фото:Focus.de

Полиција ухапсила капетана Војске Србије јер није хтео да да сигуран глас за СНС

Београд-Члан Војног синдиката Србије, капетан ВМ, данас је имао сукоб са активистима владајућих странака који ових дана незаконито од стана до стана узнемиравају грађане Београда прикупљајући тзв сигурне гласове по одређеним списковима. Капетан ВМ је тражио да види списак и питао активисте одакле им подаци о његовој породици при чему је од њих вређан и са њима дошао у вербални сукоб.

 

Капетан ВС ухапшен због сукоба са СНС

Пријављен је од стране активиста који су се представили као чланови СНС, због чега је лишен слободе и приведен у Полицијску станицу Звездара због наводног насилничког понашања.

Ово је опасан преседан да се полицијском репресијом часни војници хапсе само што су у свом стану, затражили увид у спискове где се налазе имена њихових породица. Постављамо више него логично питање ко се насилнички понаша у овом догађају да ли они који узнемиравају грађане или они који тако нешто не дозвољавају и бране своје породице. Режимски медији су брже боље почели са сатанизацијом поштеног српског војника који је у служби више пута похваљиван и награђиван и који ради на најодговорнијим дужностима у систему одбране.

Уједно позивамо министра Александра Вулина, да реагује поводом ове накарадне демонстрације политичке моћи и заштити своје запослене. У противном Војни синдикат Србије наћи ће начина да се саморганизује и помогне свом члану. Војни синдикат Србије пружиће правну помоћ капетану МВ а о даљем току дешавања по овом случају обавештаваће јавност. Ово је још један од доказа да Србија пропада у погледу основних људских права и слобода и да се враћа у доба једноумља и Голог Отока.

Позивамо све грађане који су сведоци и који су спремни да сведоче о овом немилом догађају да се јаве Војног синдикату Србије на број телефона 066/27-11-01 или мејлом на [email protected].

 

 

Војни синдикат Србије/Србијаданас.нет

17 коментара

 1. Ja sam imao isto probleme na prošlim i pretprošlim izborima. Dolaze na vrata i praktično prave dosije o vama (unutar partijski dosije!), zavisno kakvi se pokažete prema njima. Pa, ako negde konkurišete, ili nedaj bože imate svoju firmu, pukli ste – krenuće partijski svesni komunalci, poreznici,… da vam nađu svaki propust u zadnjih 10 godina, od kada imaju dosije o vama.

  • @ Miša Piša,
   Исти сам случај имао прошли пут. Измарширао сам та говна, али ми није пријатно када знам да сам евидентиран.
   То што раде спада у кривичну одговорност, а ангажују само младе људе. Шлифују се од почетка каријере, па после било која странка да дође на власт, за њих ће бити посла.

  • Па вас двојица најбоље да се притајите. На пример да спавате код тетке. Или на послу. Ако вам СНС закуца на врата, да вас не нађе на кућноме прагу. Као 91-95 кад су биле мобилизације.

   Или да глумите маскенбал. Да се костимирате у девојке. Па да их збуните и они лепо оду.

   Можете и тотално да их зајебете ако промените пол. Они траже гласаче под вашим именом, а ви им отворите врата како гласачица. И онда СНС падне у ребус и ухвате тутањ. Промена пола је сад модерна, све више и више људи се опредељује мало да промени.

   Мислите о томе.

   • @ туризам,
    Када си толико храбар, ајде кажи шта радиш када ти тамо у Америки на врата закуца неки медвед?

   • Медведа има само где идем у лов. И то их нема зими, јер спавају.

    Да ми неко непозван закуца на врата није ми се догодило. Јер живим у добром крају. И подразумева се да свако ко непозван крочи један милиметар на имање, изложе се ризику да буде неутралисан свим расположивим средствима, како год власник види да му пасује. Закони се разликују од државе до државе, овде је Stand Your Ground + Castle Doctrine, што у пракси значи да нико непозван не може да уђе а да не се не изложи ризику, а ако посумњаш да хоће да те те нападне, нема шта да се скриваш и бежиш, него распамети док има џебане. После само зовеш комуналце да однесу, или ником ништа ако имаш сопствени ровокопач да ископаш рупу и багер да затрпаш и поравнаш.

