(фото:Фонет)

Шиптарски медији тврде да знају ко је следећа мете после Ивановића

Окупиране територије- Стравичне вести опет нам долазе са Космета!

 

Само дан после убиства Оливера Ивановића, косовски медији објавили су је да је још један српски политичар у јужној српској покрајини у животној опасности.

 

(фото:Принтскрин)

 

Како пише портал Индексонлине, њихов извор из шиптарских обавештајних кругова јавио им је да је живот Братислава Николића у великој опасности!

 

 

Ко је убио Оливера Ивановића и шта то за нас значи?

С овим претњама, за које портал Индексонлине каже да су веома озбиљне, упозната је и Косовска обавештајна служба.

Николић је, иначе, градоначелник Штрпца од јануара 2010. године. Политичка каријера водила га је од СПС-а преко Српске либералне странке до СНС-а.

 

 

Еспресо.рс

 

6 коментара

  1. Ajde, more!?
    Za Olivera Ivanovica koji je bio maksimalno maltretiran, hapsen, paljen auto, sam, prakticno, bez kamarile oko sebe, niste imali pojma, a sada imenom i prezimenom, i gle cuda Biblijskoga, clana sns znate da je „sledeca zrtva“!?
    Ma, bravo!?

  2. Srbija je dno dna sramota od zemlje a tako daleko od države s izdajnicima na čelu i kukavičkim narodom. Eto Vučićevi prijatelji ameri, eu i vatikan već stolećima rade na uništenju Srbije. Od poraženih ustaša i NDH do novih ustaša koje su ponovno po ko zna koji put podržali zapadnjaci u genocidu i proterivanju Srba iz Krajine i Hrvatske. Kad su počistili Srbe pozivali su na mir Srbe jer mir nema alternativu. Kad su počistili pola Bosne od Srba onda su Srbe proglasili zločincima. Svim silama su radili na odvajanju Srpske Crne Gore i Stare Srbije ( Makedonije ) od Srbije. Oteli su Kosovo pa onda opet pozivaju Srbe na mir. Isti ti Vučićevi prijatelji su u Hagu oslobodili hrvatske zločince Gotovinu, Čermaka i Markača, pa Tačija Zmiju, pa Nasera Orića i mnoge druge ubice Srba. Pa onda opet samo Srbe pozivaju na mir. Srbe na Kosovu tamane ko golubove a onda opet samo Srbe pozivaju smirite se pa do kada više do zadnjeg Srbina i gubitka države i državnosti? Mada je Srbija i sada sve samo ne država srpskog naroda. Ali narod ćuti i trpi izdaju kukavički kako to samo “hrabri” Srbi znaju. Ajde bedni narode probudi se više jednom i završimo s izdajnicima ili nas uskoro neće ni biti.

  3. Hajdemo narode da skinemo ove izdajnike i da dovedemo jebenog i manitog vuka,ali se postavlja jedno pitanje,nema tog naroda da skine ove i da dovedu druge,jer narod nikoga drugog neće,kada je sve lopov do lopova i izdajnik do izdajnika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Јелена Милић (Фото: Србија Данас)

Јелена Милић: Вучићеве поруке су охрабрујуће

Београд-Ми смо први пут данас чули да Резолуција 1244 није никаква победа ...

Вучић и сенке 4. августа

Четврти август је дошао и прошао а да се на Космету није ...