Александар Вучић (Фото: Јутјуб)
Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Издајник Вучић је, изгледа, само претходница – за припреманог лажног масонског владара „Немањића“

Београд – Православна сведочења о небивалом србском ропству данас свакодневно, по сваком времену, одстојавају испред издајничке „Владе Србије“. Нема дана да не чујемо о некој новој скриваној издаји.

Лажни војвода од Хага, који је био Вучићева заштита из сенке, тек данас се сетио да каже да је Вучић ипак пројекат НАТО пакта. Притом је набројао и документовао чињенице о новом регионалном програму реформисања просвете коме ће главно средиште бити у Београду при коме ће гледати, поред брисања србске историје и културе, да извуку закључак да српски језик – с обзиром је регионално распрострањен језик којим сви говоре – не сме носити свој историјски назив, него ће му смислити ново име. Лажни и неправославни војвода Шешељ, нажалост, при овим чињеничним информацијама, износи и своју екуменско секташку теорију о „Србима православцима и наводним, Србима католицима, Србима муслиманима и Србима атеистима“ које би његово незнабоштво све Србима да назове и све их упакује у једну државу, као да не живесмо у антиправославној Југославији у неколико варијанти до сада. Нема секте и кривоверја који ће Православног Србина оставити на миру, а ове лажне патриоте би опет да нас спакују са секташима у исту државу где ћемо, као, имати иста права и сви се Срби звати. Та несрећа нас је већ многоструко погађала и знамо ко је највише испаштао. Тако да непроменљиво црвени војвода никад не може бити Православни Војвода.

Патријарх Иринеј је пре неки дан примио великоиздајника Вучића, а да му ни напоменуо није о распродаји србске привреде и земље странцима, о издаји Косова, о душепогубним школским приручницима препорученим од Владе за тровање школараца блудом и педерастијом, о насилном донорству органа свих које њихови доктори прогласе мождано умрлим. Ништа од тога, чак још и похвала овом великоиздајнику како је лепо окречио Београд пред изборе, уз нецрквено примање прилога за Хиландар и Храм Светог Саве од масонских издајника из окупационе власти Логора Србије. Огромна је одговорност пред народом главешина који не разоткривају лаж, него јој се ћутке улагују, који добро зову злом, а секташки наметнуто ропство – слободом. Ево данас чусмо, а све је више таквих примера државних убистава наше браће и сестара, данас је баш 40-дневни помен сестри Наташи која је само поломила ногу коју су јој у болници наместили, а потом су јој на одељењу, „случајно“, дали четири пута већу дозу од дозвољене лека за разређивање крви, прогласили је мождано мртвом и насрнулу на родитеље да потпишу донацију органа и дозволу за комадање тела под изговором спасавања других живота. Бог да душу прости смишљено убијеној сестри Наташи. Тако се то дешава, када је и дрога, и трансплантација, и криминал, и корупција… под контролом масонске „жуте куће“ у Немањиној 11. Шиптари су били аматери за ове домаће „лекаре без граница“. А тек још док издају нове електронске здравствене књижице наивном народу са комплетно скенираним здравственим стањем свакога, које ће бити доступно свим заинтересованима, па да видимо после ко ће имати храбрости да оде код лекара – идући као на „руски рулет“ у страху да можда не допадне њиховим лекарима што су нарочито заинтересовани за наше органе чија вредност на црном тржишту у збиру јединке износи око два милиона евра.