    Пре пар година ми се десило да сам пред Ускрс, у рано пролеће, возио бицикл поред неког језерца. И сиђем са стазе и по некој травици која полако постаде блатњава, па блато до колена. Снега је било те године ужас један, зима никад дужа и гаднија, па је земља сва била натопљена водурином. Да избегнем то, скренем на стазу дивљачи у шуму. Кад тамо хаос, баре до колена, носи ја онај бицикл, гацај по оним баруштинама, близу је излазак из шумице, кад ја тамо а оно међутим.

    Низ кућа, задњи део дворишта, али пише табла NO TRESPASSING. И ај сад. Свака та кућа има и задњу капију дворишта, можеш ти и да уђеш, али можда ниси први који је навалио туда, него хиљадити, па се можда газди смучило. Зевам ја у ону капију, кад из куће излази неки дечко црнац. Није то крај где има црнаца, ту су куће барем пола милиона, а и овај неки фини, кренуо да подложи роштиљ за вечеру, носи тањир са бифтецима. Питам га да ли могу да прођем кроз његово имање, да дођем до улице, он кад ме видео онако блатњавог каже можеш. И на улици, испред куће, сагледавам ја стање бицикла и сопствено стање, кад излази његова девојка, сестра, млађа нека жена, пита ме да ли сам гладан, да ли сам жедан, да ли хоћу да ми зове хитну помоћ. Хвала рекох лепо, молим чашу воде, толико сам гладан да не знам ни где ћу да спавам. Она се одушевила. Црнци иначе воле да код њих попијеш и поједеш, макар чашу воде да им и тако укажеш поверење, тј да ниси гадљив. Дрмнем ја ту воду из флаше, мада сам имао своју на бициклу, поздравимо се лепо, узјашем ја на пацикло и правац кући под туш. Већ је и мрак почео да пада, хладно беше.

 2. Čovek je onaj..........koji saoseća sa tuđom mukom

  Полиција ухапсила капетана Војске Србије јер није хтео да да сигуран глас за СНС…….u „višepartijskom“ sistemu

 3. Na sceni je gestapo SNSesovacki kvislinski krvoloka!

 4. Vuciceve nepismene falange.
  Da Bog da da svako ko da glas za sns, ds, sps, spo, ldp, js i ostale rezimske partije, lipso kao hijena posle sedam dana!
  Nisu njihovi glasaci glupi nego je to sve pokvarena bagra, od oca dezertera i majke qrve komunjarke, garaganke, poturice..
  Taj komunisticko-turski genetski otpad proteruje iz Srbije prave Srbe i unistava Srbiju.
  Pandurima samo zelim da im kcerke budu qrave a sinovi takodje panduri.

  • Čovek je onaj..........koji saoseća sa tuđom mukom

   Kako ……..vojvoda Đujić…….podeli titule vojvoda……….KOMUNISTIČKO-TURSKOM GENETSKOM OTPADU?????????

   MOŽDA SI TI………SRPSKI FAŠISTA AMATER…….KAD SE TAKO NEPISMEN POZIVAŠ NA GENETIKU……..A NI PRIBLIŽNO NE ZNAŠ………ŠTA JE TO…….!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Не подјебавај.

   Човек је изнео чињенице кратко и јебитачно и бацио клетву у маниру врхунске задушне бабе. И није се разметао да се разуме у генетику, само је употребио савремен еуфемизам за шљамове.

   А ни ти немој да се размећеш знањима из генетике, јер се иста не стичу читајући билтене Кљосова па да нам их препричаваш овде незатражено и неубедљиво што никог и не занима.

   • Čovek je onaj..........koji saoseća sa tuđom mukom

    Mali……..da nije veliki odmor u pačijoj škili………kad se oglašavaš…….ovako neodgovorno i razuzdano……..!!!!!!!!!!

