(фото:Медија центар)

Хаос: Нестао новинар који је истраживао убиство Оливера Ивановића

Бела Црква-Новинар Стефан Цветковић из Беле Цркве, који је истраживао убиство Оливера Ивановића на Косову, нестао је ноћас.

Како су пренели србијански медији, пронађен је његов аутомобил, у којем је радио мотор.
Према тврдњи очевидаца, на аутомобилу су била отворена врата, а поред њих је пронађен Цветковићев ручни сат с покиданом наруквицом.

Возило марке Поло откривено је у Београдској улици у том месту, и у власништву је његовог оца.

Осим очевидаца, информације о нестанку потврдила је и полиција и за сада је у току интензивна потрага, сазнали су медији.

Медији су, такођер, пренели да су сви познати Цветковићеви мобилни телефони били искључени.

Цветковић се протеклих година у више наврата жалио да му прете различити политичко-тајкунски моћници.

Он је у фебруару у Београду одржао конференцију за новинаре под називом „Колико кошта ликвидација на северу Косова“, када је показао и фотографије особа које су наводно биле умешане у ликвидацију Оливера Ивановића и изнио тврдње да је тај атентат плаћен 40.000 еура.

Цветковић је прошле године био неправоснажно осуђен на више од две године затвора према пријавама појединих функционера Српске напредне странке.

 

 

 

Телеграф.рс

 

 

 

4 коментара

 1. Boze sacuvaj! Nadam se da ce covek biti dobro!

  • Милко Цвијовић

   Нема наде са назадним криминалцима и
   олошем, дај Боже да је жив, али знајући са каквим ликовима имамо посла, мала је вероватноћа да је у животу. Сви нормални људи у Србији знају да је убиство Оливера Ивановића наручено из Београда и ко истражује његово убиство биће убијен јер траг води до онога који ведри и облачи тренутно у Србији.

 2. Па стефановићу је најважније да склони све оне који их критикују а посебно који имају доказе за кривична дела која врше чланови ове сранке на власти а без образа и части. Отмица у СРБИЈИ грађанина СРБИЈЕ НИКОГ НЕ УБУЂУЈЕ А УСТАВ СРБИЈЕ ГАРАНТУЈЕ БЕЗБЕДНОСТ И СЛОБОДУ КРЕТАЊА СВАКОГ ГРАЂАНИНА. ПОРЕД ТОГА ПРЕ ОКО МЕСЕЦ ДАНА У СРЕД БЕОГРАДА НЕКИ НАЦИСТИЧКИ ФБИ АГЕНТИ СУ УХАПСИЛИ СРБИНА А ЛЕЂА ТИМ НАЦИСТИЧКИМ АГЕНТИМА ЧУВАЛА ЈЕ ПОЛИЦИЈА СРБИЈЕ И ПОРЕД ЧИЊЕНИЦЕ ДА ЈЕ УСТАВОМ СРБИЈЕ НА ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ ЈЕДИНО ЗАКОНОМ ПРИЗНАТА И ПОЗВАНА ДА РЕАГУЈЕ ПОЛИЦИЈА СРБИЈЕ. ТО СУ ДОКАЗИ КАКВА НАМ ЈЕ ВЛАСТ У СРБИЈИ. КОМЕ ОНДА ОНИ ГАРАНТУЈУ БЕЗЕБДЕНОСТ ЈЕДИНО ИЗБЕГЛИЦАМА. ЦИГАНИОМА, И НАЦИСТИЧКИМ УБИЦАМА СРБА И СРБСКЕ ДЕЦЕ ИЗ НАЦИСТИЧКЕ АМЕРИКЕ И ЕУ КОЈИМА СУ ЧАК И ЗАКОН О ИМУНИТЕТУ ДОНЕЛИ СУПРОТНО УСТАВУ СРБИЈЕ.

 3. Све су то исто радили њихови очеви, Титови удбаши у кожним мантилима још од 1945. а који су сачињавали скоро ИСКЉУЧИВО Личани, Црногорци, Херцеговци, Босанци и Кордунаши који су били главни изазивачи грађанског рата. Тако су ликвидирали Србе на сремском фронту, као Србе несвесне значаја и противника комунистичког интернационализма, па онда 1948., па 1968., а њихова деца од 5.октобра до дана данашњег који нам кроје судбину и држе Србе и Србију под окупацијом: Вучић из Чипуљића крај Бугојна, Михајловићка из Тузле, Шормаз из Титовог Дрвара, Драшковић из Херцеговине, Шешељ из Босне, Тадић из Црне Горе, Кркобабић из Кордуна, Чанак из Лике…, а „бизнисмени“ Беко, Костић, Шарић из Црне Горе, Матијевић са Кордуна, Брнабићка из Хрватске… Србију искључиво воде већ 70 година они који нису рођени у Србији. Кад овај народ из Србије, који живи у медијској блокади схвати ко влада Србијом ( види: https://www.vaseljenska.com/vesti/ko-vlada-srbijom ) дићи ће се као 1804. против Турака са којима је наш велики вођа из Чипуљића највећи пријатељ, као и са свим другим српским непријатељима: Клинтовонвима, Курцом, Меркеловом, Рамом, Милом Ђукановићем…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Принтскрипт)

У последњих 5 година из Србије се иселило пола милиона људи а земља је задужена са још 10 милијарди евра

Београд – Александар Вучић обмањује јавност о задужености земље. Резултат његове власти ...

Кајл Скот (Фото: Јутјуб / Б92)

Скот нешто мути са шиптарима: Отишао у Приштину да би чуо „мишљење косовских званичника“

Београд-Амерички амбасадор у Србији Кајл Скот одржаће у Приштини неколико састанака са ...