Лазаревац: Протест против хапшења Жарка Павловића и још петорице људи (фото, видео)

Лазаревац – Данaс је у Лазаревцу у центру града одржан протест против хапшења Жарка Павловића и још пет Лазаревчана који су од стране режимске полиције оптужени за напад на службено лице и ометање службеног лица приликом хапшења. Полиција је брутално пребила Жарка Павловића иначе ратног ветерана 63. падобранске бригаде и то су га тако претукли да су морали да га воде у Ургентни центар.

Поред Жарка Павловића који је ухапшен на лицу места у Жупањцу полиција је привела и остале момке који су ту били присутни касније тог дана и сви се од тада налазе у притвору. Како незванично сазнајемо свима им је одређен притвор од 30 дана од стране надлежног суда.

Реч је о људима који су мирно протестовали због високих цена горива док нису били испровоцирани од стране полицијских службеника док је један од полицајаца главно оптуженог Жарка Павловића чак и ошамарио након чега му је он узвратио да би на лицу места био брутално претучен од стране режисмких батинаша у униформама, ухапшен и спроведен у затвор.

photo_2018-06-14_12-41-11

протест лазаревац1

протест лазаревац

протест лазаревац2

протест лазаревац5

photo_2018-06-14_12-58-21

протест лазаревац6

протест лазаревац4

протест лазаревац3

Данас су пријатељи ухапшених људи организовали протест и захтевали пуштање на слободу свих оптужених јер је више него очигледно да је у питању полицијска намештаљка и освета док је владајући режим велеиздајничка Вучића читаву ствар жестоко политизовао.

Оно што чуди је да сви медији буквално ћуте о овом случају као што ћуте о чињеници да је приликом протеклих протеста полиција широм Србије ухапсила преко 70 људи од којих су многи још у затвору.

Србија данас

3 коментара

  1. Куда нас води ово руководство ове ненормалне и напаћене Србије?!!!

  2. Za ovo sto su uradili tuzilastvo je protiv svih policajaca koji su tada bili u smeni i komandira morala da pokrene postupak zbog dela mucenja jer je upravo to ono sto su uradili a ne da trazi od suda da odredi pritvor protestantima. Banda! Isti postupak prokrenuti i protiv svih koji zele da prikriju mucenje koje je izvrseno od strane policije. Nece vam zastariti a i tuziocu takodje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Напад на СПЦ се наставља: Црногорска полиција забранила служење литургије на Ивановим Коритима

Цетиње-Управа полиције Црне Горе је и ове године најприје забранила, а затим ...

Протест Пуслојића уродио плодом: Румуни избацили „Косово“ са плаката

Букурешт-После протеста песника Адама Пуслојића, који је одбио да учествује на Међународном ...