Мигранти (Фото: Танјуг)
Мигранти (Фото: Танјуг)

Протест због миграната: Не пуштају децу у школу

Шид – Родитељи ученика из Адашеваца и Вишњићева код Шида у уторак нису пустили децу у школу због увођења деце миграната у образовни систем.

Како тврде, више од 80 одсто ученика није присуствовало настави, док ту информацију нису могли да нам потврде просветари, правдајући се да не знају разлог изостанка ученика. Родитељи, како кажу за „Новости“, неће одустати, међутим, из школа им је већ припрећено казнама.

„Ми смо у понедељак увече имали састанак, и нас 80 родитеља, од укупно 120, решили смо да истрајемо у својој одлуци. А то је да нећемо пуштати децу на наставу све док се из одељења не искључе мигрантска деца. Тражимо да нам се достави елаборат о интеграцији деце миграната у школски систем“,  каже мајка девојчице из Вишњићева.

Новости

8 коментара

  1. НЕКА ИХ ШКОЛУЈУ У ПОСЕБНИМ ЗГРАДАМА,ГДЕ СУ ИХ И СМЕСТИЛИ !!
    НЕ ПРИПАДАЈУ ОВДЕ,НЕ ТРЕБАЈУ НАМ КАО РАДНА СНАГА,ДОСТА ЈЕ БИЛО ГЛУМАТАЊА,СВЕ СМО ИЗГУБИЛИ ДА БИ СЕ ДОПАЛИ СВОЈИМ ТИРАНИМА !!
    СРБИЈА ЈЕ БРЕ ОВО !

  2. По ко зн акоји пут, покажите своје право лице ИЗРОДИ СРБСКИ, па најурите сву србску децу из школа, да би азиланти могли несметано да се школују у Србији. Трагови вам већ смрде, колико сте покварени !

  3. Радио Београд је у вестима дао информацију супротну од ове…

    • Ja verujem samo svojim ocima i nikome vise a narocito ne verujem drzavnim medijima. Nijedan narod nije toliko obmanjivan kao srbski narod.Dan danas se krije sadrzaj „sporazuma“ iz Brisela i narod nema uvid sta je tamo potpisano. Dan danas neznamo nista od onoga sto politicari obecavaju i potpisuju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: AFP 2018 / Dimitar Dilkoff)

Откривен поверљив план: Мигранте у Европу, али ван ЕУ, значи у Србију

Брисел / Београд – Након данског премијера и аустријски канцелар Себастијан Курц ...

(Фото: АП)

Руски експерт: Почело је, Европа се буди! Ово је прва фаза борбе! Ево шта се дешава

Брисел – Да ли је Европа изиритирана агресивним исламизмом или напада конкретно ...