(фото:NewsX)

Шведски зубар открио страшну истину о мигрантима и остао без посла (видео)

Штокхолм-Зубар из Шведске је отпуштен и кажњен након што је открио да је 80 одсто миграната „деце“ који су долазили код њега заправо одрасли.

У шокантном открићу, Берт Херлиц, зубни техничар из Готланда, у Шведској, тврдио је 2016. да 80 одсто „деце“ кој долазе код њега су у ствари одрасли људи.

Херлиц је поделио ову информацију са службеником за имиграцију који му је рекао

да поднесе извештај са детаљима. Међутим, као резултат тога његов послодавац је одлучио да отпусти и казни га, под сумњивом оптужбом за откривања тајне.

Херлиц је тада одлучио да тужи своје послодавце и добио, али је држава поновопокренула поступак, па је оин добио отказ и кажњен је са 50.000 долара.

Херлиц остаје при своме, посебно имајући у виду епидемију миграната који долазе у Европу и лажу о својим годинама, представљајући се као малолетници.

Многи мигранти су добили благе казне због својих злочина због лажи око свог узраста, док су други добили значајне бенефиције.

Говори Србија/Курир

 

4 коментара

  1. Svakog dana u Švedskoj nekoliko policajaca da otkaz jer ne mogu više da trpe pritisak rada pod datim uslovima. Stalno se povećava broj tzv. No zone – delova grada u koje policija više ne sme da zalazi. Nedavno su i broju od oko 8-9 hiljada Avganistanaca dali dozvolu boravka. Po broju silovanja Švedska je u samom svetskom vrhu a emancipovani Šveđani se bave pitanjima definisanja srednjeg pola i da li se može imati odnos sa preminulom osobom uz prethodni pristanak. Sredovečne Šveđanke za to vreme uzimaju migrante za ličnu razonodu, a sve ovo pokazuje da bogatstvo može da potpuno razori jednu državu, ako nema pameti i pravog sistema. Otprilike kao i što dete možete upropastiti stalno ga nutkajući, dajući mu samo slatkiše, sladolede, čokolade…. I onda takvo prezaštićeno dete dobije infarkt u 16.godini. Tako propadaju i države.

    • Nije bogatstvo razorilo Svedsku vec neoliberalizam i umobolnici koji se zalazu za taj imbecilni koncept. Tu lezi problem. I mi od 2012 imamo neoliberalnu vladu a siromasna smo zemlja pa opet izgledamo kao Svedska po svemu sem po standardu.

  2. Da, trulez je koren svog zla i postepenog propadanja, zakoni prirode srecom deluju kad vec ne moze zdrava i normalna manjina. Trule iznutra, sve je vise izvitoperenih, psihopata, manijaka, ludaka, sizofrenicara, pedera, pedofila, kao u starom Rimu. Obicno pocinje propast kad se predje tacka tolerancije, mislim na toleranciju Prirode i Zemlje, i onda pocne satiranje i zatiranje trulezi. Na zalost, stradaju svi kad pocne veliko ciscenje.

  3. Шведска је успела да спаси своју државу од одумирања. Већ другу генерацију абгаистанаца и осталих Мухамеданаца редовно одводе на мису у цркву. Наравно има и оних који не би у католике, али за њих другачија правила. Скадинавци знају да буду јако сурови. Германи и Гали су попустљиви, али скадинавци нису.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Немци враћају Грцима и Италијанима све мигранте!

Берлин-Немачка канцеларка Ангела Меркел изјавила је данас да разговари са Грчком о ...

Ужас у Холандији: Посланица признала да су је силовали мигранти, после два дана пронађена мртва

Хаг-Вили Диле је одузела себи живот два дана након што је на ...