(З.Јовановић/Новости)

Најнеобичнији тренутак са сахране Оливера Ивановића

Београд-Лидер Грађанске иницијативе „Слобода, демократија, правда“ Оливер Ивановић сахрањен је данас у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду.

Косовска Митровица: Велики број људи одао последњу пошту Оливеру Ивановићу

Поред породице и страначких колега од Ивановића се опростио велики број грађана из целе Србије, који су од јутрос одавали пошту убијеном политичару са Косова и Метохије. Непосредно пре опела, према речима нашег репортера — једна бела голубица све време је облетала ковчег с телом Оливера Ивановића.

Ковчег са телом убијеног Оливера Ивановића допремљен је синоћ око 18.15 сати из Косовске Митровице на Ново гробље.
Ивановић је убијен у уторак, испред страначких просторија његове Грађанске иницијативе „Слобода, демократија, правда“.

 

 

Спутник

8 коментара

 1. Do kad će više srpski izdajnici ponižavati Srbe i Srbiju? Stalno se ponavljaju šta bi eu i ameri da smo mi ko hrvati, šiftari ili bošnjaci, pa možda bi nas neko cenio ovako ljigave i odvratne slabiće ne ceni baš niko u svetu. Kolinda popljuje Srbe Vučić kaže ja neću ko ona ja nju poštujem? Bedna eu mu naredi liži du..e Tačiju i on kaže moram naredili ovi iz eu moji veliki prijatelji. Hag oslobodi Nasera Vučić kaže moramo poštivati odluku Haga jer smo slabi, Rama dolazi u Srbiju šiftari ga dočekuju abanskim zastavama u zemlji Srbiji? Nije ni čudo jer nismo država pogledaj Vučiću Hrvatsku proterali Srbe iz Krajine izvršili genocid nad njima i nagrađeni ulaskom u eu. Za malo Piranskog zaliva svi skočili na zadnje noge. Izmislili novi naziv savudrijska vala tako se brani država. A ne u Srbiji izdajnici Rašku zovu Sanđak kao i šiftari? Hrvatska je pojam države za Srbiju ona je država samo hrvatskog naroda svi su ostali manjine s pravima na papiru u stvarnosti bez ikakvih prava. A šta je Srbija prvo nije država drugo nije srpska već sve manjine imaju veće pravo od srpskog naroda u zemlji Srbiji. Ali tako i treba “ hrabri“ Srbi smiju se hrvatima, šiftarima, bošnjacima a oni naše izdajnike vuku za nos dok naš kukavički narod samo ćuti i ćuti pa do kada kukavice? Neprijatelji Srbije su i u samoj zemlji Srbiji jači i hrabriji od Srba to su dokazali petog oktobra od kad je Srbima i Srbiji sve gore. No nažalost Srbi su kukavice i u samoj Srbiji jer rodoljubi srpski nikad se neće podići na ustanak kao izdajnici i neprijatelji Srbije petog oktobra.

 2. Veliki Vučićevi prijatelji sa zapada i još veći neprijatelji Srba i Srbije kuhaju novi rat Srbiji. Srbija je dno dna sramota od zemlje a tako daleko od države s izdajnicima na čelu i kukavičkim narodom. Eto Vučićevi prijatelji ameri, eu i vatikan već stolećima rade na uništenju Srbije. Od poraženih ustaša i NDH do novih ustaša koje su ponovno po ko zna koji put podržali zapadnjaci u genocidu i proterivanju Srba iz Krajine i Hrvatske. Kad su počistili Srbe pozivali su na mir Srbe jer mir nema alternativu. Kad su počistili pola Bosne od Srba onda su Srbe proglasili zločincima. Svim silama su radili na odvajanju Srpske Crne Gore i Stare Srbije ( Makedonije ) od Srbije. Oteli su Kosovo pa onda opet pozivaju Srbe na mir. Isti ti Vučićevi prijatelji su u Hagu oslobodili hrvatske zločince Gotovinu, Čermaka i Markača, pa Tačija Zmiju, pa Nasera Orića i mnoge druge ubice Srba. Pa onda opet samo Srbe pozivaju na mir. Srbe na Kosovu tamane ko golubove a onda opet samo Srbe pozivaju smirite se pa do kada više do zadnjeg Srbina i gubitka države i državnosti? Mada je Srbija i sada sve samo ne država srpskog naroda. Ali narod ćuti i trpi izdaju kukavički kako to samo “hrabri” Srbi znaju. Ajde bedni narode probudi se više jednom i završimo s izdajnicima ili nas uskoro neće ni biti.

  • Џаба ти то пишеш, немаш коме.
   Сад ће рајетина да те линчује, као и мене кад им напишем слично на исту тему. Онда ће и православни талибани да се укључе и да позивају на молитве за спасеније, само ће прво да те спале на ломачу. Јер ни та рајетина не воли да прочита о себи да су издајници, јад и беда, да немају ни јаја ни мозак да се боре за сопствено ослобођење. Лакше им је да чекају да им власт баци мрвице за преживљавање, док не уђу у еU-Ропску хунију, а тамо их све чекају европске плате од 3-4000 еврова и сви возе Мерцедесе, Ауди и БМВ.

 3. БИЈЕЛА ГОЛУБИЦА ЈЕ ОЛИВЕРОВА ДУША И ТО ЈЕ ДУША КОЈА ЈЕ СВЕТА И КОЈА ЋЕ ОБИТАВАТИ У РАЈСКОМ НАСЕЉУ И БИЋЕ У БЛИЗИНИ ГОСПОДА БОГА И ПОРОДИЦА НЕ ТРЕБА ДА ТУГУЈЕ НЕГО ТРЕБА ДА СЕ РАДУЈЕ ЈЕР ЈЕ ОЛИВЕР ВЈЕЧНО ЖИВ!

 4. Oliveru svaka čast !
  On je se izborio za svoje mjesto….
  A ostali Srbi ??

  • Добро питање.
   Наше душе ће појести демони, јер смо кукавице и посматрачи сатанизације и неправде.
   Заљубљени у своје животиће без вредности. Такви не требамо Оцу.
   ПС
   Размишљајте о смрти. Умрети у кревету, још усран или без памети, уз тв и ријалити, од можданог или срчаног удара….. Не зна се шта је бедније. Таква смрт је смрт за сва времена. Апсолутни крај. Зато су наши оци са весељем ишли у рат да умру као мушкарци у борби за правду и слободу, за свој род створен од Бога и Сила светла. Тако су одлазили у СЛАВУ – свет светла и безсмртности. Ми данас славимо СЛАВУ, а не знамо ни шта значи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Новогодишња расвета (Фото: Thinkstock)

Весић наставља да арчи народне паре: Ево колико је наменио ове године за новогодишњу расвету

Београд-Иницијатива „Не давимо Београд“ позвала је данас заменика градоначелника Београда Горана Весића ...

Још један велики успех напредњака: Градоначелник Београда отворио три кућице за врапце

Београд-Градоначелник Београда Зоран Радојичић отворио је прву мини еко-зону за врапце на ...