    Ne slušam Kljoseva………otkad si mi „oštroumno“ skrenuo pažnju na to……..da je američki špijun………sada genetiku posmatram………samo……..kroz prizmu matematičke statistike i Markovljevih lanaca…….!!!!!!!!!!!

    HVALA TI NA SAVETU………..BIO SAM ZASTRANIO……..!!!!!!!!!!!

    NEĆU VIŠE………KUNEM SE……..KOSOVČEVIM MANTRAMA……..!!!!!!!!!!!!!!

  • I dveri i dveri sinko,to su tek teški debili kreteni!

 5. НИСИ ДОБРОДОШАО – Вучићу марш из Орашца, ниси га достојан!
  СНП “Наши” обавештавају јавност да се Александар Вучић спрема да за Дан државности Србије 15. фебруара на празник Сререње дође у Орашац, место на којем је Вожд Карађорђе подигао Први српски устанак 1804. године.

  Вожд Карађорђе је из Марићевића јаруге у Орашцу кренуо у ослобођење Србије и оживаљавање “Косовског мита”, док Александар Вучић који нам свакодневно сервира свој злочиначки план да морамо да “донесемо тешку одлуку” , и како треба да се отарасимо “Косовске митоманије” и да је он ТАЈ који ће решити питање Косова, односно да ће он бити тај ИЗРОД који ће га издати.

  Александар Вучић из тог разлога жели да дође и у Карађорђев Орашац, како би пред Великим Вождом држао своје лажни патриотски говор иза којег се крије најперфиднија издаја у историји српског народа.

  Орашац већ задњих недељу дана опседају српске тајне службе, полиција, а најављени долазак издајника Александра Вучића пратиће и преко двеста аутобуса СНС ботова којима је наређен долазак, јер се ИЗДАЈНИК плаши да ће бити извиждан, као и сви до сада који су њему слични.

  Вучићу, гадиш нам се, и не желимо твоје лажне патриотске представе у Орашцу.

  Шумадија те не жели!

  МАРШ ИЗ ОРАШЦА!

  Информативна служба

  СНП “Наши”

  • Tipični komunisticki maniri,ako nisi za nas odmah si izdajnik i sl gluposti,a što ti „izdajnici“dobijaju po 40-45-55-70-73% glasova nema veze,mi smo sebe proglasili patriotama,nacionalistima,a da kroz borbe SRBSKOG naroda u zadnjim ratovima nismo okusili miris baruta,to nema veze,flavno da mi mlatimo zastavama i retorikom?!Halo ko su to „naši“,pa i oni posle 5.10.2000 god su bili „naši“nacionalisti i patriote,kad ono,prvo što uradiše,pustiše 2.500 naj okorlijih arbanasa terorista iz SRBSKIH zatvora,a ini pobiše i izađoše organe od naših SRBA,da im se i danas ne znaju grobovi?Pun k***c je više nama SRBIMA koje kakvih samozvanih nacinalista i patriota,i koje kakvih zabrana i podela,a sve po nalogu britanaca i vatikana,i uopšte zapada!Kada sad „zabranjuju“,kad su niko i ništa u SRBSKOM nacionalnom korpusu,obični marginalci,šta bi tek radili da su vlast,e zato i neće nikada biti ni deo vlasti a kamoli vlast,makar u SRBIJI!

 6. SNS BANDA Gradjani Beograda hebite ih na svakom koraku!

 7. зашто би ово требало да буде страшно, кад председник свих грађана отворено, пред очима целог народа води кампању за једну странку, на медијима са националном фреквенцијом, од пара свих грађана, и поручује: „Они“ (?) хоће да узму Београд. Који они? Како да узму? Какве везе он има са тим?… као да је ово нека Снсија а не Србија. Јел неко реаговао?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Крваве демонстрације у Кијеву (видео)

Кијев-Најмање 11 особа је повређено током сукоба испред зграде Врховне раде у ...

Ана Брнабић (Фото: O. Bunić / RAS Srbija)

Брнабић: Нећемо признати Косово али….

Београд – Србија никада неће признати косовску независност, изјавила је премијерка Србије ...