(Фото: https://periergaa.blogspot.com/2017/05/blog-post_65.html)
(Фото: https://periergaa.blogspot.com/2017/05/blog-post_65.html)

Нешто о ватиканским препремама за Антихристов дочек (Видео)

Ватикан – Дуги низ година, постоји велика завера фокусирана у Ватикану, који користи астролошке податаке са основним циљем: припремити терен за импресивни приказ појаве Антихриста.

Ватикан као основу теорије појаве Антихриста, користи старо маја пророчанство у коме се каже, да ће у једном одређеном тренутку доћи велики вођа и владаће народима у свету.
Али та пророчанства, према Библији су антихристове лажи.

Важна прича на коју се Ватикан позива је прича о визији пастира из Фатиме у Португалији почетком 20. века. Визија је повезана са појавом натприродног бића, идентификованог као Богородица, али упечатљива ствар је у томе, да је према мишљењу Ватикана, то био ванземаљац.

У виђењу деце које су имали у Фатими речено је, да је Богородица прорекла шокантне чињенице и трагичне догађаје на крају времена. Али овде је упадљиво то, да је сам Ватикан, поводом приче у Фатими, негирао Богородично присуство и ширио причу да је у питању вероватно појава ванземаљаца.

Данас постоји огромна масовна хистерија у вези појаве НЛО-а и ванземаљаца. Многи сматрају да се ове приче односе на Нефиле из Библије и да знаци времена указују на то да смо у сличном времену као што је било Нојево време пре великог потопа, односно, велике катаклизме када људи почињу тражити спас у космосу.

Колико данас знамо, Ватикан подржава ову теорију о ванземаљцима, има велики телескоп огромног потенцијала који се налази у пустињи Аризоне, САД, на планини Грејем и у невероватној је могућности посматрања васионског простора међугалактичких раздаљина. Телескопом рукују само специјално обучени свештеници који припадају познатом реда језуита. Ови се свештеници сматрају једним од водећих светских астронома.


Велики бинокуларни телескоп са инфрацрвеном камером „Л. У. Ц. И. Ф. Е. Р“, што у детаље значи:
„Large Binocular Telescope Near-infrared Utility with Camera and Integral Field Unit for Extragalactic Research“

На крају, један од тих астронома, отац Консолмагно, који је и представник Ватикана и радио на највећим свемирским НАСА пројектима, а био такође и предавач на Харварду и МИТ универзитетима.

Овај дакле, свештеник Консолмагно, у неким од својих изјава у последњих неколико година, пророчки изрекао, да у блиској будућности човечанство на све четири стране света може очекивати ванземаљску посету, а посета странаца биће у циљу „спасења“ човечанства од уништења.

У свом интервјуу свештеник открива да у Ватикану постоје документи о посетама тих ванземаљаца и да ти странци већ годинама прате све наше покрете, анализирају и проучавају како би се могли адаптирати овде када се буду сасвим доселили.

 

Али најупечатљивије од свега, што је шокирало оне који су то чули, била је папина изјава када је рекао, да у Ватикану верују да је Христос био звездано дете (дете звезда), то јест, ванземаљац.

Када га новинари зачуђени његовим одговором запитали, на шта је мислио када је рекао да је Христос дете звезда (!?), уследио је одговор, да је то у ствари биће екстрасензорне перцепције и да је његово рођење резултат Богородичиног сједињења са странцем.

Сви они који су говорили да је папа овакав или онакав, да је језуита, овим је дефинитивно открио намеру и сматрају да је дошло њихово време када планирају довести на земљу ванземаљска бића која ће наводно, „спасти“ човечанство.

Карактеристично је да сав овај програм истраживања и контрола свемира у ствари је припрема за долазак врховног бића, ког су управо сами језуити назвали Луцифер. Ови језуити сматрају да је постојање ванземаљаца очигледнο па чак тврде да имају видео запис њихових посета и летећих тањира.

Чак тврде да могу пратити сва њихова кретања и у скорој будућности очекују нешто веома важно да се деси. Свештеник језуита, монсињор Корадо Балдучи, бивши портпарол Ватикана, члан теолошког одбора ватиканске курије и блиски сарадник двојице папа, често је гостовао на италијанској телевизији па је тако једном приликом рекао: „Контакт са ванземаљцима реална је појава!“. Том приликом је тврдио да су ванземаљци тренутно на Земљи, много их је распоређено свуда и поседује информације да су ангажовани у разним сумњивим активностима.