Тако да ће ове вечерње демонстрације Београдо , ипак, бити само осмишљени издувни вентил за народно незадовољство како би великоиздајник Вучић и његови мирно наставили комадање србског тела, државе и душа…

Прочитај још: 

Разговор монаха-немонаха Антонија са врховним масоном „Републике Српске“

Одржана 57. заредом Православна Литија и како је монах Антоније у дезИнформеру постао вођа протеста

Чак и у лажљиво лајавом Вучићевом Информеру данас констатоваше да су, као, кандидати за премијера људи блиски Цији, Зорана Михаиловић и Душан Вујовић, а руски су, као, Дачић и Селаковић. Нити је Русија слободна од масона, нити у Србији има Православно србских власти, а камоли руских. Али занимљиво је да у Информеру, где беспоштедно промовишу великоиздајника Вучића, сада признају да има двоје из Ције. Па, како кад лажљиви Вучић стално понавља како амбасадори немају утицај на његов избор и министре?! Значи, тачно је, немају амбасадори утицај на њега, већ врховни светски масони, педерасти и остали окултисти којима је и обећао разорити Србију и Србе сходно њиховим интересима.

Ако неки сумњате у све ово што написасмо, сетите се онда бар речи старца Гаврила: Молите се Богу да дође Руски цар што пре да вас спасе, иначе ће све већи од већег издајника бити на власти у Србији до тада. Што значи, математички срачунљиво, следеће: Вучић је највећи издајник Православне Србије до сада… И то – у читавој историји. Боље би му било да се покаје и побегне, неголи да наставља да саблажњава ово малено стадо Христово, а не Вучићево, нити ниједне масонске резерве коју су му припремили…

А кад смо код те резерве, народе србски, пази, јер изгледа да ти секташи масони, који су нас окупирали, спремају неког лажног Немањића – да нас завршно залуде и растуре. Ако ли није тако, зашто би данас одједном правили две серије о Немањићима, две књиге издали; најавили отварање музеја Немањића и подизање споменика Стефану Немањи. Пазите се, драга браћо, нарочито ви наивни, вас око три милиона, који сте изашли и на ове преварне изборе усред овог масонског логора коме од државе Србинове – само још име Србија остаде.

ИстиноЉубље свима Вама!

20 коментара

 1. Бог да опрости сестри Наташу сва сагрешењ у овом земаљском животу и да је насели у Рајске вртове и да јој подари Рајски мир!

  Ево вам још једног доказа шта умоболни шиптар са криминалним и умоболним министром и другим нељудима из министарста здравља раде са „лекарима“ уствари они нијесу лекари они су франкештај лекари или крвници и касапини наивних Срба.

  У будућој Престоници Србије Крушевцу се догодио следећи франкештајнски сценарио
  са завршним касапљењем у савремној Содоми и Гомори у београду, намјерно малим словима.
  Јендан млад момка око 25 година, осјетио је болове у пределу будрега, отишао код свог лекара, овај га упутио код специјалисте уролога у болницу у Крушевцу, код неког начелника уролошког одељења, овај франкештајн уролог, изврши преглед и да дијагнозу да је оболео бубрег и да има неку цисту на истом и као „савестан“ лекара,
  он момку предложи да он оперише цисту. Момак се нађе у чуду и под великим притиском забринут за своје здравље, он са породицом прихвати операцију. „Савесни“ лекар им објасни да то може и да се уради у Крушевцу, али да за сваки случај, ако они пристају боље је да се то одради у београду и да он има тамо колегу и да ће се он са њим договорити. Дакле, све организовано и до детаља разрађено.Након пристанка, он испред момка позива тог франкештајна из београда и договара операцију. Породица и момак срећни и још чашћавају „савесног“ начелника уролога и момак након упута за хитну операцију одлази у болницу у београд. Лекар франкештајн га прегледа и са запрепашћењем и забринутошћу саопшатава момку да је бубрег захватио рак или канцер и да хитно треба да га оперише и да одстрани тај бубрег да рак не би наставио са ширењем и да не захвати остале органе. Ако се бубрег не уклони, момак ће да умре. Момак у шоку, зове родитеље у Крушевцу и саопштава им то, родитељи исто у шоку, сви под пресијом и не размишљајући шта све ради министар лончар са
  франкештајнском мафијом, прихватају операцију. Момаку ваде здрав бубрег и наравно продају га за цијену која је на тржишту око 50.000 до 100.000 евра. На крају су још родитељи платили овом изроду франкешајн лекару што им је „спасио“ сина Изроди, издајници и мафијаши су на све спремни јер су безумници и болесници и предводи их најгори од њих, јер је он најтежи случај.
  Срби, немојте да сте наивни и не вјерујте болесницима и посебно не вјерујте овом умоболнику и преваранту. Нек нам је Бог на помоћи!
  ПС: Може да се провјери колико тренутно има бубрега на тржишту у понуди и то све раде умоболници из министарства здравља којим руководи и све надгледа криминалац лончар.

