскирани талибан кољач,који је остао у Србији.Када хоћеш нешто писати ,прво добро размисли о томе.Али изгледа да си ти малоумник,који мисли да нешто-зна.Тај Илија кога величаш тако здушно,то је жидовски Елиах који се борио за жидовског јахвеа,и поклао је стотине Словенских свештеника,ако си Србин,твојих предака,али очито да ниси.Та талибанчина Елиах је живео у осмом веку пре Исуса .Тако да никако није могао бити Хришћанин,јер Хришћанство тад није ни постојало.Елиах се борио за жидовског Бога кога називају јахве,а мајмуни као ти величају и славе такве кретене.Према томе,запамти будало јадна ово што читаш,и не баљезгај овде са твојим величањем кољача жидовских.

   • Несретниче. Попиј пилулице, па назад на спавање у кавез.

   • Авраме, брате, и ти ли удараш здружено по србину са твојим и западним демонским човекобоговима и то ћирилицом!?

    Србине…?

    Би ли нас дирали да твој правац влада?

    Помажи им још силније да склоне Христа. Можда и будеш награђен, али ћеш у тој награди „уживати“ само до смртнога часа.
    А после Суд, па по заслузи.

    Чувај се највише од себе самог.

 2. Nisu pederi ti koji su opasni, niti su mnocni, niti mogu nesto da urade, to su bedne nakaze koje pravi mocnici koriste u svoje svrhe. Koriste ih kao sto koriste mnogo toga u svojim planovima, tako da se oni opet sakriju iza bednika koji ce prvi stradati kad dodje vreme. Te jadne nakaze nisu ni svesne da se upotrebljavaju kao papirnate maramice, da su potpuno nebitni, bezvredni i da bi ih njihovi nalogodavci sutradan ‘ladno prepustili i sakrili se iza njih. Oni protiv kojih treba ustati su iza zavese, vuku konce i upotrebljavaju nakaze, lopove, izdajnike, manijake, pedofile, sizofrenicare, sve moguce devijantne kreature zato sto zdravim, normalnim ljudima oni ne mogu da manipulisu, niti ce ljudi uraditi ono sto traze od njih. Samo ovo gore i ostala pomenuta zgadija, jer im je to jedini nacin da izadju na svetlo dana, da se vide u svojim ocima kao nesto sto je bitno, a i privid moci i novac ih je nacinio dodatno potpuno slepim. A zaista su svi oni bezvredni u svakom pogledu. Vecina, na zalost, cuti i gleda kako ove psihopate po nalogi divljaju svetom.

 3. Извршитељима бих одузео живот а после нека буде шта бити мора, јебали их педери !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Шиптари (Фото: AP Photo/ Visar Kryeziu)

Корак ближе ка великој Албанији: Шиптарски окупатори усвојили споразум о обједињавању царина са Тираном!

Окупиране територије – Шиптарски окупатори  усвојили су споразум о обједињавању царина Приштине ...

Вакцина(Фото: readynutrition.com)

Доказано: Вакцинисана деца су болеснија од невакцинисане

Београд – Резултати независног медицинског истраживања које је спровео и објавио Научно-истраживачки ...