Први слободни србски дневник
Први слободни србски дневник

Први слободни србски дневник са 71-ве литије Београдом (Видео)

Овонедељни дневник говори о најновијем таласу разоружавања Срба где је заплењено и уз присуство окупатора уништено преко 14 000 пушака, пиштоља и другог наоружања, самлевено на ситне делиће, а остатку Срба запрећено са 12 година затвора уколико се код њих нађе било које оружје. Таква казна за поседовање оружја није позната ни у једној земљи осим у окупираној Србији. Заиста, окупатор приводи све припреме крају пре него што да зелено светло за напад на Србију извана и почетак грађанског рата изнутра. Овог пута се темељно припремају да не би било изненађења као за време бомбардовања када је најмоћнија светска војна сила за три месеца бомбардовања најсавременијом техником уништила само 17 тенкова.

Други део дневника говори о лукавом обрађивању народа од стране новопеченог свештенства са окупираног теолошког факултета за прелазак на нови календар, као и закључку мешовите комисије за канонизацију Степинца.

Дневник завршавамо прилогом о покушају да се Србима кроз медије уруши култ и свештено поштовање благородне лозе Немањића, као и да им се унапред подметне лажни цар Немањић од стране истих оних који су им деведесетих подметнули кукавичије јаје лажних патриотских странака као што су Драшковићева СПО, Шешељева Радикална странка, као пост-петооктобарски ДСС… да се Срби не би самоорганизовали у јаку и делатну патриотску странку.

Опрез је потребан јер окупатор ради три корака испред нас, но када је Бог са нама, ко ће против нас?

један коментар

  1. лепо је рекао онај лик када су после српско турских ратова власти разоружавале српску војску која је оружје држала кући:

    ОРУЖЈЕ МОРАТЕ ПРЕДАТИ – БЕЗ ОРУЖЈА НЕ СМЕТЕ БИТИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Зоран Ђорђевић (Фото: мод гов.рс)

Док Црна Гора прогони Србе на сваком кораку за Ђорђевића се односи две државе крећу „узлазном путањом“

Београд/Подгорица-Односи Црне Горе и Србије у областима рада, запошљавања и социјалне политике ...

Брнабићка и министри лове мишеве по згради Владе?

Београд-Веровали или не: Пацови окупирали зграду у Немањиној 11, па су запослени ...