И Шешељ стао на страну содомита

Београд – Председник Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ изјавио је данас да се та странка противи легализацији геј бракова у Србији али је и додао да СРС нема ништа против да особе истог пола могу пред општинским органима потписати уговор о заједничком животу.

 

Шешељ: Паре за кућу у Хртковцима сам позајмио од „дивних људи“

 

Шешељ је на конференцији за новинаре у Скупштини Србије рекао да је брак заједница мушкарца и жене чија је сврха рађање новог живота у заједници.

– Немамо ништа против да лица истог пола могу потписати у општини уговор о заједничком животу јер се онда зна која су им права и обавезе, па тако не може доћи до остваривања права на породичну пензију. Не прихватамо хомосексуализам као начин живота, као систем друштвених вредности али смо увек били против прогањања хомосексуалаца. Они морају бити равноправни у остваривању права и обавеза – казао је Шешељ.

Коментаришући најаву посете председника македонског Собрања Талата Џаферија, иначе бившег члана ОВК-а, Скупштини Србије, лидер радикала је рекао да не зна ко је позвао Џаферија у Београд и додао да је проблем Македоније што је он председник парламента те земље.

 

– Да сам председник Скупштине Србије, ја га не бих позвао. Србија настоји да има колико-толико пристојне односе са Македонијом, нама је циљ да останемо у добрим односима са Скопљем а то што су они изабрали њега је проблем Македоније а не Србије – казао је Шешељ.

 

 

Еспресо.рс

16 коментара

 1. Константин

  Он само помаже свом пулену да преко содомита што више растури српску породицу.
  И то је део плана и задатка од његовог послодавца – Хрватске а и Запада.

 2. PRODANA,POGANA“USTASKA DUSO“….jedi govna…!!!

 3. Ne vidim nista lose u onome sto je Seselj izjavio. On je doslovno rekao : „Не прихватамо хомосексуализам као начин живота, као систем друштвених вредности , али смо увек били против прогањања хомосексуалаца“. Ova izjava mu je sasvim u redu. Da sad ne citiram Rusoa i njegovu filozofiju o „drustvenom ugovoru“ , ali u jednoj slobodnoj demokratskoj drzavi svako ima pravo da se , ako je takve sudbine , zaljubi u saksiju sa cvecem , a da ga niko zbog toga nesme da bije.

  Kao pravnik (doktor) on kaze : „Немамо ништа против да лица истог пола могу потписати у општини уговор о заједничком животу“ , uz istovremeno podsecanje da je : „брак заједница мушкарца и жене чија је сврха рађање новог живота у заједници“.

  Dakle jedno je brak (zajednica muskarca i zene) a drugo ugovor o zajednickom zivotu koji mogu sklopiti i osobe istog , ali i razlicitog pola.

  To je dobro resenje po Seselju :“јер се онда зна која су им права и обавезе, па тако не може доћи до остваривања права на породичну пензију “ (ili drugih prava koje brak garantuje , jer takav ugovor nije brak – m.p.).

 4. Анархиста

  Усташки паразит у сербији

 5. Krme zadriglo ustasko.

 6. По обичају, штити хомосексуалце на власти.
  Зато и служи.

 7. Koga boli kurac sta ovaj debil I njegova stranka misli.
  Njemu definitivno treba dati stolicu, ali elektricnu.

 8. Лазар Хребељановић

  Ауууу… колико има педера у политици !?

 9. Seselj, jad i beda, olos jednom recju!

 10. TAMO GDE IZDAJNICI NE VISE,
  ONI NICU KAO PECURKE
  POSLE KISE…!!!

 11. Jel to probo u „SHEVEningenu’???

 12. Naprimalo se ustaško zadriglo krme u guzicu u Zeničkoj apsani, gde je bila poznata pod nadimkom Balerina, pa se sada seća kako je bio „uvažavan“ i tražen sa karom u guzici.Smradina ustaška podmetnuta srpskom narodu, doktor pizdek komunističkih nauka. Dobro ga je onaj pok. Gašo išutirao u razvaljenu ustašku razjebanu guzicu sa Beogradskog univerziteta.

 13. Ау колико овде бедника коментарише. И сви осим Сретена негативно о Шешељу, коме нису ни за мали нокат. Заједљивци и кукавице.

 14. Jeste, tvoja, dok sam je guzio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Чеда Јовановић: Шешељ је небитан битна је „Мирдита“

Београд-Председник Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић изјавио је на отварању фестивала “Мирдита, добар ...

Војислав Шешељ (Фото: Танјуг)

Шешељ: Идем у затвор

Београд-Шешељ је одлучио да оде у затвор, а након тога ће давати ...