(фото:BenAkiba/Твитер)

Доручак на дечијем оделењу врањске болнице: У ову слику стају сви Мигови, Вулинове тетке, Дачићеве Османаге….

Врање-Често имамо прилику да видимо фотографије из болница у ком су стању, а често уз њих видимо и како се болесници хране.

Овога пута слика доручка долази нам из Врања, тачније са Дечјег одељења болнице тог града. Можемо да видимо чак не ни исечено парче хлеба, већ откинуто руком и паштету уз то.

 

Коментар уз слику је заиста рекао све што многи људи мисле:

„Доруцак на Дечјем одељењу врањске Болнице. У овој слици стају сви МИГови, Вулинове тетке, Ивицине Осман-аге, БгХ2О-и, сви Ралфи Фајнси.“

Поред упозорења да су паштете и оваква врста исхране лоше и по здраву децу и људе, шта рећи када схватите да се овим хране болесна деца којој треба снаге да оздраве, а не да се хране ОВИМ!

 

 

Еспресо.рс

15 коментара

 1. Нек мажу тање.

 2. @ Еспресо.рс,
  У сваком случају примећујем да би твој протест изостао да је она виршла на слици била мало већа, а паштете било мало више. Иначе не би ти мангупе аранжирао овакву слику. Сумњам да си после сликања појео ову мртву природу коју си сликао.
  Али тема твога чланка није била истина о штетности виршли и паштета од цркотина, тема је била политичка, да расвестиш нас који смо оболели од психологије масе.

 3. Народе стрпите се још 5 година и живет ће те
  у благостању, како нам серенда Аљек Муслију !

  • Послати фотографију педеруши и њеној докторки. Боље кад преселе у вилу од 1000 м2 или када отпутују у САД да се на приватној клиници посаветују за „бебу“.

 4. Ето онако.....

  Поред све критике и отворене мржње према оном АВ АВ АВ…

  Ко год да је писао овај текст је злонамеран према Србима, Србији и пре свега поставља погана и наопака питања.

  „Доруцак на Дечјем одељењу врањске Болнице. У овој слици стају сви МИГови, Вулинове тетке, Ивицине Осман-аге, БгХ2О-и, сви Ралфи Фајнси.“

  Део који се односи на малверзације и крађе, пропале пројекте, ту подржавам незадовољство, али свакако не и део који се односи на одбрамбену способност СРБИЈЕ.

  Хајде сад овако, фотографија непознатог аутора, непознатог порекла, и која лако може да буде исценирана, а последице су:

  1. Напад на „власт“ могуће са становишта „Сјаши курта да узјаши Мурта!“, убедите нас да заиста онај који напада сада има добре намере, за сада је једна марионета мењала другу и резултат је УВЕК био још отворенија кража и још отвореније уништавање државности, одбрамбене способности, школства, здравства,… Додајте још шта год вам драго!

  2. Становиште типа „Ми Срби смо стока!“, Елем Брацо говори у име својих предака и своје деце не у име свих нас, има нас, као и свих других, и оваквих и онаквих. Овај јадни напаћен народ је изродио невероватне песнике, писце, научнике, спортисте, војсковође, успешне привреднике исто (елем већина ових последњих није успела у овом јату папагаја које вришти ми смо најгори, већ негде у „далеком свету“ било на западу било на истоку), ВРЕДНИ СМО И ЈАКИ! ВРЕДНИЈИ ОД ДРУГИХ ако то посматрамо са становишта да НИСМО ЗЕМЉА ОД 300 МИЛИОНА људи већ МНОГО МАЊЕ. Не ружите и не уништавајте нас јадне који још мислимо да нешто може да се покрене и промени. ВАШЕ ЈАДНЕ ПРОМАШЕНЕ ЖИВОТЕ НЕ ОПРАВДАВАЈТЕ ТАКВИМ РЕЧИМА, ПОНОСАН САМ ДА САМ СРБИН, ИЗРОДИЛИ СМО МНОГО ВЕЛИКИХ ЉУДИ, ЧЕСО СА ВРЛО ОСКУДНИМ СРЕДСТВИМА И УЗ НАДЉУДСКЕ МУКЕ. НЕ ГАЗИТЕ ПО ЊИМА, ПОШТУЈМО СВОЈЕ!

  3. Поред вега што ни пас са маслом не може да поједе у истој реченици изникнуше и ставке везане за одбрану! Ма колико неког иритирали мигови, то је дефинитивно НАЈИСПЛАТИВИЈЕ и НАЈБОЉЕ решење у овом трнутку. Не интересује ме који је политишар то подписао, остварио, под каквим условима или уценама, прошитајте колико је коштало увођење Ф16 у Пољску, уз непознате даље трошкове експлоатације. Имамо посаде, имамо особље и инфраструктуру за одржавање. Мало модернизације и додатне обуке (замислите МиГ 29 који је сад дошао нема баш исте компоненте у себи као ови које смо имали, мало су побољшани за тричавих око 30 година….).

  Ово је тако речено да ни пас са маслом не би појео. Само код нас неко ко оволико мрзи наш народ и државу може да пљује по нама и да се весели, и још да има оволику медијску подршку!

  Напишите испод оног тањира шта год вам драго, овај народ ће угристи удицу само ако је мржња према нама или према онима који нас још увек цене!

  Нек нам је Бог у помоћ нама оваквима, не треба нам већих непријатеља од нас самих!

  • Свака част за коментар.
   Што би рекао шумадинац.ру
   АМИН!

  • Svesni ste, nadam se, ko je i sta je tzv espreso.rs. I oni dolaze oz amerikenjske kuhinje, osnovani da talasaju kao kur(ir)cic, a zaista oni sami prenose sve moguce baljezgarije tipa ko je s kim, kad, kako, zasto itd.
   Kad ste svesni toga, nema opasnosti od njihovog „sublimiranog“ delovanja.
   A sto je sublimirano, nema, providni su k’o staklo.

   • Ето онако.....

    Има опасности, велике, али да не ширимо причу, мали смо и рањиви, рањивији него гад смо били малобројни. Некад и мали убод иглом зна да прекине живот човека, тако је и са народом. Хвала на оптимизму!

 5. Da imaju sta da jedu ne bi one naduvane nakaze bile onako nafrakane, nakicene, nosile skupe torbice i pljuvale odozgo na nas!

 6. Namerno je ovako u Vranju da bi Siptari zdravstvene usluge trazili po privatnim klinikama u BG-u. A siromasni Srbi treba da mole Boga da pasteti nije istekao rok da ih ne bi stiglo LUDILO KADA JE JEDES POKVARENU.

 7. Шта смо урадили да се ова слика Србије промени?

 8. Pa u bolnicama je tako zadnjih 50 godina, nikada nije ni bila neka hrana, mora da se lezi, a niko i nije duzan da te hrani u bolnici, navikao narod na socijalu, hteli ste demokratiju eto vam je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Русија суспендовала увоз стоке и генетског материјала из ЕУ (Фото: Б92)

Забрањен увоз хране животињског порекла из Мађарске

Београд-Министарство пољопривреде забранило је увоз и транзит свих пошиљки хране животињског порекла ...

Продавница (Фото: http://besplatnefotografije.blogspot.com/)

Прехрамбени производи за потрошаче првог и другог реда

Београд – Европска комисија најавила је да ће забранити да се прехрамбени ...