(фото: Getty Images)

Новак и Јелена Ђоковић увели будистичку медитацију у вртиће и школе у Србији!

Београд – Фондација „Новак Ђоковић“, којом руководи Јелена Ђоковић, увела је у вртиће и основне школе у Србији програм „Mind Up“ (у преводу на српски језик „Смири се“).

Ријеч је о медитацијама које су усавршили амерички психолози, ослањајући се на будистичку традицију, с наводним циљем да смање стрес код дјеце, док с друге стране многи сумњају да овај програм у ствари „испира мозак“ (у видеу материјалу видјећете како) с циљем да се код људи уништи критички став о било чему што се дешава око њих.

Удружење „Православни родитељи“ из Београда затражило је од Министарства просвете Србије да под хитно укине овај програм који се протекле школске године већ спроводио у неким београдским школама и вртићима.

Интернет телевизија „Србија Глобал“ детаљно се позабавила овом темом, и у њиховом полусатном прилогу (који преносимо у цјелости) видјећете обје стране медаље, односно чути и добре и лоше стране „Mind Up“ програма, а на самом крају видео материјала чућете и замјеника врховног свештеника зен-будизма који каже да је то њихова медитација, коју су амерички психолози прилагодили потребама новог свјетског поретка.

Да ли је ријеч о педагошки прихватљивим вјежбама или псеудо-религијском култу, просудите сами пошто одгледате видео: „Иновација или испирање мозга“.

Седмица

12 коментара

 1. Čovek je onaj..........koji saoseća sa tuđom mukom

  Новак и Јелена Ђоковић увели будистичку медитацију у вртиће и школе у Србији!

  Budizam = rano hrišćanstvo = komunizam

  Kasno hrišćanstvo = robovlasništvo = fašizam……….svih boja i dezena

  Da se to liberalne Srbende ne boje…………Đokovića komunjare………..?????????????

  • Твој принцип резоновања личи на оно: мој пас има 4 ноге, моја мачка има 4 ноге, значи моја мачка је заправо пас. Те везе које си навео постоје само у твојој глави, а то је већ ван домена здраве логике.

 2. Ljudi se smorili ne znaju vise sta ce od para pa uvode budalastine,bolje da uvedu bar jedan besplatan obrok dnevno..

  • ne rade oni to svojevoljno, pepe imaz je nametnut da ga reklamiraju.
   pare se tamo teško stiču ali onda ih treba zadržati da ti ne otmu prevaranti, mafija, drz kontrole, globalisti,

   zato naši političari ne investiraju pokradeni novac tamo, nego ovde, jer znaju da bi ih njihovi prijatelji političari od tamo počistili preko noći

  • Pitaala dam jednog momaka koji ih je vidimo na sveti stefanu“kako izgledas jelena“- kao kingpin- odgovori je. No je PA ona da organizuje tako nesto. Poludela od novca, gdje su njegova roditelju?

  • Ако су се сморили нека онда седне на сред терена и нека медитира без борбе.Хришћанство је борба са самим собом из Христа а будизам је сатанизам,

 3. За Србију

  Неосуђујући став или толеранција су измишљотине, односно то су мантре за демонизацију света, без отпора.
  Када главата комплексашица и скоројевићка оде у свет, обавезно прихвати најгоре, да би била „фаца“. Прво је упропастила мужа, а сада је кренула на нашу децу у општем пројекту уништавања наше деце. Власт у Србији проводи злочин и геноцид над нашом децом, од обавезног вакцинисања до отимачине деце и беба, од неадекватне медицинске услуге до разних облика демонизације.
  Не могу да разумем родитеље, као ни васпитачице. Због мизерних платица и пензијица, продадосмо децу и унуке. Вођин mind up проведен је над србским народом веома успешно, а сада Ђоковићи завршавају посао са децом.

 4. Oва ћурка је постала опасност не само за кратковидог Новака већ и за Србију. Страшно је када скоројевићи и нажалост тупаџије као његова жена прихватају небулозе а још страшније када их намећу другима поготово деци. Ово је на нивоу хомосексуалне пропаганде деци која је рецимо у Русији забрањена а код нас харају овакви секташи некажњено и то само због пара, глупости и бесловесне власти.

 5. A o Novak nasao ova ruznu zenu. Njezin majka sada njemu komandiru, izgledas kao slonica. Sva vama kazu da vrata u ministarstvo otvara novo

 6. Mind Up ne znaci Smiri se

 7. Ово што ради, то му је наређено у масонској ложи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Вакцине (Фото: Вестинет)

За разлику од Србије Италија забранила бруталну,обавезну вакцинацију деце

Рим-У Италији је почео снажан талас слободе, након што је више милиона ...

(Фото: Profimedia)

Закон о финансијској подршци породици с децом штити државу а не породице

Београд – Закон о финансијској подршци породици с децом, чија примена је ...