Марија Захарова (Фото: Sputnik/ Рамиљ Ситдиков)
Марија Захарова (Фото: Sputnik/ Рамиљ Ситдиков)

Удар Тајфуна Захарове у Британији: Ви сте светски рекордери у геноциду ово су ваши резултати

Лондон / Москва – Велика Британија је светски рекордер у геноциду, изјавила је портпарол руског министарства спољних послова Марија Захарова.

”Они су се иживљавали и над Африком. Око 13 милиона људи Енглези су одвезли са тог континента као робови. Количина погинулих је притом 3 – 4 пута већа, Тј, укупна количина жртава је достизала 50 – 53 милиона”, наставила је она.

Захарова је такође подсетила на Опијумске ратове у Кини, Бурске ратове и истребљење Индијанаца.

”Ево вам још једне интересантне чињенице: према откривеним документима Националне архиве Велике Британије, енглеске власти су активно прибегавали коришћењу хемијског оружја са циљем да се угуши устанак Арапа у Месопотамији (данашња територија Ирака – прим. ред.) на пролеће 1920 године”, нагласила је Захарова.

У 1870-их, Британија је извршила геноцид над Зулу народом, а 1954-1961, у Кенији, у знак одмазде због убиства 32 бела колониста британска власт је истребила 300.000 припадника Кикујуа и одвела још 1,5 милион у концентрационе логоре.

Све у свему, Захарова је објавила 17 страница архивске грађе о геноцидним акцијама Британије на светској сцени.

ШТА ИСТОРИЈА КАЖЕ: Нацизам уопште није дело Хитлера и Немаца већ „џентлмена Енглеза“
Када се говори о Великој Британији и њеним становницима, већина човечанства наведе енглески парламентаризам , као и великог Шекспира. Но, нација „просвећених морепловаца“ није то што се мисли.

Прво, Британија је, а не Немачка, отаџбина нацизма, идеје власти расе, тачније изабране „нордијске расе“ која треба да влада целим светом.

Творци нацизма су Енглези: Томас Карлајл (прародитељ), Хјустон Чемберлен (англоамерички писац и филозоф), Џејмс Хант (написао 1862. године рад у којем је црнцима „доделио“ улогу прелазног облика између мајмуна и човека), Френсис Галтон (рођак Чарлса Дарина и оснивач еугенике – „науке“ о људској селекцији ради одгајања идеалне расе), Карл Пирсон (биолог и оснивач биометрије – расистичког смера социјал-дарвинизма), чија је позната изјава „Право на живот још не значи право свакога да продужи свој род.“

„Одушевљавам се енглеским народом. У колонизацији, они су учинили немогуће“, похвалио их је у једном говору Адолф Хитлер. Јасно је зашто их је фирер хвалио, све је идеје преузео од Британаца.

Подсетимо се да је управо у Великој Британији створен 1932. године Савез фашиста којим је руководио барон Освалд Мозли. Вођа британских фашиста је ухапшен тек 1940. године и у затвору је провео само три године. Умро је 1980, никада прогоњен због своје прошлости.

Друго, концентрациони логори су британски изум, а не нациста или бољшевика (Троцки), како се то данас представља. Истина, има малих дилема да ли су били Американци током Грађанског рата (1861-1865) или Британци током Англобурског рата (1899-1902), но већина историчара сматра да су предњачили Британци. Американци су у концентрационе логоре слали војне заробљенике, а Енглези војно становништво – чак целе породице.

Циљ стварања концентрационих логора, према званичним изјавама британске владе, било је „осигурање безбедности мирног становништва бурских република“.

Мушкарце су Енглези слали у логоре на територији Индије, Цејлона и других британских колонија. Укупно у свим британским концлогорима било је смештено 200.000 људи, што је била половина становништва бурских република. У њима је умрло до глади и болести 26.000 људи, а током само једне године, 1901, у концлогорима Енглеза од глади и болести је умрло 17.000 људи, од којих 14.300 деце.

Треће, Енглези су светски прваци у геноциду, јер су практично истребили Индијанце на територији данашњих Сједињених Америчких Држава. Да подсетимо да су током насељавања данашње САД, Енглези убили око 15 милиона Индијанаца.

Геноцид су починили и током три колонизације Аустралије. Колонизација тог континента је почела 1788 године, а аутохтоног становништва је било милион људи у око 500 племена. Током насељавања Аустралије, Енглези су убили између 90 и 95 одсто Абориџина, док су на Тасманији староседеоци истребљени. Убиства староседелаца су сматрана условом просперитета Енглеза.