  • VRLINA : Nekada SKROMNOST..........danas POHLEPA

   Нек нам је Бог на помоћи!

   Neće ti pomoći………i on je jevrejska podvala………….kao i Vučić i demokratija!

   PS: Ako je ovo sa bubregom istina………..zašto ne ubijete lekara-frankenštajna………..i sprečite ga da nastavi dalje?
   Ako budeš čekao da ga tuđi bog spreči………..svi bubrezi iz Srbije, završiće na buvljaku!

   • Jos kada bi najglupaviji sektasi na svetu zvani Rodoverci znali da objasne kako to da su Jevreji razapeli Hrista a onda nam svima podvalili da je on Bog bilo bi dobro. Koji im je bio motiv da to urade itd… Mislim smesno. Gde logike nema tu Rodoverac kolo igra.

    • Да би схватио све у вези Исуса,теби дебилу недостаје мозак.За такве кретене не одговара име Србин.Немаш ти Србских гена мелезу,твоји гени су Турски или цигано-Грчки.Шта ти знаш шта је логика мајмуне,за такве су ријалити емисије створене.Не потписуј се именом славног народа,не каљај га,јебао те Качавенда у дупе.А бабу ти је кресао неки усрани Турчин,зато ћути боље ти је.

     • Komunjara bez imena i jevrejin Avram (najjevrejskije ime) nasli da uce Srbina ko Hristos. Avrame ajde nauci nas ti sve u vezi Isusa i navedi nam izvore. I ako moze bez jevrejsko-turskih psovki koje non-stop koristis i bez vredjanja sagovornika (tom metodom se jevreji uvek koriste: vidi fasistu, pi..a mu ma….na, ti si antisemita go..o jedno itd.). Ajde lepo argumentima, sa lepo navedenim podacima, autorima koji su napisali te stvari (da vidimo ko su ti autori i da li im se moze verovati) objasni nam ko je Isus? I kazi nam u sta ti verujes? Ovaj tvoj ortak bez imena je otvoreni komunjara, pa siri jevrejsku propagandu tako da ga niko i ne shvata ozbiljno. Ali ajde ti Avrame, koji se dici jevrejskim imenom i pljuje po Isusu, pokazi nam koliko si upucen u stvari o kojima pricas ili zauvek umukni!

     • Bravo Igore. U sam centar.

  • Zasto ne prijaviti ovo tuzilastvu i postenim ljudima iz policije(ima ih jos) pa da se ovo javno stavi na dnevni red da sto vise ljudi sazna kakva je mafija na vlasti i kome su ovi nesrecnici dali glas!!!!

  • Оче Антоније све је тачно што написасте. А и Свети Старац Гаврило нас је упозорио, да ће пробати лажног да нам Цара поставе, али неће успети биће разоткривени ….

  • A gde su imena frankestajna i drugih lekara?

 2. Sve se odvija po planu „Protokola sionskih mudraca“

 3. „DEMOKRATSKI IZBORI,SRBINE GEDZO“…..posteno Djindjic.

 4. A sta mislite, sta nas ceka!?
  Samo i dalje cuti i bleji tupavi narode i nemoj slucajno da ispustis nagradnu igru koju ti „vlast“ organizuje, navali da saljes i dalje, nemoj da propustis nijednu epizodu parova, farme, i ne znam cega jos od sljama koji ti se nudi, i cekaj da ti decu tako kasape po bolnicama!
  A vi sto cekate Boga da pomogne – e, pa, nacekacete se!
  Tvorac je potpuno ravnodusan, ako sami sebi ne pomognemo nema nista od njegove pomoci!