Тако је једном приликом објаснио да су заправо они узрок нестанку много људи. У ствари, ти људи су нестали зато, јер су постали жртве својих злих дела (сатански ритуали, педофилија, перверзија, итд).

Један од водећих умова Ватикана (професор ватиканског универзитета Санта Кроче у Риму), отац Ђузепе Танцела Нити, недвосмислено изјавио да је дошло време да се униште сви хришћански митови и све што смо до сада сматрали за истину. Истакао је и то, да би Еванђеља требало поново написати, од самог почетка, како би са њих био скинут вео илузије и открила „права истина“.

Укратко, он сматра да хришћанство, које смо до сада познавали треба да умре. Али најважније од оног што је изјавио, је то, да се данас налазе у великој мисији припремајући свет за долазак великог бића, великог владара који ће покорити све народе, то јест појаве самог Антихриста.

Ова планина Грејем каже отац Малахија (Малахија Мартин, католички свештеник) је главни ватикански центар за припрему доласка Антихриста и од великог је историјског и магичног значаја. То је био мистични и окултни центар Апача Индијанаца. На истом су месту током многих векова вршени сатански ритуали, додавши, да су Апачи често општили са ванземаљцима који су их посећивали. Ово је приказано разним цртежима на стени, а индијанско предање говори, да су их ти странци научили многим стварима.

Један од тих ванземаљских учитеља, било је брадато натприродно биће које се упоређује са самим Исусом Христом. То објашњава зашто је Ватикан изабрао ово место да оснује свој центар са огромним телескопом симболичког имена – „Луцифер“.

Из свега горе наведеног, постаје јасно колика је данас демонска улога Ватикана и које сатанске силе припремају антихристов тријумфални долазак у свет. Овде се поставља велико питање, како је могуће да са таквим сатанистичким демонима разговарају и да се моле пастири источне православне цркве, идентификујући се са њиховим злим делима?

И они који следују и поштују такве пастире изговарајући се на послушност, такође се идентификовали са овом великом сатанистичком завером.

Јован 10, 26. Али ви не верујете; јер нисте од мојих оваца, као што вам казах.

Судије 10, 13. Остависте мене и служисте другим боговима; зато вас више нећу избављати

Јован 1, 1. У принципу, менталног и физичког стварање, пре почетка времена био је Превечни Син Божји, Бог-Логос, Који нема почетка, јер у почетку беше Логос (Реч). И Логос је увек био неодвојив од Бога и близу њега и Логос је бесконачан Бог као и Отац.

Јован 10,18. Нико је не отима од мене, него је ја сам од себе полажем. Власт имам положити је и власт имам узети је опет. Ову сам заповест примио од Свог Оца.

Јов 26, 11. Стубови небески тресу се и дркћу од претње његове.

Јов 26, 12. Силом је својом поцепао море и разумом својим разбио беснило његово.

Јов 26, 13. Духом је својим украсио небеса, и рука је његова створила пругу змију.

Колошанима 2, 8. Браћо! чувајте се да вас ко не зароби филозофијом и празном преваром, по казивању човјечијему, по науци свијета, а не по Христу.

Галатима 1, 6. Дубоко сам изненађен ситно шићарџијском чињеницом да се тако одмах одвраћате на друго јеванђеље од онога који вас позва благодаћу Христовом,

Галатима 1, 7. Које није друго, само што неки сметају вас, и хоће да изврну Јеванђеље Христово.

Галатима 1, 8. Али ако и ми, или анђео са неба јави вам Јеванђеље друкчије него што вам јависмо, проклет да буде!

Галатима 1, 9. Као што пре рекосмо и сад опет велим: ако вам ко јави Јеванђеље друкчије него што примисте, проклет да буде!

Извор: https://periergaa.blogspot.com/2017/05/blog-post_65.html

Са грчког посрбио: Славиша Лекић, свештеник

3 коментара

  1. Oprosti mu Bože na ovim glupostima. Ipak je Tvoj zaposlenik.

  2. ..a koliko video klipova admine stavi ovdje o toj sekti zvanoj katolicnastvo …vjeruj mi majke mi ja kao srbin nisam NI JEDAN PREGLEDAO ..JEBE MI SE SAVSENO ZA SATANISTE…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Агенције)

„Бакица и уштипци“

Више од једног века, разни србождери упорно преврћу земне остатке српског официра ...

Ватикан (Фото: Новости)

Оптужбе против око 40 геј свештеника у Италији прослеђене Ватикану

Ватикан – Римокатоличка надбискупија Напуља је саопштила данас да је Ватикану послала ...