И Шешељ стао на страну содомита

Београд – Председник Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ изјавио је данас да се та странка противи легализацији геј бракова у Србији али је и додао да СРС нема ништа против да особе истог пола могу пред општинским органима потписати уговор о заједничком животу.

 

Шешељ: Паре за кућу у Хртковцима сам позајмио од „дивних људи“

 

Шешељ је на конференцији за новинаре у Скупштини Србије рекао да је брак заједница мушкарца и жене чија је сврха рађање новог живота у заједници.

– Немамо ништа против да лица истог пола могу потписати у општини уговор о заједничком животу јер се онда зна која су им права и обавезе, па тако не може доћи до остваривања права на породичну пензију. Не прихватамо хомосексуализам као начин живота, као систем друштвених вредности али смо увек били против прогањања хомосексуалаца. Они морају бити равноправни у остваривању права и обавеза – казао је Шешељ.

Коментаришући најаву посете председника македонског Собрања Талата Џаферија, иначе бившег члана ОВК-а, Скупштини Србије, лидер радикала је рекао да не зна ко је позвао Џаферија у Београд и додао да је проблем Македоније што је он председник парламента те земље.

 

– Да сам председник Скупштине Србије, ја га не бих позвао. Србија настоји да има колико-толико пристојне односе са Македонијом, нама је циљ да останемо у добрим односима са Скопљем а то што су они изабрали њега је проблем Македоније а не Србије – казао је Шешељ.

 

 

Еспресо.рс

18 коментара

 1. Константин

  Он само помаже свом пулену да преко содомита што више растури српску породицу.
  И то је део плана и задатка од његовог послодавца – Хрватске а и Запада.

 2. PRODANA,POGANA“USTASKA DUSO“….jedi govna…!!!

 3. Ne vidim nista lose u onome sto je Seselj izjavio. On je doslovno rekao : „Не прихватамо хомосексуализам као начин живота, као систем друштвених вредности , али смо увек били против прогањања хомосексуалаца“. Ova izjava mu je sasvim u redu. Da sad ne citiram Rusoa i njegovu filozofiju o „drustvenom ugovoru“ , ali u jednoj slobodnoj demokratskoj drzavi svako ima pravo da se , ako je takve sudbine , zaljubi u saksiju sa cvecem , a da ga niko zbog toga nesme da bije.

  Kao pravnik (doktor) on kaze : „Немамо ништа против да лица истог пола могу потписати у општини уговор о заједничком животу“ , uz istovremeno podsecanje da je : „брак заједница мушкарца и жене чија је сврха рађање новог живота у заједници“.

  Dakle jedno je brak (zajednica muskarca i zene) a drugo ugovor o zajednickom zivotu koji mogu sklopiti i osobe istog , ali i razlicitog pola.

  To je dobro resenje po Seselju :“јер се онда зна која су им права и обавезе, па тако не може доћи до остваривања права на породичну пензију “ (ili drugih prava koje brak garantuje , jer takav ugovor nije brak – m.p.).

 4. Анархиста

  Усташки паразит у сербији

 5. Krme zadriglo ustasko.

 6. По обичају, штити хомосексуалце на власти.
  Зато и служи.

 7. Koga boli kurac sta ovaj debil I njegova stranka misli.
  Njemu definitivno treba dati stolicu, ali elektricnu.

 8. Лазар Хребељановић

  Ауууу… колико има педера у политици !?

 9. Seselj, jad i beda, olos jednom recju!

 10. TAMO GDE IZDAJNICI NE VISE,
  ONI NICU KAO PECURKE
  POSLE KISE…!!!

 11. Jel to probo u „SHEVEningenu’???

 12. Naprimalo se ustaško zadriglo krme u guzicu u Zeničkoj apsani, gde je bila poznata pod nadimkom Balerina, pa se sada seća kako je bio „uvažavan“ i tražen sa karom u guzici.Smradina ustaška podmetnuta srpskom narodu, doktor pizdek komunističkih nauka. Dobro ga je onaj pok. Gašo išutirao u razvaljenu ustašku razjebanu guzicu sa Beogradskog univerziteta.

 13. Ау колико овде бедника коментарише. И сви осим Сретена негативно о Шешељу, коме нису ни за мали нокат. Заједљивци и кукавице.

 14. Jeste, tvoja, dok sam je guzio.

 15. туристички угоститељ. Келнер.

  Луди, то што он говори је меричка школа без наређења. Или дипломираш или ниси посланик.
  А ови југосрби у Мерику то исто изјављују у мерики иначе би добили кару у главу и активирали би им повратну карту.
  Нека каже неки југомериканац да ли сме тамо у мерику да напише то што пише на српском порталу? Или да се прави антигејко? Смете ли то да кажете тамо?
  Тамо југосрби љубу у дупе а овде као то не цениду.
  Ај немо да бидете брезобразни, дволични и тако јако родољубиви. Градите своје животе тамо где сте. То је сасвим нормално и нема чега да се стидите…Или вас ипак неки стид гребе где не треба?
  Шта вирите кроз рупе на тараби у Србију, кад је не волете више, не волете смрдљиве Србе и срећни сте тамо?
  Шта вас то хебе па вам неда мира?

 16. Ma kakav ugovor o zajedničkom životu? Zašto bi se institucije mešale u telesnu intimu i zašto bi institucije podržavale i time institucionalizovale psihopatiju? Da bi psihopate sve preuzeli pod svoje? Oni nikada neće biti zadovoljni i nikada se neče zaustaviti jer pogrešno misle da je problem izvan njih u drugima u društvu a ne u njima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Вучићева посланица током говора у скупштини рекламира Дом здравља (видео)

Београд-На сајту нишког Дома здравља, чији је директор Милорад Јеркан из Српске ...

Секач - Златибор Лончар (Фото: Јутјуб)

Какво је то добровољно давање органа које је обавезно?! Причате о белој куги а доносите антипородичне законе! (видео)

У начелном делу расправе у Народној скупштини Србије министар је остао дужан ...