(Фото: СНС)
(Фото: СНС)

КРИК: Радојичић нелегално саградио кућу на Златибору

Београд -Директор Универзитетске дечје клинике у Тиршовој Зоран Радојичић нелегално је саградио кућу на Златибору, пише КРИК.

 

Је ли Додик или Рокфелер кандидовао Радојичића за градоначелника?

 

Како наводи та Мрежа за истраживање криминала и корупције, Радојичић је дозволу за градњу затражио је тек када је постао први на листи Српске напредне странке (СНС) за београдске изборе.

У тексту „Предизборно ‘чишћење’ имовинског картона првог на листи СНС“, наводи се да Радојичић приводи крају изградњу куће од 150 квадрата на Златибору, иако за то не поседује неопходну грађевинску дозволу.

Радојичић је захтев за издавање дозволе општини Чајетина поднео пре мање од месец дана, након што је јавност сазнала да је први на листи СНС-а, а о његовом захтеву општина још одлучује.

Новинари КРИК-а открили су да у његовом имовинском картону објављеном на сајту Агенције за бробу против корупције није споменута кућа на Златибору, али ни друга имовина – плац на којем је кућа саграђена и стан у центру Београда.Неки од тих података, међутим, додати су преко ноћи, пише КРИК.

Додаје се да су подаци о имовини Радојичића ретроактивно додати на сајту Агенција након што су новинари КРИК-а послали питања о његовој имовини.

„Прошле среде увече новинарка КРИК-а питала је питања Агенцију о Радојичићевом стану и земљи на Златибору. Уместо одговора, новинари су следећег јутра видели да су се подаци о њима појавили у Радојичићевом имовинском картону који је објављен тог дана“, наводи се на сајту портала.

Додају да је Агенција додала и податке о земљи и стану у имовинске картоне из 2015. и 2016. године.

Како су навели, подаци о Радојичићу нестали су и са сајта приватне клинике „Бел Медиц“, након што је узео учешћа у политици.

 

Б 92/Крик

2 коментара

  1. B-92,hajde da objasne već jednom SRBSKOJ javnosti,odakle oni to jutro sa kamerama ispred zgrade vlade Srbije,baš kada će biti ubijen Z.Đinđić?

  2. Тај КРИК би требао неко лепо да испребија, па онда да дође милиција и ту гамад стави иза браве.
    Али не може, сорошоиде КРИК буквално чувају амерички командоси.
    Србија трпи да тај смрад шпијунира ко има, ко нема грађевинску дозволу. Знају органи управе одлично, зна и Зорана, још нам фале они да нас плаше као у хорор филмовима. Одакле њима такво овлашћење, да чуче у заседама и лове Србе који им нису по вољи?
    Добили су овлашћење од кукавице председника републике, па ниже.
    А цео чланак пише, пише, а име новинара и агената КРИК никако да напишу. Бар да се зна који су када налете на тврдо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com