(Фото: brd-schwindel.org)
(Фото: brd-schwindel.org)

Савезни суд је одлучио: коначно смо добили процес „богиње“!

Савезни суд је одлучио а цивилни сенат савезног суда је потврдио пресуду врховног суда, донесену у Штутгарту 16.01.2017. Не морам да исплатим 100 000€ које сам понудио оном ко ми да научни доказ да постоји наводни вирус богиња, уз то, тужилац је дужан да сноси трошкове суђења.

У судском процесу учествовало је 5 стручњака који су прегледали научне резултате. Свих 5 стручњака на челу са др. Андреасом Подбјелским су једногласно утврдили да, ни једна од 6, на суђењу приложених публикација, не доноси научни доказ о постојању вируса богиња.

Генетски оповргнута тврдња егзистенције

На суђењу су приложени резултати о истрази тзв.генетског отиска прста наводног вируса богиња. Две признате лабораторије, међу њима највећи и водећи генетски институт, неовисно једни о другим дошли су до идентичних резултата. Резултати су доказали да су, свих 6 публикација у процесу богиња биле погрешне, као и да сви вирусолози када је реч о богињама, до дана данашњег били у криву. Погрешно су протумачили нормалне саставне делове једне ћелије за саставни део наводног вируса богиња. На основу те грешке су током деценије, колико је трајао један концензус, нормални ћелијски саставни део представљали као саставни део наводног вируса богиња.

Аутори и сви други учесници 6 публикација нису приметили ову грешку јер би повредили фундаменталну научну обавезу, „леге артис“-интернационална дефиниција по којој наука ради. Они нису спроводили никакве контролне експерименте. Извршењем контролних експеримената би заштитили и ауторе и човечанство ове значајне грешке. Та грешка је постала основа за веровање у постојање свих вируса као узрочника болести! Судски вештак, др.Подбиелски, је на захтев суда потврдио да ни један аутор није спровео контролне експерименте.

Врховни суд у Штутгарту је 16.02.2016 опозвао погрешно донешену оптужбу са прве инстанце, повукао тужбу и притом се позвао на централну изјаву др.Подбиелског у вези 6 публикација. Тужитељ је покушао жалбом савезном суду да покрене нови случај на врховном суду. Као образложење је изложио своју субјективну и фактички погрешну перцепцију о самом току суђења у Штутгарту, као и тврдњу да наше ознаке и називи о фактима богиња представљају опасност по опште здравље људи. Та тврдња тужитеља је јасним речима суда одбачена. Тиме је савезни суд потврдио пресуду врховног суда, од 16.02.2016.

Закључци

Шест публикација достављених у процесу су главне публикације за процес „богиње“. Пошто је доказано да поред ових шест публикација не постоји ни једна публикација којом је наука покушала доказати постојање вируса богиња, све националне и међународне изјаве везане за инфективност богиња, корист и ефективност вакцине против богиња, су повучене с правним основом.

Проф.др.Anette Mankertz, вођа националног института за богиње на Robert Koch Institut-у, признала је важну чињеницу да се вакцинацијом против богиња повећао број случајева оштећења вакцинацијом, као и зашто и како ММР вакцина изазива аутизам. Др.Mankertz је признала да “ вирус малих богиња“ садржи ћелије с типичним компонентама (рибозомом). С обзиром да вакцина против малих богиња садржи ћелије „целих богиња“, ова вакцина садржи сопствене структуре. То објашњава зашто вакцина против малих богиња чешће изазива алергијске и аутоимуне реакције него друге вакцине. Вештак, професор Подбиелски, навео је у неколико наврата да је тврдња РКИ о рибозому у вирусу малих богиња побијена.

У процесу је уведено у записник и то да, највећи немачки научни ауторитет у области заразних болести, Robert Koch Institut (РКИ),и поред његове правне надлежности није успео да тестира наводни вирус малих богиња. РКИ тврди да су направили интерне студије о вирусу малих богиња али одбијају објавити резултате.
Хвала на лојалности и солидарнсти свима који су ову победу процесу “ богиње“ учинили могућом.

Ваш др. Стефан Ланка и Wissenschaft-Plus Team.

Бр акта: BGH Aktenzeichen ZR I 62/16

Превод: Дијана Талић / Јасна Јовичић

Извор: brd-schwindel.org

2 коментара

  1. Ova vest da se objavi u svim sredstvima javnog informisanja!!! Inace nista nece bar u Srbiji biti od ovoga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Аустрија о договору у Немачкој: Послаћемо војску!

Беч – Аустријска влада саопштила да је спремна да предузме мере заштите ...

Меркел: Постигнут компромис – транзитни центри за мигранте

Берлин-Немачка канцеларка Ангела Меркел изјавила је да је на вечерашњем кризном састанку ...