Еугеничар без деце на челу „забринуте групе родитеља“ који су подигли тужбу против противника вакцинације!

Београд – У Србији се свакодневно дешавају тешка кривична дела, кршење Устава РС, угрожавање виталних интереса нације, крађа деце, институционализовани криминал итд. итд. Поводом тог свеопштег расула српске државе, поднете су и свакодневно се подносе многе кривичне пријаве против одговорних лица али је изузетно ретко нека од тих пријава угледала светлост дана, а камоли да је била подигнута оптужница.

Међутим, недавно је једна пријава (иако оптужница није подигнута и вероватно неће ни бити), по свом значају ни примакнута претходно поменутим пријавама, наишла на велику пажњу у многим писаним и електронским медијима (виђи врага су седам бињишах), које би неки назвали прорежимским. Нпр. дневни лист „Блиц“, у свом издању од 03.02.2018. пише да је група од 270 родитеља, на челу са доктором Владимиром Цимерманом, поднела кривичну пријаву против 43 лица која се наводно противе вакцинацији.

Према писању часописа Таблоид али и према фацебоок објавама самог Владимира Цимермана, он је незапослени туризмолог и није родитељ. Колико је познато, није ни доктор али је Блиц свесно дезинформисао јавност да би дао тежину свом чланку, назвавши незапосленог хотелијера, који се у доколици бави медицином – доктором, а ставио га је на чело групе наводно забринутих родитеља, иако он нема деце. Према објављеним документима у неким другим медијима, Цимерман има полицијски досије за кривично дело угрожавања безбедности, за шта је и осуђиван, а против његове девојке, Јелене Панџе, која такође није родитељ али се налази на списку „270 родитеља“, чланова две Цимерманове групе на мрежи фацебоок, поступак је још увек у току али се она не одазива на позиве тужилаштва зато што се наводно лечи у установи „Лаза Лазаревић“.

Цимерман је познат и по јавним позивима на ликвидацију деце са ретким болестима, што свакако заслужује пажњу републичког јавног тужиоца. И не само то. У својим објавама на друштвеној мрежи фацебоок, он и његова девојка јавно пишу о бомбама које наводно имају и које треба дати неком детету са аутизмом да разнесе оне „бабетине“. Кад би неки просечан грађанин Србије тако нешто објавио, вероватно би му упали у стан припадници неке антитерористичке јединице и извршили претрес али је Цимерман очигледно изнад закона ове земље.

Поставља се питање, ко то даје моћ једном потпуно некомпетентном лицу да мобилише режимске медије око некакве своје пријаве, која реално заслужује качење мачку о реп? Ко му даје слободу да позива на клање мачем деце са Доwн-овим синдромом? Кога брига за пријаву коју су потписали Цимерман и чланови његових фацебоок група, медијски представљени као група забринутих родитеља? Ко то ставља у запећак сасвим оправдану бригу родитеља за здравље своје деце, на захтев неког ко није родитељ и нема никакве везе с медицином? Ко је смео да заштити од дизања оптужнице др Предрага Кона за ширење панике у вези свињског и птичјег грипа, а сада и у вези малих богиња? Ко то превиђа чињеницу да су презимена Цимерман, Кон и Морган (већински власник Новартиса), истог порекла?

И на крају, родитељи који се боре против обавезне вакцинације, само желе за своју децу иста права која имају родитељи у западноевропским земљама. Какав то Цимерман може имати право да родитељима ускрати бригу у својој деци, у корист власника Новартиса и корисника разних „процената“ од продатих вакцина?

Иначе, стављање компромитованих личности на списак оних који су обухваћени пријавом, не може деградирати борбу за уставно право родитеља да се над њиховом децом не врше експерименти. У овој веома озбиљној борби за једно од егзистенцијалних питања, треба истаћи позитивну улогу др Јоване Стојковић и никако њено залагање не поистовећивати са активностима некаквих Карлеуша и сл.

Милутин Милошевић

14 коментара

 1. Cimerman radi za novce, pa je zato tako „vredan“.

 2. Сасвим логично, ако знамо одакле ово долази и који је циљ.

  Колико је Срба умрло од канцера, а колико је болесно, послушајте:
  https://www.youtube.com/watch?v=623dvpyI4pU&t=382s

 3. Погрешно сте прочитали, он није јудеомасон него јудеомацан!

