др Јована Стојковић (Фото: Јутјуб)
др Јована Стојковић (Фото: Јутјуб)

Родитељи позивају на нови велики протест, др Стојовић изнела шокантне податке о вакцинацији (Видео)

Београд – Гост емисије „Профилисање“ на радију „Сербона“ била је др Јована Стојковић која се бори против обавезне вакцинације. Стојковић је објаснила да се репресија према родитељима повећава и да иде у правцу укидања свих права родитеља. Она је у емисији најавила нови сверодитељски протест који ће се одржати 19. маја на Тргу Републике у Београду.

Она је навела да је од предходног протеста против обавезне вакцинације почело масовно избацивање из обданишта деце која нису вакцинисана, да је родитељима који се противе фармацеутској мафији, многи од њих су самохрани, укинуто право да деца иду у вртиће због чега су принуђени да бирају између посла и детета, а да је министар просвете најавио одузимање школске деце која нису вакцинисана од родитеља.

„Добили смо једну репресију, добили смо једно лудило, где родитељима стиже по 20-ак казни за те несрећне вакнцине који они немају да плате. Људи плачући воде децу на вакцинисање и моле бога да се ништа не догоди. Ова врста силовања је невиђена, ја то за свога живота нисам никада видела. Ово није постојало никад сем можда за време Турака“,  каже др Стојковић.

Она је рекла да су све инсититуције одбиле да реагују па чак и Уставни суд, а да фармацеутске компаније говоре да је састав вакцина “службена тајна”.

– Ово је чиста сила, присила, фашизам, концентрациони логор – каже она позивајући људе да изађу на сверодитељски протест.

Она у емисији говори о свим заблудама и медијским подметачинама поводом епидемије малих богиња и другим “подметачинама фармацеутских команија”.

Послушајте целу емисију:

Правда

5 коментара

 1. Gore ne moze da bude

  Ne bi me cudilo I da sterilisu srpsku decu jer to sigurno odgovara nasim neprijateljima.Dokle mi stigosmo,jadna nam majka.!

  • Ne stigosmo,vracamo se daleko u proslost,van savremene civilizacije…
   Zasto Dr Stojkovic nije do sada procesuirana?Demokratija…ili ???

   • Бобан за Српског Цара и царевину Србију

    Уз Божију помоћ ћемо све вас докторе који се баве антинародном политиком хемијске кастрације и намерним ширењем аутизма код Српске деце, а и осталим последицама отровних вакцина, сигурно процесуирати и принудно вакцинисати тим вакцинама па ви онда кукајте. Лично вам не бих децу вакцинисао до појаве нежељених последица, али има и осветољубивих људи па ви размишљајте о оној народној: Немој да радиш другима оно што не желиш да други чине теби.

 2. За Србију

  Херојска борба! Придружимо се!

 3. Ako mislite da sastav vakcina nije dobar borite se da se vakcine ponovo prave na Torlaku a ne da bezite od istine i vracate nam iskorenjene bolesti, ja imam 2 deteta, oba su vakcinisana i hvala bogu sve je OK, ali kao snimatelj jedne velike medijske kuce imao sam priliku da snimam ljude obolele od morbila, nedao vam bog da ih dobijete, mislite da u svetu nije kaznjivo nevakcinisanje, otidjite u Austriju i Nemacku i prrijavite se regularno za zivot, nece vas juriti ni zbog posla na crno ni zbog saobracajnog prekrsaja, dolazi policija na vrata oduzima decu odvode ih na sistematski, vakcinaciju a kazne za roditelje su enormne tako da ne znam o kojoj demokratiji pricamo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Пиксабеј)

Почела прва саслушања против антивакцинаша

Београд – У београдској полицији почела су прва саслушања против антивакцинаша по ...

Јована Стојковић (Фото: Јутјуб)

Јавно здравље и тајни рачуни

Лажљиво смеће од новина које служи окупационој контроли, са својим лажљивим смећем ...