(Фото: Принтскрипт)
(Фото: Принтскрипт)

Срамни поступак полиције према ратарима који су мирно протествовали (Видео)

Кула – Миран протест ратара у месту Липар код Куле завршен је полицијском интервенцијом и хапшењем двојице учесника протеста. Полиција је данас широм Србија разбијала мирне протесте возача због цене горива, али упркос репресији у више градова протести су успели.

Ратари из Липара блокирали су пут Липар-Бачка Топола, а надлежнивласти су послали на њих полицију из Куле. На снимску се види пролазак полицијске формације људима који мирно протестувују.

Полицајци су уз репресију гурање чистили пролаз не обазирући се на молбе мирних демонстраната.

Овакве сцене виђене су широм Србије, али нажалост неће бити приказане вестима медија које контролише власт. Друштвене мреже преплављене су сличним слимицима присилног уклањања возила, легитимисањима и привођењима људи који су мирно протествовали.

Да ли ће ово уплашити или разбеснети грађане незадовнољне новим скоком цена горива сазнаћемо наредних дана.

Правда

12 коментара

 1. За Србију

  ЕУ натерала Србију и РС да дигну цене горива према ценама у ЕУ. Јер кредита и помоћи више нема од ЕУ.

 2. За Србију

  Када полицијски синдикат изађе у протесте, онда ратари да крену на њих. Сви једни на друге или против других. Управо ТО одговара режиму.

 3. Samo jedna korekcija. Podsećam se jednog eseja Bogdana Popovića gde on kritikuje J.Skerlića i njegovo korišćenje izraza protestvovati ( sa slovom v umesto protestovati) i medecina. Čini mi se da i Vučić koristi taj izraz protestvovati, što je nepravilno.
  Naprednjaci su dosta vešto sva dešavanja oko blokade puteva prebacili na „opaki trijumvirat“ Đilas, Jeremić, Obradović.

 4. Na zalost dobri 70% Srba bi uzelo uniforme i mlatili seljake….. moralna dekadencija u svim slojevima drustva…… na zalost najvise tamo gdje ga kroz istoriju tako rekuci nije ni bilo…….

 5. Diktator je sve ludji i opasniji. Mislim da vidi kako mu se priblizava kraj.

 6. Vucic treba da uvede berkut u akciju, ako ga nema nek mu pozjami Putin koji ga podrzava u ovakvim i slicnim akcijama, usotalom i sam tako radi sirom Rusije.

 7. Smrdljivi panduri! IDITE NA KiM da tamo stitite srpski narod!
  Narod ih placa, a oni taj isti narod da biju. Fuj! Jel’ njihov posao da stite narod ili vlast?!???

  • Па Ти ЈАЊИЧАРИ су управо ЖАНДАРИ ПОЛУИДИОТИ СА КОСОВА:СЛоба је користио избегле СРБЕ ИЗ ХРВАТСКЕ И БОСНЕ:А сви ЗАЈЕДНО су ТИТОВА ГОВНАРИЈА:

 8. Vucic mora sto pre zatraziti od Putina berkut da razbije blokadu.Putin podrzava uvek naseg cara Vucica.

 9. Bolje kćerka qrva nego sin pandur!!!
  Fašističko-banditsko-okupatorski režima, sastavljen od najgore bagre iz Srbije, uništava Srbe i Srbiju.
  Srbima to ne smeta jer redovno glasaju za iste već 73god
  Narod, kukavički i podkupljivi, je, znači, kriv !!!

 10. ПА ТО НИЈЕ ПОЛИЦИЈА НИТИ СУ ТО ПОЛИЦАЈЦИ. сваки полицајац је овлашћено службено лице које мора прво да поштује устав србије па тек онда законе који су у складу са уставом србије. устав србије гарантује право сваког грађанина на своје изјашњавање, слободу говора као и протесте мирним путем. ОНАЈ ПЛОИЦАЈАЦ КОЈИ НЕ ПОСТУПИ ПО уставу србије извршио је кривично дело злоупотребе службеног овлашћења па тако никако неможе и несме да буде наређење неког сраначког министра старије од УСТАВА СРБИЈЕ И ЗАКОНА КОЈИ СУ У СКЛАДУ СА УСТАВОМ СРБИЈЕ А ОВДЕ ЈЕ ПРИМЕНА ЗАКОНСКИХ ОВЛАШЋЕЊА ОД СТРАНЕ ПОЈЕДИНИХ ПОЛИЦАЈАЦА СУПРОТНО ЗАКОНУ И ЈОШ ГОРЕ УСТАВУ СРБИЈЕ. Е ТО ЈЕ ТА АНАРХИЈА КОЈУ СУ СТВОРИЛИ ОВИ ИЗ СНС ВЛАСТИ БЕЗ ОБРАЗА И ЧАСТИ КАКО БИ И ОПСТАЛИ НА ВЛАСТИ АЛИ АНАРХИЈУ И ЊЕНО ПРОГРЕСИВНО ШИРЕЊЕ НИКО НИЈЕ И НИКАД НЕЋЕ МОЋИ ДА КОНТРОЛИШЕ. ТО НЕЗНАЈУ ОВИ „СА НЕКИМ ДИПЛОМАМА“ ПА ЗАТО И СПРОВОДЕ АНАРХИЈУ МИСЛЕ ЈАДНИ ДА ОСТАНУ ВЕЧИТО У ФОТЕЉАМА. Е ПА ТАЈ ФИЛМ ЈЕ ЗАВРШЕН. САДА СЛЕДИ ФИЛМ КРИВИЧНИХ ОДГОВОРНОСТИ ЗА СВЕ КОЈИ СУ НАРЕДИЛИ АНАРХИЈУ И КОЈИ СУ УЧЕСТВОВАЛИ У ВЕЛЕИЗДАЈИ СРБА И СРБИЈЕ ПА ТАКО И ОВИ ПОЛИЦАЈЦИ КОЈИ СУ ЛИШИЛИ СЛОБОДЕ ПОЈЕДИНЕ ГРАЂАНЕ НА МИРНИМ УСТАВОМ ЗАГАРАНТОВАНИМ ПРОТЕСТИМА ДА БИ УДОВОЉИЛИ ВУЧИЋУ.

 11. Жута патка није успела. Ово је загревање пред српски мајдан. Гориво је разлог, као и што је био пасуљ у студенској мензи на Косову 1981 год. Милошевић и ДОС су нашли договор и избегли да Србија буде оно што је Дамаск и Сирија. Да ли ће Вучић и Јанковић-Ђилас -Јеремић успети да ураде слично, морамо се надати. Запад не прашта Србији, то мора да схвати и власт и опозиција.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Напад на СПЦ се наставља: Црногорска полиција забранила служење литургије на Ивановим Коритима

Цетиње-Управа полиције Црне Горе је и ове године најприје забранила, а затим ...

Протест Пуслојића уродио плодом: Румуни избацили „Косово“ са плаката

Букурешт-После протеста песника Адама Пуслојића, који је одбио да учествује на Међународном ...