 4. Ustavni sud Srbije jasno se odredio o tome da je Zakon o obaveznosti vakcinacije ustavan. Sto se tice toga, nema vise sta da se prica. Spominjanje necijih prezimena i izvlacenje odatle bilo kakvih zakljucaka jeste blago receno neukusno, a ovom slucaju jeste i antisemitizam (usput, Morgan nije ni bio Jevrejin vec poreklom iz Velsa); treba li podsecati da je antisemitizam upravo bio svojstven nacistima koji su zagovarali eugeniku protiv koje bi da se bori Vas autor. Sirenje nacionalne mrznje protivno je clanu 49. Ustava. G. Cimerman nije nikakav vodja „vakcinalnog pokreta“; doticni pokret i nema vodju, ali ga cine savesni gradjani, medju kojima ima lekara, profesora univerziteta, ljudi koji su studirali i zavrsili prirodne nauke, itd. Konkretno, spomenutu krivicnu prijavu je uz g. Cimermana podneo i lekar-pedijatar. G. Cimerman se jasno odredio i ogradio od greske koju je nacinio „Blic“ nazvavsi ga „doktorom“. Postojanje dosijea u policiji nije razlog da neko izgubi gradjanska prava, stavise slicno stoji i sa pojedinim krivicnim delima (pod uslovom da se dokazu i da osoba bude pravosnazno osudjena). Isticanje cinjenice da neko nema dece predstavlja diskriminaciju: Ustav Srbije, clan 21. zabranjuje diskriminaciju, dok clan 63. daje pravo coveku da odlucuje o radjanju dece. U epidemiji gripa bilo je preko 100 mrtvih, a u tekucoj epidemiji malih boginja ima ih vec 12; to nije nikakvo sirenje panike, to su proverivi podaci. Naprotiv, sirenje neistina o navodnoj nesigurnosti vakcina, o njihovom „nepoznatom“ poreklu i slicno, siri se panika, nepoverenje u institucije sistema i ugrozava javno zdravlje. Konacno, uz zakonsku osnovu na kojoj je bazirana krivicna prijava, i Ustav, clan 43., podrazumeva ogranicenje slobode izrazavanja ako se time stiti zdravlje. Napomena: autor ovog teksta, koliko mu je poznato, nema policijski dosije, nije isledjivan i nije kaznjavan, nije nezaposlen, nema dece (za sta ne treba po Ustavu nikome da polaze racune), a mozete slobodno, i do mile volje, analizirati moje ime i prezime…

  • Катил Ферман

   Де си давиде смраде?
   Не треба те анализирати него право у Забелу па да мало предајеш Уставно право.
   Не свиђа ми се уопште да неко ко нема деце брине о мојој, што би рекли они на које се угледаш ти и твоји, нема Зимерман персонал ехпириенце те није компетентан да суди о материји родитељства.
   Како „вакцине“ утичу на здраву популацију јасно се види из примера тебе и Зимермана ти.

  • @ David Donald Pokrajac,
   Штрецаш се без разлога. Није Цимерман омрзнуто презиме зато што је то Јеврејско презиме. Цимерман је једно одвратно презиме зато што га је носило једно Америчко говно које се својевремено представљало као амбасадор у Београду. Који је имао свог специјалног конобара Обновитеља српства.
   Већина припадника твоје нације претерује у извлачењу материјалне користи на рачун јадника које су Немци таманили. Па сте решили и да Србе оптужите (Хрвате не), а да ћете им опростити ако плате мало више.
   Па несметано роварите по Србији и намећете им услове и начине понашања које Ви одређујете.
   Ништа од тога не бисте постигли, да нисте корумпирали српску владу, сорошоидно.
   Па се фол чудите зашто сте постали толико одвратни другим људима.

  • Давид Доналд Покрајац, закон о вакцинацији је уставан , тачно колико и Бриселски споразум… Могао је Уставни суд да га тумачи и образлаже по тренутној вољи главних лобиста, то је карта у једном смеру… Надам се да ће тај исти суд срамоту професије којо је перјаница окајавати дуго…..

  • Tvoje prezime je lažno, bolesni čoveče, izleci tu bolest izgledas kao da su ti svi organi propali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Истинољубље)

Непрекидне суботње Литије за оправослављење окупиране Србије… овога пута уз подршку родитеља србских који се боре против насилног вакцинисања своје деце

Београд – На дан када Свети Божији на Небу и слуге Божије ...

Владимир Димитријевић (Фото: Борба за веру)

Антихришћанска окупација Србије и забрана родитељских протеста

ОКУПАЦИЈА У ИМЕ АНТИХРИСТА Ово у чему ми живимо је антихришћанска окупација ...