(Фото: pixabay.com)
(Фото: pixabay.com)

Следећи смак света је за неколико дана: Шокантна предвиђања кажу да ће се догодити 23. априла …

Крај света би се могао догодити много раније него што смо мислили, јер нова теорија указује на то да смо сада у “крајњим временима.“ Може ли ово шокантно пророчанство бити тачно? Да ли ће се Вазнесење десити 23. априла?

Према речима теоретичара завере, кодови у Библији указују на то да је крај света неминован, и да ће Земља бити уништена 23. априла.

Једна теорија указује на то да “крајња времена“ датирају још из астролошких сазвежђа која се појављују 23. новембра, што одговара књизи Откровења 12:1-2.

Тај пасус сигнализира почетак Вазнесења и други долазак Исуса Христа.

У пасусу 12:1-2 стоји: “Велики знак се појавио на небу: жена огрнута сунцем, са месецом под ногама и круном од 12 звезда на глави. Била је трудна и плакала је због порођајних болова.“

Сматра се да је Девица та жена из пасуса.

23.априла ће Сунце и Месец бити у Девици, као и Јупитер, који представља Месију.

Стручњаци су испрва одбацили ову тврдњу када су открили да се ова поравнања дешавају сваких 12 година.

Међутим, теорије завере тврде ће још једно планетарно поравнање, које представља “Лава племена Јуде,“ овај пут донети Вазнесење.

Хришћански теоретичар завере Дејвид Мид је главни стручњак који указује на то да су “крајња времена“ овде.

Мид такође предвиђа да ће се митолошки планетарни систем, познат као Планета X или Нибиру, појавити на небу 23. априла.

Он тврди да ће потом проћи поред Земље у октобру, што ће довести до почетка Вазнесења са великим вулканским ерупцијама због његове гравитационе силе.

Он је рекао: “Током овог временског оквира, 23. априла 2018. године се Месец појављује под ногама сазвежђа Девице.“

“Сунце изгледа тачно као да облачи Девицу… Јупитер се рађа 8. априла 2018. године.“

“12 звезда тог датума укључују девет звезда Лава, и три планетарна поравнања Меркура, Венере и Марса – што заједно чини 12 звезда у Девици.“

“Дакле, сазвежђа Девице, Лава и Змијоноше представљају јединствени знак тачно онакав какав је приказан у 12. поглављу Откровења. Ово је наш временски маркер.“

НАСА је раније открила одбацила постојање Планете X, називајући то преваром, али Мид остаје при својој причи.

Реткост ове формације је доведена у питање, јер Џонатан Сарфати каже да се овај феномен десио четири пута током последњег миленијума, а ми смо још увек овде.

У чланку под насловом “Да ли ће се свет завршити 23. априла,“ он је рекао: “Као и обично са било којом астрологијом (или хришаћнским адаптацијама њих), они селективно бирају звезде које одговарају жељеном закључку.“

“Не постоји ништа што указује на то да је 23. април важан датум за библијско пророчанство, а хришћани морају бити опрезни по питању увлачења у такве сензационалистичке тврдње.“

“Нећемо знати дан или сат – тако да би требало да будемо спремни у свако доба!“

Wебтрибуне.рс

9 коментара

 1. To pise Wебтрибуне.рс ?. A haaaa , pa zato…..

 2. Nece jos biti smak sveta. Putin još nije završio rasprodaju svojih prijatelja. Nakon Siriju na rasprodaju idu Iran i Donbas a nakon toga će ga Ameri i Kina smrviti.

  • @-PERO,da je“tvoj mucenik od oca“saznao da nisi njegov…“ne bih te prodao“___________PRIHVATIO BIH TE PO PARTISKOJ LINIJI.
   .
   -ZATO STO SU TI VECE OCI ON MOZGA…“KAO U NOJA“…!!!

 3. Од 101 смакова света(јој, што је дивна клепаница) које сам преживео у свом кратком, метузалемском животу, овај ми је најслађи.
  Обично смакови бивају догодине или мало страшније, ове године „негде у октобру, ђавољем месецу“ али овај има тачан датум. Добро, не каже баш годину, али надам се да је ова година.
  Имам једну мало искривљену идеју, таман спрам мене.
  Мислим, ако ја отмем моју комшиницу па се сакријемо, неће нас пронаћи неколико сати. А таман кад нас пронађу – смак света!
  Опет, нешто се премишљам.
  По мене ће смак света бити сигурно, али шта ако не буде онај прави?

 4. Библију треба увести као обавезну лектиру у психијатријској установи Лаза Лазаревић.

 5. Nece biti jos kraj sveta prvo treba da se zacari antihrist u solomonovom hramu u Jerusalimu, koji ce biti prvi i poslednji predsednik ujedinjenih nacija. Vladace oko 3 godine. Pre njegovog zacarenja ce biti treci svetski rat i izginuce oko 700 miliona ljudi u tom sukobu velikih sila. Nakon toga se pojavljuje lazni car tj djavo koji ce pravi kao da je mirotvorac a u stvari on je izvor svakog zla i rat je deo njegovog plana. Citajte sta su napisali svetitelji a i u Bibliji sve lepo pise, ne verujete astrolozima.

 6. најпре мањи ратови и фазама, па светска криза иза које следи рат већих размера блиски исток, па грађански рат у русији која треба да се ослободи јудокомунистичких масона. долазак цара у русију који ће да је уједини, духовно обнови и очисти цркву од ехуменизма и поведе у рат против новог светског поретка блиски исток и ратови грчка турска русија.Победа русије и подела на два блока.Западни блок изгласава јеврејског председника уједињених народа који ће да позове на мир и обманути многе. пропаст долара и економска моћ са америке прелази на израел, уводи се електронски новац и чиповање.На истоку уједињене православне земње са руским царем и процват православља на 30-40 година. онда поново народи истока падају у јерес ехуменизма који достиже свој врхунац и тек онда Бог допушта зацарење председника уједињених народа у храму он са својом политиком страховладе спроводи политику антихриста на 3,5 године. а онда природне катаклизме као казна. уједињује се арапски и хришћански свет који не прихватише антихриста и инштавају израел и антихриста.јевреји прихватају исуса христа и настаје нови период владавине на целом свету са проповедањем правог јеванђеља и курана.и онда крај итд итд.

 7. Ko je vlasnik Webtribune sajta? Ko ga je osnovao? Ko ga finasira? Stalno sire americku propagandu – sirenja straha u narodu! Sve americke vlade i njihovi predsednici vladaju pomocu straha sa njihovim narodom! To je americka propaganda vec odavno! Nije to nista novo. Ali ZASTO se ta propaganda plasira na nasem medijskom nebu? Dokle vise uterivanja straha nasem napacenom i stradalnom narodu? Malo, malo, pa se pojave teski gromoglasni, „zestoki“ clanci kako ce na Balkanu opet da bukne rat! Sve je to veoma sofisticirano, ciljno i planski kreirano! Mrzim kad se u nas jezik ubacuju engleske reci i slova i izrazi…kao „w“ koje ne postoji u nasem jeziku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Вебтрибуне)

Тајна коју морате знати: Не могу више ћутати, они ће уништити човечанство

Многи људи данас још увек нису свесни опасности којој су изложени јер ...

Патријарх Кирил (Фото: ФоНет)

Руски патријарх: Човечанство се ближи крају света

Москва – Патријарх Руске православне цркве (РПЦ) Кирил изјавио је да се ...