Први слободни србски дневник
Први слободни србски дневник

Први слободни србски дневник са 76 литије Београдом (Видео)

Овонедељни дневник говори о најновијим статистичким подацима да је број деце који су обухваћени вакцинацијом у највећим градовима Србије, Београду, Нишу и Новом Саду пао ИСПОД 30%, те да родитељи само треба да истрају у својим захтевима да им се омогући слобода одлучивања да ли ће или неће вакцинисати своју децу, право које по Уставу Србије, као и свим међународним актима ИМАЈУ и они, као и сви родитељи деце у земљама запада где никаквих епидемија којима нас плаше нема.

Дневник говори и о бесрамној трампи Грачанице за објекте на Бакића Брду које је изградила фирма ЈП Колубара у замену за потапање Грачанице, чиме је владика Милутин, новопечени члан синода ставио параф на безакону продају онога што се НЕ ПРОДАЈЕ, онога што је БОЖИЈЕ.

Вести завршавамо репортажом о томе да је откривено да Србија лежи на највећим резервама злата У СВЕТУ, а да су нас направили просјацима. Те највеће резерве злата у свету наравно, нећемо експлоатисати ми, него странци, а ми ћемо им робовати у сопственој земљи са сопственим златом за тепсију рибе.

један коментар

  1. Позивамо све грађане Србије да се у суботу 16. септембра испред зграде Пинка у Београду, на Дедињу у 14 часова, одазову акцији за спас елементарне пристојности и морала и потпишу ову петицију, која је почетак пута ка враћању породичних и истинских вредности на којима су одрастале и васпитаване генерације у Србији.

    Војни синдикат Србије и Полицијски синдикат Србије

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Видовдан)

Змај Огњени Вук, историјска личност са митском биографијом

Био је деспот без деспотовине, јунак без мане и страха, узданица без ...

(Фото: Sputnik / Максим Богодвид)

Шоу на трибинама у Казању: Аустралијски навијачи скандирали „Костарика је срце Србије“

На мечу између Француске и Аустралије навијачи те острвске државе имали су ...