(Фото: CC BY 2.0 / Flikr/baghee58)
(Фото: CC BY 2.0 / Flikr/baghee58)

Кемтрејлс је стварност, више није теорија завере (Видео)

Појам „манипулација временом“ изненађујуће брзо прешао је из домена „теорије завере“ у мејнстрим реалност после првог саслушања о геоинжењерингу које је одржао амерички Конгрес.

Конгресном саслушању, под називом „Геоинжењеринг: иновације, истраживање и технологија“ присуствовали су чланови одбора Представничког дома, као и академици и истраживачки научници, како би разговарали о будућности истраживања геоинжењеринга.

Интересантно је да су „кемтрејлс“ већ дуго тема теорија завере са великом количином дезинформација које су објављиване на интернету, укључујући и лажне студије и фотографије. Међутим, неколико правих студија показујe да jе геоинжењеринг већ заступљен, што указује на то да су се тајни пројекти тестирања вероватно већ одиграли.

Студија која објављена у Међународном часопису за истраживање животне средине и јавно здравље указује на то да је геоинжењеринг већ почео, и да је бар једна од супстанци које се користе заправо токсични нуспроизвод сагоревања угља.

Током саслушања прошле недеље расправљало се о потенцијалној потреби да се успостави регулаторна структура у оквиру које би били омогућени експерименти, у одређеној мери.

Калифорнијски конгресмен Џери Мекнернеј је рекао да планира ускоро да уведе законодавство којим ће Одељење за енергетику и друге федералне агенције упућивати да подрже два извештаја Националне академије наука о геоинжењерингу.

Сваки стручњак на саслушању је истакао да технике геоинжењеринга не треба заменити напорима да се смање гасови стаклене баште и припреме за утицај климатских промена. Поред тога, писмо које су потписала 24 научника и заговорника за заштиту животне средине наводи да „свако разматрање истраживачког програма о геоинжењерингу које је финансирано и координирано од стране државе мора бити у контексту стратешког одговора на климатске промене“.

Током саслушања, председник одбора је истакао да би геоинжењеринг „могао имати позитивне ефекте на Земљину атмосферу“, али је упозорио да „морамо још много тога да научимо“.

Он је наговестио да би геоинжењеринг могао бити пожељнији од повећања прописа, рекавши: „Иако нисмо сигурни да је ово изводљиво, неки научници верују да би то могло донети значајне еколошке предности по јефтинијој цени од прописа“, и признао да постоји потенцијал за „ненамерне последице геоинжењеринга“.

Нагласио је чињеницу да су бројне студије доказале „ефекат лептира“, при чему би промена климе у једном делу света могла имати катастрофалне ефекте негде другде у свету.

„Једна забринутост је у томе што би разведравање облака могло изменити образац кише, чинећи да на неким местима пада више кише а на другима мање. Још увек не знамо довољно о овој теми да бисмо темељно разумели предности и мане ових врста технологија.“

Више нема расправе о томе да ли је геоинжењеринг стваран и да ли то може укључивати убризгавање или прскање неког материјала у атмосферу. Иако се ова технологија полако развија и распоређује у мраку, очигледно је дозвољено да се сада изнесе на светло како би се јавност условила за операционализацију технологије.

Спутник.рс

7 коментара

 1. Je li ovo novi otvoreni atak na nasu inteligenciju!?
  Prvo, samo totalni idioti i potpuni slepci kod ociju nisu videli na nebu tragove zaprasivanja!
  Drugo, toliko brinu za planetu i covecanstvo, koje usput, hoce da istrebe i ostave samo pet stotina miliona od 7 milijardi, da su ovo gore obicne baljezgarije kako rade zarad dobrobiti, a ne sprovodeci svoj plan mutacije i trebljenja ljudi!
  Sada jos samo (i konacno) da ozakone zaprasivanje, posto su lepo pripremili narod objasnjenjem koje ni kreten ne bi prihvatio posle svega sto su uradili, i eto njima legalnog ubijanja i to masovnog!
  Zaista su dosla zadnja vremena, ovaj monstruozni napad na covecanstvo se nekako mora zaustaviti!

 2. Po Konu i Zoranu Radovanoviću „našim“ epidemiolozimo , ovo je lekovito!

 3. Хајде да је све ово истина,но занима ме где су се сакрили ти кои спроводе ово планетарно запрашивање,дали има последице на њих,њихову породицу,фамилију,нацију,,народност,..јер тај згађен ваздух ће и они удисати и јести плодове загађене земље,воде….?

 4. Спутник је дно дна. Само у њиховим тупавим главама ово је била „Теорија Завере“.
  Кад чујем тај дебилни зраз повраћа ми се.

  Имамо ДругоРусијанско-Србијанску помију од медија која нас полива оним што се не једе већ дуго.

  Носите се бре дођавола више, „браћо“!

  • Ало, говедо, иди повраћај што пре, али не верујем да ћеш избацити било шта из болесне главе. Јебали те и Руси и Американци. Отвори очи, слепче, и погледај око себе. Немој да читаш „помије“ него их једи као твој свињски род. Носи се ти у пизду материну „изроде“.

  • Alo govedo, otvori oči i pogledaj oko sebe. Idi povraćaj što pre, ali nisam siguran da ćeš izbaciti sve gluposti iz svoje bolesne glave. Slepče jedan, ne vidiš ništa dalje od nosa. Jebali te Rusi i amerikanci. Te „pomije“ nemoj da čitaš, već ih jedi kao i tvoj svinjski rod. Idi ti u pizdu materinu izrode pogani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Спутник)

Конгрес се спрема за обуздавање Русије

Вашингтон – Демократе у Комитету за оружане послове Представничког дома Конгреса САД ...

(Фото: Јутјуб)

Кемтрејлс: Унутар авиона који сеје смрт….!!!! (Видео)

Многи и даље тврде да су кемтрејлси само још једна у низу ...