Мунира Субашић (Фото: ЈуТјуб)
Мунира Субашић (Фото: ЈуТјуб)

„Мајка Сребренице“: Могу да трошим и уживам као лорд

Сарајево-Мунира Субашић, председница удружења Мајке Сребренице, која је згрозила јавност најавом да ће чак 22.000 Срба оптужити за злочине, успела је да „искористи трагедију за властито богаћење“.

Мунира Субашић претила Спасићу: „Чувај се имаш децу!“ Дан касније угашена страница „Косметске жртве“

Она је пред камером ФТВ рекла да има две куће у Сарајеву, а да њен син вози џип који су УН донирале удружењу.

„Тачно је да имам две куће, а један читав спрат сам изнајмљивала једном министру у Влади БиХ за новац. Шта бих друго са толиком кућом?“ – рекла је Мунира.

Ипак, то није све што поседује. Њено удружење је од „Телекома БиХ“ добило 300.000 марака, а Субашићева на листи некретнина и поседа има и око шест хектара земље.

„Рођаку Хамиду, који је био директор „Телекома БиХ“, дала сам део земље да озида себи викендицу. Дала сам му плац јер смо од њега добили 300.000 марака. Добијамо паре и за помоћ повратницима, као и за рад нашег удружења“ – хвалила се она.

Мајка Сребренице поноси се и примањима која су још 2010. месечно износи око 4.000 конвертибилних марака.

„Је*ем вам мајку, може ми вала бити 2.000 марака да трошим и да уживам ко лорд“ – изјавила је она у камеру.

З.К./Ало

 

5 коментара

 1. Čovek je onaj..........koji saoseća sa tuđom mukom

  Danas se slepi guslari……….zovu MAJKE SREBRENICE………i svi su……….made in UK……….!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Bula sahranila pola porodice i gladna para. Jebem taj zivot i novac.

  • Објективно и без трунке мржње

   Из њезине фамилије нико није погинуо.
   Муж јој се за време рата бавио шверцом.После рата је сестричини доделила социјалну помоћ за погинуле родитеље, а који су живи и здрави.
   Жена која је изгубила сина, мужа, брата, …није имала никакву помоћ и становала је приватно.тек на хајку других, добила је неку цркавицу као помоћ, али је и даље подстанар.
   Ова Мунира са неколико патајшица и са Алијом су проћердали преко десет милијарди евра помоћи из света на име такозваног и врхунски на сваком кораку изрекламираног геноцида у Сребреници.
   Они од тог „геноцида“ живе.Другим речима, продају кости не своје родбине, већ других.Они који су своје сахранили, не долазе до изражаја, јер изгледа, не умеју да лажу као ове шкорпије.
   А о лажима Сребренице, не вреди ни почињати.
   само један мали податак: Муслиман, чије је име на плочо погинулих је жив и здрав и својем унуку показује како је мртав, тј како му укућани примају социјалу на конто кобајаги погибије,…..
   Сребреница је највећа Алијина и Клинтонова подвала, као и Маркале и ул.Васе Мискина.

   Кад је Алија тражио од Клинтона бомбардовање Срба, овај је дословце рекао да мора да направи пет хиљада жртава.“И не заборави, ништа испод 5.000″.
   Један од Алијиних извођача је био и Насер Орић, који је поред осталих злочина бомбардовао и њихово школско двориште, где су се играла њихова деца, што је наравно, приписано Србима.

   Православцима никад није била својствена таква манипулација и жртвовање својих људи зарад неке ратне добити.
   Не можемо никад да будемо толико подли и толика пашчад.

 3. Kako Srbija ne negira taj lazni genocid nego ili suti ili nista ne kaze.A Sasa Jankovic jos isao tamo da im se izvine i kao takav nema pravo da ikada bude u vladi bilo kakvoj.Ako je Srebrenica grnocid a sta je 400 hiljada Srba proterano iz Hrvatske,zasto Srbija to ne naziva genocidom pa kome se svidelo ili ne.Jasenovac nije genocid ali usrana Srebrenica jeste u koju dovlace sve bosanske smrtnike i dan danasbez obzira kako su umrli.U Sarajevu je ubijeno najmanje 7000 Srba pa niko ni reci o tome,imamo slabu vladu u Beogradu i Republici Srpskoj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

БиХ: Демобилисани борци блокирали саобраћај

Демобилисани борци у Федерацији БиХ блокирали су данас саобраћај на магистралном путу ...

Патријарх Гаврило (Фото: Православље Живот Вечни)

Патријарх српски Гаврило Дожић о злочинима које су чиниле аустроугарске трупе које су се повлачиле кроз Босну и Херцеговину

Београд – Гаврило Дожић (1881-1950), епископ пећки (потоњи Патријарх српски) пише о ...