(Фото: http://diwan-magazine.com/)
(Фото: http://diwan-magazine.com/)

Тајни снимак масонског ритуала који је шокирао свет (Видео)

Анкара – На интернету кружи снимак приношења жртве снимљен скривеном камером, за који се тврди да је направљен у масонском храму у Турској.

Снимак приказује жртвовање козе на олтару са сатанистичким симболима, а изгледа да је човек који је снимио све ово ризиковао и сопствени живот.

У првом делу снимка двојица људи пролазе кроз масонску церемонију примања и заклињу се на верност ђаволу. Након тога, види се приношење жртве на олтар, а вођа читаве церемоније чак пије крв убијене козе.

Бивши члан те заједнице направио је други снимак, где се објашњава како се иницирају припадници 33. ранга масонерије. Тај члан упозорава да чланови организације не смеју да воле Исуса Христа, иако се тврди супротно.

Вести, Спутњик

4 коментара

 1. Kao glavni motiv u pripadnosti masonima koji moze da se navede jeste postizanje licne moci I uspeha, dakle, tu se radi iskljucivo o pohlepi i zelji za vlascu – kao rezultatu licne iskvarenosti.
  Medjutim, obzirom da iskvarenost utice na moc rasudjivanja, nije neobicno sto vecina masona ne shvata da su oni zapravo duhovno pale osobe, I da je njihov “ugovor” sa sotonom ustvari siguran ugovor sa smrcu I konacnim krajem, jer cinjenica je da imaju jedno telo ciji rok trajanja istice i da im tu djavo ne moze pomoci. Dakle, masoni ocigledno nisu oni koji su prosvetljeni sto inace vole da isticu za sebe, jer ko razuman bi stao na stranu gubitnika? Oni su samo pateticni i jadni smrtnici ciji je vodja u kog se uzdaju vec osudjen od Boga. Dakle, sotona, njihov „veliki arhitekta“ kako vole da ga nazivaju je samo neko ko iscekuje kaznu smrti, i to se ne moze promeniti, pa cemu onda oni da se nadaju sem istoj kazni?

 2. Ovo se zna odavno,ništa novog tu nema,i ne treba svet da brinu oni,nego ostatak čovečanstva i njihova nemoć da se suprostave tom zlu.Zna se šta rade razni soroši,rotšildi i vlade u senci,bb grupa i sl,njihovi planovi o zlatnoj milijardi stanovnika zemlje,i šta,čovečanstvo ćuti i čeka njihov potez,umesto da unište njih nekoliko stotina i da svet i čovečanstvo bude mirno.

 3. Њемачки лист: Праљак босански Србин
  У свом недељном издању, њемачки лист Berliner Kurier, објавио је текст о самоубиству Слободана Праљка у Хашком трибуналу, уз потпис да је ријеч о босанском Србину.

  Са једне стране заиста је невјероватно, да озбиљан европски лист који излази близу 7 деценија, дозволи себи овакав пропуст својствен америчким медијским мрежама. Са друге стране цио случај говори о перцепцији свјетске јавности о раду Хашког трибунала, да је то био суд у којима су искључиво Срби могли бити осуђени.

  Статистика показује да су преко 90% осуђених и процесураних у Хашком трибунали, током више од двије деценије његовог постојања, били Срби. Формално окончање рада ове институције планирано је за 19. децембар.
  https://www.in4s.net/njemacki-list-praljak-bosanski-srbin/#comment-146102

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Шизофрени председник Србије кренуо је Ердогановим путем

Александар Вучић је завршио припреме за коначни обрачун са Србима. У незванични ...

Последице турских избора

Анкара – Демократски избори често доводе до чудних исхода. Тренутна влада Индије ...