  • Bog je lepo rekao: Cuvaj se I Bog ce vas cuvati, tako dragi Srbi na Vama je da stanete na put ovom cudu sto Vas snadje. Nevredi cutati I cekati Sudnji dan, moramo biti svi slozni I prepoznati I razotkriti bandu koljaca I kasapina I prodatih dusa. Neka svoju decu ubijaju I rasprodaju organe , Sram ih bilo, gde ce I’m dusa.Bandu treba razotkriti I da I’m narod sudi a ne da se vuku po sudovima I da budu oslobodjeni zato sto imaju Boga za ujaka. Treba da I’m sude I ovi ljudi ciju su decu poubijali I prodali organe.

 5. A svima koji omogucavaju ovo da nam se desava i rade na tome pregalacki i svakodnevno i naporno zelim decu ovako da im iskasape i da ih potamane!

 6. Чекај сестро или брате ко је већ писао овај текст,
  побећи ће Вучић али прво да заврши ауто пут за велику албанију од Ниша до Драча! Јел видиш да су Рама, Тачи и Муслију нагрнули на Вучића а он их моли да још мало причекају и да још не излазе у јавност са том идејом! И ко по обичају: Вулин и Дачић одбрусе по коју српску… и ствар легне и иде даље до задњег Србина.
  Ко остане задњи нек угаси светло, нек Сиријци и Аљбанци….сами траже прекидач.

 7. Evo jos primera kako radi naprednjacko zdravstvo u logoru Srbija:

  https://www.srbijadanas.net/lekari-u-strahu-bahata-direktorka-doma-zdravlja-zemun-zavodi-naprednjacku-diktaturu/

  Jos jedna prostakusa koja ima obraza da sebe zove lekarom!
  Jos jedan primer kako se „intelektualka“ sa visokim obrazovanjem ruga i podsmeva i ponizava i nipodastava bolje od sebe!
  Ista situacija kao u prosveti!

 8. Онај ко се не супростави, постаје саучесник зла.

 9. Видим да су се забринуле велике србенде за Србију и српство, видим да га на писму латина бране, јер немају муда или знања да пишу на свом званичном писму.
  Штета то тако паметни и мудри трпе диктатуру у Србији, пате се у мраку, народ их не разуме, па из незнања даје подршку Вучићу уместо њима. Што би рекао Мирољуб Петровић, имате три опције, бирајте док има шансе немој да вам диктатор остави ону последњу. Ја кад би нашао боље, отпутовао би и не би патио за Вучићем. То да лупам шерпе по Београду или негде другде за рад интереса неког кога незнам, не пада ми на памет. Био сам на изборе, нисам гласао за Вучића , човек победио, ја прихватио да је мој кандидат попушио, и лепо честитао Вучићу.

 10. Не знам ко је написао овај чланак, али меша бабе и жабе и пун је цинизма и злобе када говори о др Војиславу Шешељу. Не знам шта човек треба да уради, да би му овај народ поверовао. Изгледа једино да умре, па да се неко сети његових речи, а можда и прочита неку његову књигу. Изгледа да не вреди ни слово Швајцарца Арчибалда Рајса, да се препозна ко је др Војислав Шешељ, него се верује политичким аналитичарима, квазиинтелектуалцима и медијима, који су сви усмерени за пропаст Србије и српског народа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

„Уместо Србије у Европи добићемо Авганистан у Србији“

Београд – Најгора политика је када нема никакве политике. Управо то се ...

(Фото: cdm.bild-studio.me)

Прети ли Србији нафтна криза?

Београд – Рафинерија Панчево ради на „тихом ходу“ и не производи бензин, ...