(фото:ФоНет)

НАТО нас је ослободио то није била агресија. Овако је говорио нови Јанковићев коалициони партнер (видео)

Лидер Покрета слободних грађана Саша Јанковић и лидери још четири покрета потписали су споразум о сарадњи и најавили повезивање са бројним покретима истог опредељења у циљу промене тешког живота у Србији и начина обављања власти.

 

foto: Fonet

(фото:ФоНет)

 

 

Споразум су потписали лидери Покрета за преокрет Јанко Веселиновић, Шумадијске регије Саша Миленић, Новог покрета Решад Хоџић и Покрета против диктатуре Тијана Хегић.

 

Саша Миленић: НАТО вас је убијао али није довољно !

 

Јанковић је навео да покрети споразумом желе да покажу да грађани имају право на организовање и демократију мимо политичких странака и додао је да се лидери тих покрета нису окупили да би дошли на власт.

Споразуму се највише обрадовао лидер Шумадијске регије Саша Миленић, који је пре четири године на годишњицу НАТО бомбардовања буквално сатанизован на друштвеним мрежама.

 

„Данас ми је свечан дан: данас Шумадијска регија потписује споразум о стратешком партнерству са Покретом слободних грађана! Упалили смо новогодишњу прскалицу и храбро улазимо у мрачни српски Новосибирскиј љес“ – радовао се Миленић на Твитеру, а твитераши су се подсетили његових ранијих изјава, које су окарактерисане, у најмању руку, као скандалозне.

 

Саша Миленић, некадашњи високи функционер УРС-а и председник Скупштине града Крагујевца, је пре четири године у својим постовима на Фејсбук и Твитер профилима навео да је Србија вршила геноцид над свим народима бивше Југославије, да је НАТО заправо ослобађао Србију и запитао се да ли је тачна идеја идеолога усташког покрета Анте Старчевића да је сам назив Срби, изведен од латинске речи Сервус што значи роб.

Саша је навео да је Србија извршила геноцид над албанским становништвом и да је Србија с намером ушла у рат са НАТО да би имали данашњу омладину „која мисли да је бранио земљу од агресора а не себе од суочавања са одговорношћу за геноцид“.

 

(фото:Принтскрин)

Посебан „зачин“ годишњици Миленић је додао путем свог твитер налога у коме је НАТО назвао „ослободиоцима“!

„Да се 2000. у Србији нису десиле никакве промене доказано је цим су наставили са фразом “ НАТО агресија“. Ваљда, НАТО ослобођење“!

 

„Лично не сматрам да је НАТО извршио агресију нада мном“ – казао је једном приликом.

 

 

 

Еспресо.рс

13 коментара

 1. Ko god ima gram mozga u Srbiji,uopšte ga ništa ne čudi od ove TALOG političke organizacije,koja je sastavljena od naj goreg šljama što u Srbiji postoji.Ovo,ako je tačna vest,treba sve uraditi da se toj bagri,učini život ne podnošljivim u Srbiji,i svim članovima njihovih porodica,pljuvati bagru na svakom koraku,šikanirati na ulici,maltrtirati na svakom koraku,neka idu u nato zemlje,neka ih oni izdržavaju.

 2. Овог Сашу Миленића, „лидера Шумадијске Регије“, шумадинског аутономаша и педера као што су сви Шумадинци из Крагујевца, треба неки Шумадинац да спречи да их брука, крајње је време.

  • _________________siptarska dupolizo,jebali ti“SVI SUMADINCI U NAZAD I UNAPRED…TRI KOLENA“.Pisi pizdo“JANJICARSKA“,kad I gde mogu da te“UPOZNAM“.U sredu sam u BGD,javi se da se vidimo,sve“TROSKOVE PRIHVATAM I TVOJ OPORAVAK DO 3-i meseca“.govnaru siptaeski.PISI CEKAM…[email protected].

   • @….PISI KOSOVAC,SIPTARSKI KOPILANU….CEKAM,PSECE GOVNO BIO AKO NE PISES.______________ustvari neces da pises, ti si bio I ostao….GOVNO ATEISTICKO,ZATO I POGANIS TV-Vas…..!!!!

    • _________________uskoro“SRBIJU CEKA VELIKO CISCENJE“.POSLE SIRIJE“BALKAN JE NA TAPETU“.Svi koji su ispoganili“SRBIJU I SRBINA PRAVOSLAVNOG,GROBOVE NJEGOVIH PREDAKA,POGINULIH ZA SRBIJU“___________zao mi je vas“dosljaco,ateisticih smradova bezboznih,bice te likvidirani kao“PSI LUTALICE“.1000%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%.vase je da resite za vasu sudbinu.Okupaciju Srbije od domacih janjicara,poganih komunjarskih potomaka vi ce da platite po spisku od ’45….Amin.

 3. Од квислинга боље се не може ни очекивати.

 4. Хоћеш ли се већ смиловати, о Господе Боже наш и ослободити нас од овог бесловесног полотикантског шљама који се у Србији множи као скакавци ?
  Хоћеш ли отворити очи овом напаћеном народу и показати им лице звери који га већ деценијама вуче у пропаст ?

 5. Драган из Крагујевца

  …….и педера као што су сви Шумадинци из Крагујевца,
  ++++
  Баш лепо, што си са нама поделио своја искуства.
  Са вазељином ? или без њега ?

 6. ДОБИЈАО ЈЕ ВЕЋ БАТИНЕ ОВАЈ МИЛЕНИЋ,ИЗГЛЕДА НЕДОВОЉНО !?
  ПРОЋИ ЋЕ КАО ОНИ НЕМЦИ,ЗБОГ КОЈИХ ЈЕ БИЛА ОДМАЗДА У ШУМАРИЦАМА !

 7. @___________________bez ubistva I odmazde.!!!!!Pucati mu u kolena da ostane“JANJICARSKI BOGALJ DO KRAJA SVOG POGANOG,PSJEG ZIVOTA“.Za primer mnogim ne-srbima.

 8. Ovaj Jankovic srpski izdajica koji kaze da su Srbi napravili genocid u Srebrenic i naravno je isao tamo da se pokloni laznom genocidu,sada je u savezu sa jos vecim izdajnikom i sramotom Srpskog naroda.Kako ovakvi izdajnici slobodno hodaju i zasto iko glasa za ovakve kvislinge.Nece valjda biri da imamo tolio neobrazovanih debila u Srbiji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Како је почела напредњачка пљачка јавних предузећа?

Београд – Подсетимо да је 27. новембра 2012. године, дакле, мање од ...

Поплаве у Обреновцу пре неколико година (Фото: Муп Србије)

Због најављених обилних падавина послат допис свима да буду спремни на хаос!

Београд – Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић, упутила је, због ...