(фото:Герила.рс)

Срамота нас је: Упознајте Андреу, заменицу председника Скупштине града!(видео)

Београд-Можда већина житеља Београда не зна ко је Андреа Радуловић, али гарантујемо вам да ћете ово име свакако запамтити.

 

Андреа се вратила! Погледајте нови јавни наступ СНС кадра јачег и од Бабића (Видео)

Андреа је заменица председника Скупштине града Београда Николе Никодијевића, иначе човека из редова СПС-а. Као и великани интелектуалне мисли из редова СНС-а, и Андреа се сврстала у екипу са „дипломама“ разних приватних факултета, тако да је она своју диплому менаџера добила на Универзитету „Браћа Карић“.

 

„Октобар је дан за превенцију борбе“: Још једна интернет звезда СНС-а (ВИДЕО)

Знамо да су доктор Небојша Стефановић и доктор Синиша Мали водеће умне ведете СНС-а, а да ни „младе снаге“ не заостају за њиховим нивоом интелигенције, можете лако да се уверите и у видеу испод.

 

Predstavljam vam Andreu Radulović, diplomiranog menadžera Univerziteta “Braća Karić“.

Ovaj naprednjački „biser“ je zaposlena kao zamenica predsednika skupštine grada Beograda. pic.twitter.com/WjjHsnihIc

— Bega bez ega (@slobodanbegojev) March 13, 2018

 

 

Високо место у власти главног града Србије заузима особа која не уме ни да употребљава најобичније речи како треба! Ми нисмо знали да ли је боље да се смејемо или да плачемо.

 

 

 

Герила.рс

14 коментара

 1. Slika sve govori, i bez primera.

 2. Да , јебено је то кад не прочиташ ни једну књигу , него се бавиш сексологијом да дођеш до посла , а онда проблеми , како речник са лизинг , пушинг , милф , сак фак …. пребацити на културни говор ? Није лако …. Посебан проблем имају ови са Мегатренда и БК , тамо се не изучава српски језик и књижевност , него се место дељења сплитује , место обима волумнише и тако то …..

 3. Ma sve to nije NISTA u odnosu na kadrove DOS-a, em sto su bili nedoskolovani, ali sto su lopovi i djubrad . . . e to niko skoro nece dostici. Ovakvi su svi Dosovci, oni primucurniji su uleteli u SNS, kad ovi padnu, oni ce opet preleteti pobednicima. Nije ovo sramota samo SNS-a i DOS-a, to je nasa sramota i tragedija, ali to je priroda „demokratije“ i kapitalizmu.

 4. Nije lepo , i ispod svakog nivoa je rugati se ovoj devojci. Ova devojka ima govornu manu , inace je sasvim u redu…cak ..“toliko u redu“ da joj se ova govorna mana moze zanemariti. Od toga na koji nacin se nesto kaze , vaznije je sta se kaze. Jedino sto u politickom pogledu nije na pravoj strani. Ali, valjda smo svi saglasni da je vazno cuti i „drugu stranu“.

 5. Ко и све досад што су урадили ови из снс власти на директну штету СРБА И СРБИЈЕ тако је и са Београдом. Но ни то неможе вечито да траје а онда ће се судити и пресуђивати како за велеиздају тако и за сва остала кривична дела.

 6. Анархиста

  Народ гласао и изабрао,гласале их ситне продане поткупљиве душе,

 7. па шта се жалите.

  за сапун и паштету и 20 еврића и не може да се добије више.

 8. Lepo ona izgleda, ima lepe tužne oči. Vise joj vanjski uglovi okica na dole…a usta, lepa debele usne, vilica puna zuba..

 9. JEDNO STE PROPUSTILI:

  ONA JE SIPTARKA!!!

 10. Dobra samo za jednu stvar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Србија Данас)

Хоће ли се српска полиција коначно окренути против Вучићевог режима

Српска полиција никада није била тако и толико подређена једном човеку и ...

Полиција ухапсила особе које су тврдиле да вода у Београду није за пиће

Београд – Припадници Министарства унутрашњих послова су, по налогу Вишег јавног тужилаштва, ...