Четврто, Енглези су познати и као „вешачи деце“, на начин који леди крв у жилама. Лондон је током 16. века носио надимак Град обешени. Током царовања Хенрија Осмог (1509-1547) кажњено је само за скитњу 72.000 људи. Децу бескућнике масовно су вешали чак и у наредним вековима. Тек 1908. године Британија је усвојила закон по коме се на смртну казну не могу осудити млађи од 16 година.

Пето, Британци су први створили нарко-мафију. У том контексту важна је још једна страница британске историје која је у стручној јавности позната као Опијумски рат. Међутим, правилније би било то назвати мафијашким системом, чији је главни извор била трговина наркотицима, због чега су скоро цео један народ претворили у наркомане. Радило се у то време (19. век) о 300-милионском кинеском народу.

Чак 13 одсто дохотка Индије током британске владавине долазило је од продаје опијума у Кини. Истовремено, опијум је убијао Кинезе. Само у периоду од 1791 до 1794 године, број лиценцираних опијумских пушионица порастао је са 87 на 663. Истовремено је Британија преко опијума извлачила огроман новац из Кине, што је све представљало класичну нарко-мафијашку шему.

Ова ситуација је довела до два разорна „опијумска“ рата, као и до потпуне окупације Кине од стране Британије. Када се то догодило, Британија је почела да узгаја мак у Кини, на милионима хектара, док се број корисника повећао на десетине милиона.

Крај власти нарко-мафије у Кини дело је комуниста, који су једноставно све нарко-трговце стрељали, а плантаже мака спалили.

ТАСС, Печат (Зоран Милошевић)

9 коментара

 1. Pa, polaze od sebe ta jadna, bedna stvorenja na ostrvu, koje je sluzilo Rimu za odbacivanje sizofrenicara, posihopata, sadista, svog skarta koji je tamo bacan da ne zagadi Rim.
  Po celom svetu sadisticki trebe redom sve, ne shvatajuci da su upravo oni taj skart koji treba istrebiti.

  • Али ако се зна да су Бритиш у ствари евреи, или семити (на англичанском-половци, полутани) онда си ударио по жидовима. Онда су се они досетили па су измислили антисемитизам или антиполо. Јбг, али нису само они семити, семити су и мусулмани. Опет јбг (срање или англ.шит) јер онда си ударио на „мигранте“. Онда ће те прогласити сербским фашистом, и добићеш батина од маторог Сороса, или „црнокошуљашица“ или од 5-оцтобер.

 2. VODENE KURVE….!!!
  -DAVNO REKOSE“NASI SOLUNCI“.

 3. Najmoćnije oružje je........anestezija za robove

  Крај власти нарко-мафије у Кини дело је комуниста, који су једноставно све нарко-трговце стрелјали, а плантаже мака спалили.

  Kud god kreneš…………komunistički zločini……..!!!!!!!!!!!!!

  • Ne samo narko trgovce nego i milione neduznog stanovnistva bas kao sto se radilo u Sovjetskom Savezu a i u SFRJ.
   Ja stvarno ne razumijem zasto se ne iselis u svoj Izrael eno tamo ste unakazili jedan narod uzeli ste im teritoriju pa brale koji ces kurac u Srbiji?! SFRJ je nestala sad se samo patis tu. Odes fino kod svoji izabrani i uzivas 🙂

 4. Напокон да се јавно каже ИСТИНА. Ово треба стално понављати кроз све медије и срушити ту демонску лажну слику да су они меродавни за све и свја у име човечанства.
  То је фукара над фукарама, елитна фукара.

 5. фукаре не фукаре ал нас јебу вековима а ми се нагузивамо како њима одговара.шта смо онда ми.

 6. Радио сам некад с Енглезима. Заиста народ склон превари, лицемеран, покварен…Част изузецима из области културе, уметности, науке итд…

 7. Sputnjik i RT treba povremeno i u kontinuitetu stalno da objavljuju u medijima sve monstruozne i zverske zlocine koje su englezi,te moralne nakaze i zverinje, cinile i cine do danas.Pokrenuti svetsku kampanju da novcano nadoknade stetu potomcima svih naroda koje su zverski ubili,ojadili i pokrali kao najcrnje demonske sile,njima Sotona upravlja a ne Bog.Takve nakaze danas propagiraju demokratiju,ima li veceg apsurda od toga,oni nisu ljudska rasa,to su neki demonski izrodi, gori i od samih demona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Sputnik / Евгений Биятов)

Пентагон: САД беспомоћне пред руским оружјем

Москва – Територија САД у случају рата не би могла да се ...

С-400 (Фото: Sputnik / Sergey Malgavko)

Америка прети Индији санкцијама због С-400

Вашингтон – САД су забринуте због планова Индије да купи оружје од ...