Крвава вода (ФОТО: Јутјуб)
Крвава вода (ФОТО: Јутјуб)

Крваве воде: Шта је узрок језивог феномена – чудо природе или Божја казна из Откровења? (Видео)

Откровења 16,3: И други анђео изли чашу своју у море; и постаде крв као од мртваца, и свака душа жива умре у мору. Отк 15,4; И трећи изли чашу своју на реке и на изворе водене; и постаде, крв.

Сведоци смо чудних феномена црвене или „крваве“ воде који се и у Србији јавља са забрињавајућом учесталошћу. Река Нишава је тако августа 2017. године била потпуно крвава. Током јуна 2016. године, мештане Ужица захватила је паника када им је река црвене боје утерала страх у кости.

Само месец дана пре тога, били смо сведоци крваве воде Дунава, а званичне институције опет нису могле да понуде задовољавајући одговор на ову мистерију.

Случајеви крвавих река без научног објашњења врло су чести у протеклим годинама. Људи у чуду и са страхом проматрају реке и једино с чиме то могу повезати је књига Откровења у којој су крваве воде света најављене као један од знакова доласка Звери, али и другог доласка Исуса Христа. Онда када научно објашњење постоји, у питању су бактерије које живе на воденим алгама, али и загађење направљено од стране човека.

Река Лоцвил у Берну у Швајцарској је прокрварила на лето 2015. године. Попримила је крваво црвену боју, а научници опет немају решење.

 

Река у Берну само је један инцидент у низу у којем се слатке али и слане воде претварају у крв, а научници само ћуте и збуњено проматрају.

У јануару 2014. прокрварио је поток у Нортхемпширу у Великој Британији. На почетку се сматрало како је мастило исцурило у поток, али то никада није потврђено и до сада није пронађен узрок црвене боје ове воде.

 

 

У децембру 2013. мања река у Словачкој у близини једног малог села је прокрварила на извору. Мештани су сматрали да је то крв из оближње клаонице, но касније се утврдило како није. Узрок никада није пронађен.

Сличан инцидент догодио се у новембру 2012. у једном делу реке Јангце у Кини. Узрок никада није пронађен упркос вишемесечној борби разних стручњака који су покушавали да одгонетну шта се догодило. Слика говори сама за себе.

 

 

У марту 2012. људи у Либану у чуду су се пробудили када су видели да је река Бејрут која пролази ивицом града, необјашњиво крвава.

Чак су и канали Бејрута били крвави, а тамошње власти никада нису дале објашњење.

У малом градићу Литл Рок, 2012. поток је поцрвенео, такође без објашњења.

У октобру 2012. најпознатија аустралијска плажа, Бондо Бич попримила је крваво црвену боју.

У петак 10. новембра воде језера на делти Роне у јужној Француској, одједном су постале црвене. Ове сцене збуниле су бројне излетнике. Чудна ствар је та што је крвава вода допирала са свих страна као што је приказано на слици. Боја ове воде никада није објашњена.

Док су Владе света и научници у потпуности збуњени овим догађајима, религијски поглавари све више говоре о томе како су у питању све јаснији знакови Последњих времена пророкованих у Књизи откровења. Ни једна од ових појава није објашњена али широм света се упозорава на пророчке речи из Откровења, а које требају да послуже људима као опомена и припрема на оно што нам долази. Отк. 16,3 јасно говори: ;“И други анђео изли чашу своју у море; и постаде крв као од мртваца, и свака душа жива умреше у мору.“

Бруталном помору морских бића последњих година у свету итекако сведочимо, а сцене крвавог мора све су чешће. Надаље Отк. 16,4 говори: „И трећи анђео изли чашу своју на реке и на изворе водене; и постаде крв“. На овим фотографијама и снимцима видљиве су крваве реке и то широм наше планете, а које су проречене пре 2.000 година у Светом Писму.

Извор: Медији

3 коментара

  1. Е то. Божија казна, нема друго.

    Брже Васељенске (Мислите Доњом Главом) питајте Старца Тадеја за сопствено мишљење да ли је Божија Казна или“језиви феномен природе“. Или припрде.

    Ако Старац Тадеј није доступан на мобилни, има још ту црквених мудраца, пророка, а имате и овог вашег Дембелана КуроМонаха од 200 кила живе ваге, могао би и он да вам посведочи да је ипак Божија Казна та црвена вода.

  2. Тхе Презервативу,
    можеш и ти мало да ми изгланцаш.
    Мада чешће.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Профимедиа.рс)

Тајанствени језик

Мистерије које окружују Ускршње острво одувек су будиле знатижељу људи. Најпознатија тајна ...

Рупа у земљи (Фото: Јутјуб)

Огромна рупа појавила се преко ноћи на Новом Зеланду (Видео)

Спектакуларна рупа дужине два фудбалска терена и дубока као шестоспратница отворила се ...